April | Langkawi

Dah 2 April pon arini (time entry ni dipublish la). satu april aku bermula agak baik. partner kerja aku si Ida pulang dari Langkawi dengan membawa chocolate yang amat pelbagai ! aummmm ! memandangkan aku tak dapat nak join p Langkawi, yelah mana boleh nak joinnye, deme p honeymoon weyh ~ ahaksss !
Tapi alhamdulillah -- kepulangan Ida bukan dengan tangan kosong. Hari masa Ida bertolak balik dari Langkawi tu, belom pon sempat sampai rumah dia, dia drop kan dulu segala mak nenek chocolate yang aku kirim kat rumah aku walaupon ade jalan satu lagi sebenarnye untuk balik ke rumah dia tapi demi nak bagi cekelat² fresh yang dibeli dengan penuh kasih sayang, sanggup ida singgah dulu rumah aku.. hehehe terima kaseh Ida sebab sudi tolong borongkan cekedis² tu semua.. ni sayang hang lebih nih ! hehehe
 
Ni antara cekelat² wajib boronglah kalo p Langkawi kan ? Daim--Hershey's Kisses--Toblerone. Gambaq  ni aku cedok kat google je sebab yang version Ida borong untuk aku tu habeh dah aku pulun dok repeat makan dengan adik aku si Aiman tu wahahaha ! Pastu padan muka aku dok terlioq pulak lagi bila dok google gambaq ni semua sebabnya aritu lupa pulak nak kirim kat Ida mintak belikan Mars , Twix, MilkyWay tu.. ni dok telioq lagi menggoogle gambaq cekelat Langkawi.. Hurmmm nak kena scroll instagram sat. cari seller cekelat Langkawi camnih huwawawa T____T

17 Lovenote(S):

  1. memang kalau sampai kat langkawi kena beli coklat..
    padahal bukan suka sgt coklat.
    kitalah.

    ReplyDelete
  2. wahhhh...sedapnya.....
    nk borong jugak la

    ReplyDelete
  3. amboi banyaknya coklat.
    *muntahpelangi*

    ReplyDelete
  4. antara benda wajib beli kt langkawi..kami klu p lgkawi tak bli pun.budget tak cukup..rambang mata tgok semua nak diborongnya.huhu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. wahh sedapnya.. banyak gila coklat. tak pernah pegi Langkawi tu T_______T"

    ReplyDelete
  6. salam. uhuk tak pena pegi langkawai :(

    ReplyDelete
  7. tak dapat pegi, dapat coklat pun jadilahh :-)

    ReplyDelete
  8. tuuudiak, hantu cekelat sungguh dia nie...
    ada beberapa kali gi langkawi, lupa teruih pasai cekelat... kekeke

    ReplyDelete
  9. Kalau pegi Langkawi tak beli cekelat mmg bukan rakyat Malaysia...hahahaha

    Nak jugak!!! **telan air liur 40 kali**

    ReplyDelete
  10. Kak Ana!!!! ehehe... lama wan tak singgah sini...

    Nak cekelat gak buleh? hehehe... sebut langkawi, teringat labuan... kat sana pun cekelat nye murah-murah.. ^_^

    ReplyDelete
  11. plan nak g xterpegi lg langkawi..huhu..sedapnye coklat tu..

    nice post sis, kalau sudi sila jenguk blog saya ye..

    http://mypinkylifestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. daim tu mmg epic
    makan banyak2 bg penuh mulut
    lepas tu melekat lekat kat gigi. hhahahaha

    ReplyDelete
  13. alaaa, kite yg tengok gambar ni pon dah terliur sama. cmno. hahhaa :D

    ReplyDelete
  14. mende wajib kalau cokelat ni kan...suka ngan daim tu.

    ReplyDelete
  15. ya ampun!!! cokelat ana sungguh menggiurkan..teringat dulu pi borong cokelat kat labuan..berabis duit beli cokelat jek..pastu balik hostel bagi2 kawan..haha..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu