Cinta Sayang Resort | Part 5

tak habes lagi cite pasal kursus kamiorang 3-8 april baru-baru ni.. banyak benda baru yang kamiorang dapat belajar dari kursus ni.. alhamdulillah semua berjaya diserap dengan jayanya.. guwa dengan partner guwa (cik ida) pon dah back in action..hiyakkkk~ =P

flashback sikit sepanjang kursus tu berlangsung.. first day sampai tu dimulakan dengan majlis perasmian.. ada taklimat Projek USP by Jabatan USP SKMM.. and mase tu jugaklah pihak SKMM(suruhanjaya komunikasi &multimedia malaysia) kasi basuh staff yang kurang perform based on data report yang dah dihantar pada diorang.. fuhhhhh mase tu jantung ni bedegup punyela kencang.. bile tengok pegawai SKMM tu tanye kenapa bleh jadi camni?kenape site lain bleh je perform?? u oll tak buat kje ea?? perhhhh gile kentang nervessss habaq hang! 

tapi dalam nerves² tu ade gak gud news nye.. Pusat Jalurlebar Komuniti(PJK) atau Communities Broadband Center(CBC) under guwa dengan cik ida berjaya mempertahankan award pencapaian Key Performance Index(KPI) tahun lepas.. tahun lepas PJK kamiorang dapat KPI terbaik 2010 punye.. and untuk kursus kali ni kamiorang dapat KPI terbaik untuk tahun 2011.. alhamdulillah.. tak sia² berkat bersengkang mata kamiorang selama ini..ececeh macamla menang award ABPBH sangat =P

marks & spencer set  +  voucher  KFC/pizza

guwa amat berterimakasih pada penduduk felda tempat guwa ni gak sebab tak henti² bagi sokongan dan sudi datang training class.. bleh la mantapkan lagi pasni..hehe

amacam? bleh jadi arkitek dak guwa??? kehkehkeh

dalam kursus tu jugak kamiorang diajar 1 modul baru iaitu "google sketchup"..  sketchup ni die ala² autoCad gak la.. tapi guwa rase die tak seComplicated autoCad tu.. sebab kamiorang bleh cope modul tu within 2hours training... so tu buktinye la sketchup ni mudah je kan?kan? guwa dah macam addicted plak dok hadap sketchup nih.. terima kasih en.faidhan(paan) introduce modul ni.. guwa rase  pasni ramai kot yang berebut nak datang training class untuk modul ni.. maklumle eksaited nak jadi ala² arkitek..kehkehkeh


and malam last tu kamiorang ade BBQ nite yang diorganize by our Consultant Team iaitu Warisan Global (WG) dengan temanye black+pink.. 
niza & miza bersama awardnye

miza | best dress

its a gurls nite bebehhh =P

hape lagi memang gurls tak kasi chance la.. pakat melaram semua malam tu.. and the best dress goes to hasmiza..setel je melantak makanan yang ade, kamiorang pon proceed karok! jyeahhhhh~ lelaki rilek je la pakat test vokal individu... kami yang gurls ni karok secara berjemaah... hahahaha




4 Lovenote(S):

  1. tahniah! pjk b2 paling terbaik! :)

    ReplyDelete
  2. sketchup memang mudah la pakai.nak pape pon leh je download dari katalog.takyah susah2 nak lukis sendiri kan.hehehe...amboi..untung la dapat award.

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu