gila seks?


lu orang yang pergi keje naik tren mesti skang tengah paranoid pasal sorang brader ni yang dikatakan gila seks dan masih lagi bebas berlegar-legar mencari mangsanya...muahahahahaha *gelak jahat gila*
dah dua orang member blogger guwa share pasal bende nih.. 

brader hensem nih la

ini suspek yang disyaki melakukan perbuatan terkutuk tersebut.. perhhh! dah macam ayat pembaca berita plak guwa.. brader ni dikatakan menggeselkan punggungnye pada wanita-wanita yang berdiri dalam kesesakan manusia dalam tren.. masa orang tengah sesak-sesak tu la dia wat keje.. ape jadah die dok gesel punggung kat wanita-wanita?? haiyo tanye lagi ke?? 



Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…


guwa amek dari blog iMbobo.. ha tengok! tak ke macam haremm perangainye tuh??? tapi sorang member blogger guwa ni dah ade satu cara camne nak solve problem yang macam haremmm nih.. 


jeng..jeng...jeng~ memperkenalkan produk kreatif hasil ciptaan shawn!!! punggung anti gesel!!!! *name komersial habes dah nih*





selamat sikit kot kalo gadis-gadis semasa di luar sana yang p keje balik keje naik tren.. sure lu orang berminat kan nak beli??? jangan malu jangan segan.. produk ni macam limited edition je guwa tengok.. kalo nak info lebih try la p tanye kat  shawn sendiri... sure die tak kedekut taik idong masin punye nak share dengan lu orang.. 
eh takde..guwa takde dapat pape komisen pon tolong promote bende nih.. betol takde! tengok muke suci guwa ni *wink-wink*


*sory shawn,guwa pinjam gambar produk lu..guwa nak lukis konfem tak jadi langsung..kehkehkeh





nota kecik : blogdrama guwa (airmata lelaki) tu dah masuk part three.. guwa macam bermalas-malasan pulak nak sambung.. tapi dah aura2 tak puas hati je kalo guwa biarkan kisah nazmi & lia tergantung tak bertali gitu.. nantilah guwa sambung =P





Post a Comment

41 Comments

  1. gune bnde tu mmg sorg pon x berni dekat..klo train full org x bersalah pon abes kena..huhu

    ReplyDelete
  2. bengong org tu tp rasa nya dia x gesel pungggung dia tapi dia gesel "anu" dia kat pompuan2 tu ..bengong tul la

    ReplyDelete
  3. memang kaum wanita kena hati2 dgn orang giler seks camni...

    ReplyDelete
  4. mcm2 jenis prngai orang kat dunia ni hahaha :P

    ReplyDelete
  5. adoii..gile gatal laki tu,nape x terjang je laki gatal tu..grrr..sebab tu x suke naik tren ktm.

    ReplyDelete
  6. yerks!!
    kalau kene kt diri sendiri mmg bg makan kaki jer kat org2 mcm nie. geram betol

    ReplyDelete
  7. dasar lelaki GS...muka pun seram semacam..mula2 tgk gambar tu ingatkan makhluk halus dlm tren...

    ReplyDelete
  8. semalam member sorg baru crta .. ingtkan main2. rupanya kes real ... siyes nk muntah , geli geleman ...... gggrrr...

    x silap , mamat psycho tu wrga asing kan ??

    ReplyDelete
  9. memang rasa nak tampar dan lempang je manusia gatal tu.takde adat langsung.ei jijik!

    ReplyDelete
  10. ada perasan muka mamat hensem ni dlm email.xtau lak mcm mana gangguan yg dia buat dlm tren.ingat ke touch n go.ni, touch, gesel n go...sampai terenjis-renjis air lelaki dia.itu pun kalau betul la citer dlm kotak tuh...erm...kalau dpt ni mmg lauk kot...

    ReplyDelete
  11. bengong punya orang.takde benda lain ke nak buat.aiyoo

    ReplyDelete
  12. hah..naz pernah jumpe dlm bas..dia wat perangai nie..tak tau le org yg same..tau org lain..dia konon 2bangun..bgi org lain duduk..semata-mta dia nak berdiri..sebab kalo berdiri..dia leh wat aktiviti tkutuk tu..seram..

    ReplyDelete
  13. emang dasar lelaki konyol. haha

    ReplyDelete
  14. bahaya betul la skrg ni..nasib baik de ruang khas utk wanita kt ktm tu..

    ReplyDelete
  15. eii..menakutkan..tapi nak tak nak..kene gak naik train..erm..pompuan tu seksi tak??huhu

    ReplyDelete
  16. @ShahzCudin: ha tu la psl kalo pakai bende nih kang yg besalah pon injured same..kehkehkeh

    ReplyDelete
  17. @Phat: aah la phat.die nih gesel "anu" die sbrnye kat gurl2 dlm tren tu..eeeee!

    ReplyDelete
  18. @aiEz: mmg skg ni perlu sgt hati2..kt mane2 pon x selamat skg nih.huh~

    ReplyDelete
  19. @renjerkabloi: ha renjer jgn pulak nak jd cmtu..mmg guwa sula guna mata kail kalo renjer wat camtu! hahaha

    ReplyDelete
  20. @LiNda: ha gatal gile kan linda?? akak bace pon dah geli..eeee sipbekla akak kje dlm felda besout je..

    ReplyDelete
  21. @cIk JanNah: mmg geram je bace..kalo la kene mase dlm tren eeeee mmg kene la org tu! huh~

    ReplyDelete
  22. @Fiza Ibrahim Apani: bab muka tu xpelah dah mmg kurniaan allah bg cmtu.. tp PERANGAI die tu yg xleh blah..ishhh geramm betol la kan fiza..

    ReplyDelete
  23. @Natasya Naslin: mmber tasya kat area sane ea??? ni kisah benar ni..bukan cobaan tau tasya..hati2 la kalo nek tren ke bas ke..

    xpasti la pulak die wrga asing ke local..

    ReplyDelete
  24. @laskar pelangi: aah betol3! rase bg penampar free je kalo time die dok buat perangai tu kite nampak..ishh~

    ReplyDelete
  25. @Justin Bieber: owhh dah ramai yg sebarkan through emel kot.. kalo lelaki gagah perkasa dpt time die dok merembes tu mmg jd lauk la ni..

    ReplyDelete
  26. @aReLaN: mmg agak kebengongan la kat situ.. dasar nafsu kuda ke hape tah ini worangg..haiyo~

    ReplyDelete
  27. @Nazz@Purple: owhh yeke naz??? eeeee gelinye..tu slh 1 sbb cik ana x suke nek bas/tren..eeee x sukenye~

    ReplyDelete
  28. @Rtp Farra Arisha: emang dasar konyol kan farra?? =P

    ReplyDelete
  29. @fieha: aah mmg bahaya sgt skg ni fieha..mane2 pon dah x selamat.. ade je yg buat bnde pelik2.. eeeee~

    ReplyDelete
  30. @Sky Before Pinky: aah tu lah..menakotkan betol.. sipbekla cik ana ni kje dlm felda sendiri je.. errr x tau la plak gurl tu pakai seksi ke tak..huhu

    ReplyDelete
  31. berhati hatilah kaum hawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah btol tu zuan..kaum hawa kne hati2 la..

      Delete
  32. macam celaka je.. kurang ajar betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuang hajar gile kan dhiera..eeeee~

      Delete
  33. bangang ke bengong mcm ni? hehe.. org perempuan mmg terdedah dgn risiko yg sgt bahaya.. nauzubillah..mintak dijauhkan lah dri semua ni..

    ReplyDelete
  34. ni yg taku nak naik tren!!!!!!!!!!

    shawn mmg sengal

    ReplyDelete
  35. ni yg taku nak naik tren!!!!!!!!!!

    shawn mmg sengal

    ReplyDelete
  36. untung la laki dapat gesel..haha

    tapi klu letak anti gesel tu..mmg menangis la zakar laki tu..haha

    ReplyDelete
  37. hahahahaha..produk tu memang terbaeekkk :)

    ReplyDelete
  38. awwwwwwwwwwwww mst sakit gila kalau kena hahaha

    ReplyDelete