lawak ke der dan youtube



harith iskandar.bukan nama baru dalam comedian.. masa dia dengan afdlin dalam AH-HA dulu guwa antara penonton tegar siri komedi tu.. and bila harith come up masa LAWAK KE DER kat istana budaya aritu, memang tak rugi lah kot sape yang beli tiket.. guwa? owhh guwa ofkos la tak pegi.. tengok kat astro??? jangan tanye.. rumah guwa ni abah guwa banned astro..

"dulu masa zaman guna tv kena ada lesen tv, kalut pakat sorok tv bila dapat tau ada pegawai yg akan datang check.. skang ni bila dah takyah guna lesen tv,gatai p bayar mahai watpe lagi.. hampa nak,hampa boh la..abah takmau.. " 

selambe je abah guwa bagi.. kehkehkeh

guwa berterima kasih pada sape yang rajin  upload video kat youtube.. so dapatlah jugak insan-insan yang takde astro macam guwa ni tengok kat youtube je acara-acara berprestij gittew kan.. part jozan dengan achai + mail lambong memang takyah kata ape lah.. sampai dorang sendiri bleh gelak atas stage live..hahaha
part harith pon stylo.. rilek je die buat lawak in english.. sempoi arrr harith! and ape yang die cakap pasal malaysian VS singaporian tu memang betol pon.. perangai malaysian memang camtu =P
tapi rasenye lawak ke der tu dah banyak yang kene remove kat youtube.. sipbek guwa sempat donload dah aritu.. bleh gak layann sampai pecah perut =P


Post a Comment

8 Comments

  1. kalo otai melawak mmg puas hati ^^

    ReplyDelete
  2. sm la kite lyn kt YT je sbb xde astro

    ReplyDelete
  3. harith is more to 'intelligent joke' and raja lawak is more to 'stupid joke' hehe :)

    ReplyDelete
  4. memang lawak gile. thumb up!

    ReplyDelete
  5. Nampak dalam astro sepertinya "Lawak Ke der" nie best....nak cuba tengok dekat youtube nanti..kalau sempat sebelum kena remove

    ReplyDelete
  6. lawak ke derr....ramai yg kata memang best...nanti nak try cari kat youtube..

    ReplyDelete
  7. dah tgk. haha. mmg lawak giler . yg harith iskandar mmg style..=)

    jom tambah ilmu sikit..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete