Maaf Encik Boss


Dear Diary ( konon² bajet omputih sangatla ni ana ? ahaksss ~ )


***********************************
Dalam meniti hari² mendatang yang penuh barakah ni sebenarnye banyak perkara baru yang kita dapat.. macam Encik Boss guwa selalu cakap :

“normally i will learn new things each and everytime i am with U”

Dan sebenarnye, kalo Encik Boss nak tawu, kamiorang pon learn a lottttttttt of new things since the first day u step in.. Encik Boss je yang tak sedar kot..
U teach us a lot. Sangat banyak..
terutamanya Lin, Sha and me. 

***********************************

Dan errrr sebenarnye.. errr Lin, Sha and me nak mintak ampun dan maaf dari Encik Boss sebab kamiorang prank Encik Boss dengan tepung + pewarna + telur + tolak dalam pool itu hari.. seriyesly kami sangat memohon keampunan.. 

"ampunkan kami penunggu gua.. ampunkan kami penunggu gua.." 



ampunkan kami Encik Boss.. sesungguhnye kami takde niat lain selain nak make it memorable.. tu saje.. uwawawawa 

38 Lovenote(S):

  1. wahhh prank kat boss.. kalo boss tak cenggik ok la.. ngamuk tak die... tahniah bt boss sb kena prank..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb Incik Boss tak cenge la
      tu yg kami berani prank dia.ehee

      Delete
  2. nasib boss tu bukan lady boss. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dia lady boss dah sah2 kena fired semua sekali..haha

      Delete
  3. mesti incik boss suka punya kena prank. bukan selalu pon kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia takde la suka.. tp dia kata dia redha la..ekeekeeke =P

      Delete
  4. hihi abis la cik anan bos ngamok nanti :p


    alah nnt ckp la kat incik bos bukan selalu kena prank kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memula masa dia kena tolak dlm kolam tu,
      lps dia kuar je dr kolam, semua pakat lari
      bertempiaran pakat takot.. dah mcm zombie
      dok kejar semua org..hahaha


      ha tu la yg kami ckp "bukan selalu pun" ehee =P

      Delete
  5. hahaha.... patutnya buat kaw kaw lagi. pas tu say sori. boleh gitu?

    bos pun suka main main cam tu. kalau idak takkan le dia nak join .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jgn kak.. yg camtu pon dah rase mcm ala
      bersalahnye buat Incik Boss camtu..hehe

      tp sipbekla Incik Boss sempoi tak hengat..hehehe

      Delete
  6. Aku pun rasa macam ct kektus.. Dia nak marah pun bukan dapat apa, benda dah jadi hihi. Nak tak nak dia kena suka dan sengih.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la. dia redha je seadanya sbb anak2 buah semua
      pakat bersatu prank dia sesorang je takde geng =P

      Delete
  7. hahaha..encik boss.. teringat watak jelly warna hijau jahat dalam boboiboy..hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yg tu Incik Boss BoBoiBoy hijau ! haha

      Delete
  8. Replies
    1. yang pakai spec tp yg berdiri dpn
      pd yg pakai baju biru + sunglasses tu =P

      Delete
  9. haha..ampunkan kami penunggu gua..! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yg tu yg ko tengok ek Marlia ! ahakkss =P

      Delete
  10. pergh ganas giler prank bos lagu tu ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arrr rase ganas gilerr masa tolak Boss
      jatuhkan dlm pool tu..eheee =P

      Delete
  11. hehe...mana satu Encik Boss ni? hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang depan member lelaki baju biru + spec hitam tu la Azham. ahaksss =P

      Delete
  12. header awk sungguh chumel..misti en bos kat blakang baju biru bermisai tu kan..? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Header chumel ? eheee mekaseh =P
      errr bkn yg baju biru tu..
      yg dpn pada baju biru tu :)

      Delete
  13. syoklah boleh prank encik boss haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok gak arrr Khairul..boss plak dok layankan je
      kan.. tu yg lg double triple best tuh =P

      Delete
  14. incik boss mesti rase terharu + terkezuttt kne prank..katne ni kak? kak ana, adekah lelaki yg duduk di depan itu adelah rio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arrr Linda, mmg Boss terharu la sbb staff dia
      berusaha buat something yg memorable utk dia
      kenang smpai bila2..hehehe

      haah Rio le tu.. wife die keje kat PJK Besout 1 =P

      Delete
  15. Hahaha kashan en boss kena buat mcm tu..saya wkil boss awk caka "ok la dimaafkan"

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha alah Incik Boss takde hal la..
      die layankan je semua yg anak2 buah
      die dok buat.. barula blh kenang
      smpai bebila kan ? eheeee =P

      Delete
  16. encik bos menerima dlm redha atas prank diberikan,hehe..
    ana² nakal na...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr mane de nakal la aie.. sikit je kot =P

      Delete
  17. Guwa redha jerrrr.... Dh dpt anak buah nakal2.. ape nk buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr alaaa kan Incik ckp Incik redha je
      terima segala apa yg dah tertulis.. ehee

      Delete
  18. Replies
    1. memang double penat la Sanji..
      baru setel karnival terus
      shoot p pangkor plak =P

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu