Awesome April : Triplets

16 April -- ada 3 orang terdekat dengan aku lahir pada tarikh yang sama. kak Zanna. Ali. Hasbi. Dua daripadanya team kerja dan si Hasbi pulak anak pada kak Aini yakni sorang lagi team kerja aku jugak. Depa bertiga lahir pada tarikh yang sama pada tahun berbeza. 

Untungnya Kak Zanna ada hasben yang menyayangi.
Untungnya Ali ada buah hati yang selalu bagi motivasi.
Untungnya Hasbi ada ayah ibu yang punya kesabaran tinggi.
ini mini cupcakes.special FREE gift untuk befday boy si Ali. kak normy yakni sorang lagi team kerja aku yang sangat cekap membuat benda-benda makan gini. dah la cekap masak-masak, pastu bagi free pulak tu. pastu pulak hasben dia pulak tulung p delivery terus sampai depan muka si Ali kat ofis. Perhhh heavennya !

8 Lovenote(S):

  1. haha..perempuan dan makanan x dapat dipisahkan...merujuk kpd adik perempuan aku. haha...
    best kalau balik kg ade depa, ade je makan2 pelik...
    harapnya pun bakal isteri rajin la wat mende2 gini.. :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday to all of them

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. selamat ulangtahun kelahiran buat mereka bertiga. suami sheila pun lahir bulan April ~~~

    ReplyDelete
  4. lapaq plak tgk cupcakes tu...

    ReplyDelete
  5. lawa kapkeks~ slamat hari lahir buat mereka, next month giliran kita dua pulak~ ;3

    ReplyDelete
  6. Slmt hari lhir bt mereka...setiap org kebahagiannya bbeza...ap pon alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. alamak terliut gila tngok mini cupcake dengan buttercream rose tu.menggoda sungguh.tgok je dah sedap..

    happy belate besday buat depa 3 org..:)

    ReplyDelete
  8. happy belated beday untuk ke 3 3 nya :)

    semoga dimurahkan rejeki ;)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu