airmata lelaki | part 3

sambungan dari airmata lelaki | part 2

**********************************
"ape? 
betul ke ape makcik dengar ni?"
mak midah terkejut.

"betul makcik..
saya nak jadikan anak makcik ni sebagai isteri saya"

"ya allah lia.. mak tak sangka ada juga orang nak anak mak ni"
 senyum lebar mak midah.

"ala mak ni..janganla over sangat..malu la lia mak"

"nazmi ye nama anak tadi? makcik tak kisah.. tapi biarlah beradat kan.. 
taknak lah nanti orang kampung mengata macam-macam pulak sebab majlis nikah cepat sangat.. 
kang ade pulak yang kata lia ni mengandung anak luar nikah..
eee tak sanggup makcik!"

**********************************


cukupla takat tu je guwa bagi part three ni.. lu orang kasi ending sendiri la.. malas pulak rase nak sambung dah..karang kalo guwa sambung, die jadi typical malay drama atau novel plak.. biar je lah kisah nazmi & lia abes kat situ je.. boleh gitu?? lu orang pon sure dah bleh agak ending die jadi cane kan? kan? kehkehkeh




Post a Comment

10 Comments

  1. aikk mana leh trgantung mcm tu je :p

    ReplyDelete
  2. so..diorg kawen..

    begitukah endingnya..^^

    ReplyDelete
  3. maka berlangsungla majlis perkahwinan 7 hari 7 mlm...

    ReplyDelete
  4. kawen la lepas ni. lepas ni gado hal rumah tangga lak. tapi lelaki ada air mata lagi ke lepas kawen? huhu

    ReplyDelete
  5. kena bagi ending sndri? ni yg lemah ni..hhuhu..

    ReplyDelete
  6. rapunzel cikilolo punya komen adalah jahat. ado lah!!

    adehla ending tegantung gni.
    mula la kami terpikir pikir.

    ReplyDelete
  7. rapunzel cikilolo punya komen adalah jahat. ado lah!!

    adehla ending tegantung gni.
    mula la kami terpikir pikir.

    ReplyDelete
  8. kawen,si lelaki nangis lagi time kawen pikir pasal duit kenduri pe sume.hahaha

    ReplyDelete
  9. hahahahaha..mana aci..buat ler ending..hehehehe

    ReplyDelete
  10. ana,grrr...mana leh cter tergantung macam ni...bagai gantung tak bertali jer,eh?hehe...

    ReplyDelete