Cinta Sayang Resort | Part 2

10:35 AM 8 Comments A+ a-


alhamdulillah kamiorang sampai kat resort ni dalam pukul 5 petang.. sebab konvoi reramai so takleh nak lelaju la.. biar lah lambat takpe asalkan selamat kan? hehehe... masa sampai je kamiorang pon check in la bilik.. plan asalnya 1 bilik 2 orang.. bila dah bayar & kunci pon dibagi, kamiorang pon pakat drive la p cari blok bilik masing-masing.. turun je keta dengan dah angkut beg+luggage smua siap, mai pulak dah sorang akak kaunter nih panggil.. dia kata sorry sebab bilik yang kami dapat tu semua belom setel kemas lagi.. ha part ni dah buat guwa menyirap dah.. dah la kita ni mai tadi bukan amek masa sejam dua.. naik kematu pungkoq.. ingtkan dah buleh la nak landing atas katil ka apa.. tetiba bila dah dapat kunci, dia bleh kata takleh masuk plak.. dia bagi plak kunci bilik lain.. jenuh plak berangkut segala beg yang ada.. ok fine~

kamiorang pon diminta untuk stay malam yang pertama ni kat Sky Apartment-1 penthouse 4 orang la kami.. guwa, cik ida, shue dengan rihan skali.. sipbek dapat bilik cun gila view dia.. selesa pon selesa.. sejuk gak la hati walaupon mula tadi rasa nak maki je dah.. hahahaha


gadis-gadis berCHECK IN




ni plak dalam apartment kamiorang.. hall dia+bilik mandi+master bedroom+meja makan+ruang dapur untuk masak+washing machine skali wo! tak rugi gak la kamiorang kena stay sini.. dan gak la rasmikan segala benda yang ada.. maklumla nanti kena pindah bilik dah.. sebab company dah booking bilik lain..cissss nak kena berangkut lagi..huh penat~

pagi ni start slot pertama---janganla guwa ngantok..huwaarrghhhhh *nguap* =P



8 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
profmie
AUTHOR
April 04, 2012 delete

wah..mcm best jea....ni bpe sumenya kos p'belnjaan ek..hihi..

Reply
avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
April 04, 2012 delete

nampak sgt selesa resort tuh...ni yg gatai nak gi bercuti gak nih..aishhh

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
April 04, 2012 delete

ada theme park x?rasa nk p bawak syaza berenang huhu

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
April 04, 2012 delete

sangat heaven kot bilik dia.. best2~

Reply
avatar
fieha
AUTHOR
April 04, 2012 delete

aah..nmpk best je resort ni..hehe
tgk gamba ana ngan nia kat fb..kebetulan yg pakai baju GF.. :)

Reply
avatar
fieha
AUTHOR
April 04, 2012 delete

aah..nmpk best je resort ni..hehe
tgk gamba ana ngan nia kat fb..kebetulan yg pakai baju GF.. :)

Reply
avatar
April 05, 2012 delete

namapk menarik resort nya...nama resortpun unik..bestlah..=)

Reply
avatar
Bobo
AUTHOR
April 07, 2012 delete

selesa btol penginapan dia.. :)

Reply
avatar