Awesome April : Triplets

10:02 PM 8 Comments A+ a-

16 April -- ada 3 orang terdekat dengan aku lahir pada tarikh yang sama. kak Zanna. Ali. Hasbi. Dua daripadanya team kerja dan si Hasbi pulak anak pada kak Aini yakni sorang lagi team kerja aku jugak. Depa bertiga lahir pada tarikh yang sama pada tahun berbeza. 

Untungnya Kak Zanna ada hasben yang menyayangi.
Untungnya Ali ada buah hati yang selalu bagi motivasi.
Untungnya Hasbi ada ayah ibu yang punya kesabaran tinggi.
ini mini cupcakes.special FREE gift untuk befday boy si Ali. kak normy yakni sorang lagi team kerja aku yang sangat cekap membuat benda-benda makan gini. dah la cekap masak-masak, pastu bagi free pulak tu. pastu pulak hasben dia pulak tulung p delivery terus sampai depan muka si Ali kat ofis. Perhhh heavennya !

8 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
APAN
AUTHOR
April 17, 2014 delete

haha..perempuan dan makanan x dapat dipisahkan...merujuk kpd adik perempuan aku. haha...
best kalau balik kg ade depa, ade je makan2 pelik...
harapnya pun bakal isteri rajin la wat mende2 gini.. :)

Reply
avatar
April 17, 2014 delete

happy birthday to all of them

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
April 17, 2014 delete

Assalamualaikum. selamat ulangtahun kelahiran buat mereka bertiga. suami sheila pun lahir bulan April ~~~

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
April 18, 2014 delete

lapaq plak tgk cupcakes tu...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
April 19, 2014 delete

lawa kapkeks~ slamat hari lahir buat mereka, next month giliran kita dua pulak~ ;3

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
April 20, 2014 delete

Slmt hari lhir bt mereka...setiap org kebahagiannya bbeza...ap pon alhamdulillah..

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
April 20, 2014 delete

alamak terliut gila tngok mini cupcake dengan buttercream rose tu.menggoda sungguh.tgok je dah sedap..

happy belate besday buat depa 3 org..:)

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
April 24, 2014 delete

happy belated beday untuk ke 3 3 nya :)

semoga dimurahkan rejeki ;)

Reply
avatar