Pulun Kedah Pulun !

5:41 PM 40 Comments A+ a-


*loghat utara activated*

Alhamdulillah setel satu lagi Karnival Hari Terbuka kat Felda Gunung Bongsu 11 November aritu.. sekali lagi kami diuji hebat dengan faktor cuaca.. sampai je pepagi hari kat atas padang awam tu memang hangat la baq hang ! tambah plak hari sebelumnya hujan.. memang berselut abeh sampai ke lutut arrr jalan ataih padang tu.. phewww dugaan =.=

Guwa sekali lagi diberi kepercayaan untuk jadi cameramanwoman.. ini mungkin disebabkan faktor ke’terer’ran guwa yang berjaya menangkap moment² yang dianggap berharga.. berharga la sangat kononnya kan.. pada hal guwa dok fokus tang mana ada marka hensem.. ahakkss ~ jyeahhhh ! *kembang-kembang lobang hidong (perhh gila berbaur riak di situ) kehkehkeh

Tapi yang sebenaqnya guwa rasa bukan disebabkan ittew kot.. mungkin disebabkan guwa sangat tak malu dalam mencelah di khalayak ramai plus tak pedulik panas terik bahang mentari, itu yang menjadi punca kenapa guwa diletakkan sebagai insan terpilih untuk amek gambaq.. Nak kata smart sangat gambaq yang guwa amek tu tak la pon rasanya =P

Baaaanyak sangat aktiviti ada.. jenuh gak guwa dengan member guwa dok berlari berkejaran tengah panaih tu dok pulun nak amek gambaq segala aktiviti.. tak peduli dah hangat ka apa ka.. yang penting gambaq maw cun.. cheyyy cun la sangatt kan =P




dan hasilnya adalah muka guwa telah sunburn.. abeh jadi dayang senandung.. dah la tak berapa nak putih.. dok bejemoq plak sana sini p amek gambaq tetengah panaih, ha last² memang bebelang arrr wajah ku ini.. abeh turun saham seribu..uwawawawa


  • Felda Sg Klah, Sungkai (13 Oktober)
  • Felda Sg Behrang, Slim River (3 November)
  • Felda Gunung Bongsu, Kedah (10 November)
  • Felda Gunung Besout 1, Perak (17 November)
  • Felda Gunung Besout 2, Perak (21 November)
  • Felda Trolak Utara, Perak (24 November)
  • Felda Gunung Besout 5, Perak (27 November)
  • Felda Gunung Besout 4, Perak (29 November)
  • Felda Ijok , Selama Perak (3 Disember)

40 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
aiEz
AUTHOR
November 12, 2012 delete

ana,jeng2 saham turun leh la nanti eh?hee..:)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 12, 2012 delete

ala.. jd itam muke pon xpe jnji enjoy..
hihi

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
November 12, 2012 delete

pergh..ada bakat jadi kamera woman rupanya dia..hehehe

Reply
avatar
Sanji Ngatmi
AUTHOR
November 12, 2012 delete

orang kedah comel2 belaka

Reply
avatar
kimi jamai
AUTHOR
November 12, 2012 delete

terbaikla kak ana..hehe..mna gmbaq "kita"..

Reply
avatar
kimi jamai
AUTHOR
November 12, 2012 delete

terbaikla kak ana..hehe..mna gmbaq "kita"..

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
November 12, 2012 delete

aktiviti kat sini same ke dgn tempat yg lepas ? :)


macam comel je van kuning yg masuk autoshow tu. hikhik

Reply
avatar
cik bulan
AUTHOR
November 12, 2012 delete

tudia aih. dia pulun sungguh

Reply
avatar
November 12, 2012 delete

lain kali pakai sunplay macam dlm iklan tv tu , hihi

Reply
avatar
wantie
AUTHOR
November 13, 2012 delete

tu dia dok keluaq bahasa kedah. tiba tiba dok teringat kampung halaman.

happening sungguh sampai muka belang belang na..

