Maaf Encik Boss

11:55 PM 38 Comments A+ a-


Dear Diary ( konon² bajet omputih sangatla ni ana ? ahaksss ~ )


***********************************
Dalam meniti hari² mendatang yang penuh barakah ni sebenarnye banyak perkara baru yang kita dapat.. macam Encik Boss guwa selalu cakap :

“normally i will learn new things each and everytime i am with U”

Dan sebenarnye, kalo Encik Boss nak tawu, kamiorang pon learn a lottttttttt of new things since the first day u step in.. Encik Boss je yang tak sedar kot..
U teach us a lot. Sangat banyak..
terutamanya Lin, Sha and me. 

***********************************

Dan errrr sebenarnye.. errr Lin, Sha and me nak mintak ampun dan maaf dari Encik Boss sebab kamiorang prank Encik Boss dengan tepung + pewarna + telur + tolak dalam pool itu hari.. seriyesly kami sangat memohon keampunan.. 

"ampunkan kami penunggu gua.. ampunkan kami penunggu gua.." 



ampunkan kami Encik Boss.. sesungguhnye kami takde niat lain selain nak make it memorable.. tu saje.. uwawawawa 

38 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
November 09, 2012 delete

wahhh prank kat boss.. kalo boss tak cenggik ok la.. ngamuk tak die... tahniah bt boss sb kena prank..hehehe

Reply
avatar
Wen
AUTHOR
November 09, 2012 delete

heeee lawak entry ni

Reply
avatar
November 09, 2012 delete

nasib boss tu bukan lady boss. haha

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
November 09, 2012 delete

mesti incik boss suka punya kena prank. bukan selalu pon kan. :)

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
November 09, 2012 delete

hihi abis la cik anan bos ngamok nanti :p


alah nnt ckp la kat incik bos bukan selalu kena prank kan :D

Reply
avatar
wantie
AUTHOR
November 09, 2012 delete

hahaha.... patutnya buat kaw kaw lagi. pas tu say sori. boleh gitu?

bos pun suka main main cam tu. kalau idak takkan le dia nak join .

Reply
avatar
Yousof
AUTHOR
November 09, 2012 delete

Aku pun rasa macam ct kektus.. Dia nak marah pun bukan dapat apa, benda dah jadi hihi. Nak tak nak dia kena suka dan sengih.. ;D

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
November 09, 2012 delete

hahaha..encik boss.. teringat watak jelly warna hijau jahat dalam boboiboy..hakhakhak

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
November 09, 2012 delete

mana 1 encik boss?

Reply
avatar
MarliaMarble
AUTHOR
November 09, 2012 delete

haha..ampunkan kami penunggu gua..! =D

Reply
avatar
fiqkbe
AUTHOR
November 09, 2012 delete

pergh ganas giler prank bos lagu tu ;D

Reply
avatar
Azham Vsvc
AUTHOR
November 10, 2012 delete

hehe...mana satu Encik Boss ni? hahaha!

Reply
avatar
4feet8
AUTHOR
November 10, 2012 delete

header awk sungguh chumel..misti en bos kat blakang baju biru bermisai tu kan..? hehe

Reply
avatar
Khairul Zamri
AUTHOR
November 10, 2012 delete

syoklah boleh prank encik boss haha :p

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
November 10, 2012 delete

incik boss mesti rase terharu + terkezuttt kne prank..katne ni kak? kak ana, adekah lelaki yg duduk di depan itu adelah rio?

Reply
avatar
Ash Give
AUTHOR
November 11, 2012 delete

Hahaha kashan en boss kena buat mcm tu..saya wkil boss awk caka "ok la dimaafkan"

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

sbb Incik Boss tak cenge la
tu yg kami berani prank dia.ehee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

heeee mane de lawak la Wen =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

kalo dia lady boss dah sah2 kena fired semua sekali..haha

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

dia takde la suka.. tp dia kata dia redha la..ekeekeeke =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

memula masa dia kena tolak dlm kolam tu,
lps dia kuar je dr kolam, semua pakat lari
bertempiaran pakat takot.. dah mcm zombie
dok kejar semua org..hahaha


ha tu la yg kami ckp "bukan selalu pun" ehee =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

haha jgn kak.. yg camtu pon dah rase mcm ala
bersalahnye buat Incik Boss camtu..hehe

tp sipbekla Incik Boss sempoi tak hengat..hehehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

hehe tu la. dia redha je seadanya sbb anak2 buah semua
pakat bersatu prank dia sesorang je takde geng =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

hahaha yg tu Incik Boss BoBoiBoy hijau ! haha

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

hahaha yg tu yg ko tengok ek Marlia ! ahakkss =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

tu arrr rase ganas gilerr masa tolak Boss
jatuhkan dlm pool tu..eheee =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

syok gak arrr Khairul..boss plak dok layankan je
kan.. tu yg lg double triple best tuh =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

tu arrr Linda, mmg Boss terharu la sbb staff dia
berusaha buat something yg memorable utk dia
kenang smpai bila2..hehehe

haah Rio le tu.. wife die keje kat PJK Besout 1 =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

haha alah Incik Boss takde hal la..
die layankan je semua yg anak2 buah
die dok buat.. barula blh kenang
smpai bebila kan ? eheeee =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

yang pakai spec tp yg berdiri dpn
pd yg pakai baju biru + sunglasses tu =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

yang depan member lelaki baju biru + spec hitam tu la Azham. ahaksss =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 11, 2012 delete

Header chumel ? eheee mekaseh =P
errr bkn yg baju biru tu..
yg dpn pada baju biru tu :)

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
November 12, 2012 delete

encik bos menerima dlm redha atas prank diberikan,hehe..
ana² nakal na...

Reply
avatar
naF1s
AUTHOR
November 12, 2012 delete

Guwa redha jerrrr.... Dh dpt anak buah nakal2.. ape nk buat

Reply
avatar
Sanji Ngatmi
AUTHOR
November 12, 2012 delete

muka penat masing2

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

errr mane de nakal la aie.. sikit je kot =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

errr alaaa kan Incik ckp Incik redha je
terima segala apa yg dah tertulis.. ehee

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
November 13, 2012 delete

memang double penat la Sanji..
baru setel karnival terus
shoot p pangkor plak =P

Reply
avatar