April | Langkawi

10:57 PM 17 Comments A+ a-

Dah 2 April pon arini (time entry ni dipublish la). satu april aku bermula agak baik. partner kerja aku si Ida pulang dari Langkawi dengan membawa chocolate yang amat pelbagai ! aummmm ! memandangkan aku tak dapat nak join p Langkawi, yelah mana boleh nak joinnye, deme p honeymoon weyh ~ ahaksss !
Tapi alhamdulillah -- kepulangan Ida bukan dengan tangan kosong. Hari masa Ida bertolak balik dari Langkawi tu, belom pon sempat sampai rumah dia, dia drop kan dulu segala mak nenek chocolate yang aku kirim kat rumah aku walaupon ade jalan satu lagi sebenarnye untuk balik ke rumah dia tapi demi nak bagi cekelat² fresh yang dibeli dengan penuh kasih sayang, sanggup ida singgah dulu rumah aku.. hehehe terima kaseh Ida sebab sudi tolong borongkan cekedis² tu semua.. ni sayang hang lebih nih ! hehehe
 
Ni antara cekelat² wajib boronglah kalo p Langkawi kan ? Daim--Hershey's Kisses--Toblerone. Gambaq  ni aku cedok kat google je sebab yang version Ida borong untuk aku tu habeh dah aku pulun dok repeat makan dengan adik aku si Aiman tu wahahaha ! Pastu padan muka aku dok terlioq pulak lagi bila dok google gambaq ni semua sebabnya aritu lupa pulak nak kirim kat Ida mintak belikan Mars , Twix, MilkyWay tu.. ni dok telioq lagi menggoogle gambaq cekelat Langkawi.. Hurmmm nak kena scroll instagram sat. cari seller cekelat Langkawi camnih huwawawa T____T

17 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Petak Bunga
AUTHOR
April 03, 2014 delete

memang kalau sampai kat langkawi kena beli coklat..
padahal bukan suka sgt coklat.
kitalah.

Reply
avatar
Lea IsNawi
AUTHOR
April 03, 2014 delete

wahhhh...sedapnya.....
nk borong jugak la

Reply
avatar
lynn kamarul
AUTHOR
April 03, 2014 delete

suka coklat jugak....

Reply
avatar
Ahmad Izuddin
AUTHOR
April 03, 2014 delete

amboi banyaknya coklat.
*muntahpelangi*

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
April 03, 2014 delete

antara benda wajib beli kt langkawi..kami klu p lgkawi tak bli pun.budget tak cukup..rambang mata tgok semua nak diborongnya.huhu

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
April 03, 2014 delete

Assalamualaikum. wahh sedapnya.. banyak gila coklat. tak pernah pegi Langkawi tu T_______T"

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
April 03, 2014 delete

salam. uhuk tak pena pegi langkawai :(

Reply
avatar
ewanthology
AUTHOR
April 03, 2014 delete

tak dapat pegi, dapat coklat pun jadilahh :-)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
April 05, 2014 delete

tuuudiak, hantu cekelat sungguh dia nie...
ada beberapa kali gi langkawi, lupa teruih pasai cekelat... kekeke

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
April 06, 2014 delete

Kalau pegi Langkawi tak beli cekelat mmg bukan rakyat Malaysia...hahahaha

Nak jugak!!! **telan air liur 40 kali**

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
April 07, 2014 delete

Kak Ana!!!! ehehe... lama wan tak singgah sini...

Nak cekelat gak buleh? hehehe... sebut langkawi, teringat labuan... kat sana pun cekelat nye murah-murah.. ^_^

Reply
avatar
~Hani~
AUTHOR
April 08, 2014 delete

plan nak g xterpegi lg langkawi..huhu..sedapnye coklat tu..

nice post sis, kalau sudi sila jenguk blog saya ye..

http://mypinkylifestory.blogspot.com/

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
April 08, 2014 delete

daim tu mmg epic
makan banyak2 bg penuh mulut
lepas tu melekat lekat kat gigi. hhahahaha

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
April 09, 2014 delete

alaaa, kite yg tengok gambar ni pon dah terliur sama. cmno. hahhaa :D

Reply
avatar
APAN
AUTHOR
April 12, 2014 delete

mende wajib kalau cokelat ni kan...suka ngan daim tu.

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
April 12, 2014 delete

ya ampun!!! cokelat ana sungguh menggiurkan..teringat dulu pi borong cokelat kat labuan..berabis duit beli cokelat jek..pastu balik hostel bagi2 kawan..haha..

Reply
avatar
April 17, 2014 delete

ada lg ke coklat tu? hehehe

Reply
avatar