Reply
avatar
syakey
AUTHOR
November 13, 2012 delete

banyak nya event wehhh.

mana marka hemsem ni. haplod la skeping dua haha :D

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

jeng..jeng.. jeng.. dah turun seribu ni aie..
errrr buleh ape.. ?? =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

enjoy mmg enjoy la Ezy..
tp wajahku kini x cerah lagi.
uwawawa =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

is having fun RC.. TQ :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

chettt mna da la Boni.. bakat pulun amek gambaq
jejaka hensem2 ada arrrr.. ahakkkkks =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

ha tu arr aku pon rasa org kedah
memang comel + segak2 semua =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

wahhhh Kimi Jamai mai dah !
gambaq kita satgi kak ana boh naa.. hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

wahhhh Kimi Jamai mai dah !
gambaq kita satgi kak ana boh naa.. hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

ada aktiviti yg mmg sama..
tp setiap site ada aktiviti
sendiri yg lain dr site lain =P

ha van kuning tu mmg comel la CT ! eheee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

errr mana da pulun sangat la cik bulan eheee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

hemmm tu arrr nak kena ready gak pasni..
ada lagi 6 site belom setel nih..
naya kalo berlarutan dok bejemoq =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

la kak wantie asai kedah ka??? laaaaaa... hehehe
ha tu arr happening sampai pening la kak =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

memang byk eventla bulan ni syakey..
gambaq marka hensem takleh nk
haplod la.. nk buat koleksi peribadi
je nampak gaya.. hahaha

Reply
avatar
MiszCoMoT
AUTHOR
November 13, 2012 delete

syoknyaaa!! sunburn pon takpala janji enjoy..hehee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

enjoy mmg enjoy la.. hehe
muka ni la yg efect dia =P

Reply
avatar
Titisan Hujan
AUTHOR
November 13, 2012 delete

waa...seronok betol

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

seronok jugak TH sebab dpt p tempat orang =P

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
November 14, 2012 delete

besout 17 nov ni? insyaallah linda blik kot. Hehe. Kak, syoknye ade abg2 askar, boleh cuci mate kan kak? akk sile la gune olay utk cerahkan muke kembali..:)

Reply
avatar
confdeb
AUTHOR
November 14, 2012 delete

bes nye..nak g le..:D

Reply
avatar
Ash Give
AUTHOR
November 14, 2012 delete

Orng yg tak reti malu mencelah di sana sini mmg sesuai tuk jdi tukng tngkap gambar hoho..

Reply
avatar
kajaharuna
AUTHOR
November 15, 2012 delete

panas terik pun jadi ehh? wahh hebat

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 15, 2012 delete

haah Besout 1 17 Nov ni Karnival nye..
moh le balik Linda.. bleh jumpe.. ehee
tu la ramai abg2 askar errr tp dah bpunye =P

wahhh gune Olay ek Linda ? okeh2 nti nak kena
beli nih.. ehee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 15, 2012 delete

mai je la. huhu :D

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 15, 2012 delete

dan orang yang tak reti malu ittew adelah guwa.. demm =.='

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 15, 2012 delete

jadi gak la kajaharuna sbb Tugas.. ececece =P

Reply
avatar
Azham Vsvc
AUTHOR
November 16, 2012 delete

Cik Ana; b14-15 dan 16 Disember ni insyaallah 90 pelajar UPM akan dtg buat program anak angkat di Felda Lasah, Sungai Siput...agak2 sama tak macam program di atas?

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 17, 2012 delete

errr owhh Program Anak Angkat di Felda Lasah ?
hermmm mungkin ada aktiviti yg sukeneka yg sama
jugak barangkali kan ? hehe

Reply
avatar
saifudin
AUTHOR
November 19, 2012 delete

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Reply
avatar
cicileydi
AUTHOR
November 23, 2012 delete

gud luck ^^

SLM..please www.cicileydi.com

Reply
avatar