Cinta Sayang Resort | Part 4


ini semalam punya cerita.. pagi membawak ke tengah hari kamiorang macam biasalah berKURUS berkursus... jenuh telan segala info.. slotnye plak part technical training.. members lelaki memang pakat tererla.. yang member pompuan ni pepahamla..kehkehkeh~ 

masuk je scene petang ada sesi riadah.. so semalam kamiorang ada aktivti archery (memanah) kat site memanah dalam resort cinta sayang nih.. guwa dengan semua team members guwa pon hape lagi memasing tak kasi chance la kan.. bayar pulak sorang seploh hengget je.. semua pakat first timer nih nak shoot panah.. bila setel je instructor memanah tu kasi briefing & demo semua, kamiorang pon amekla posisi memasing.. pakat nak jadi robinson robin hood la konon..kehkehkeh


ececece kemain lagi budak nih..hahaha

ni la name die senjata makan tuan :'(



dapatla buat shoot sorang limabelas kali.. ok lettew kan bayar seploh hengget.. tapi guwa punye tangan kiri ni makin parah plak rase.. nak bengkokkan perhhhh azab rasenye... ni pon sipbek dah tuam dengan ais.. ada sikit kurangla itu sakit.. adeh~



*nanti guwa balas dendam jejak balas p rumah lu orang semua.. guwa janji cube =P

13 Lovenote(S):

  1. mak aihhh, cenggitu skali jadinya...bengkak abes tuh..

    ReplyDelete
  2. tu la CZ.. lebam habes.. tu yg gmbr mase baru kene semalam.. pagi ni punye kaler lebam die lg truk kaler die..huk3 :'(

    ReplyDelete
  3. eerr..sampai camtu skali. asal x gune arm guard ? utk achery tu kan ada ..

    ReplyDelete
  4. ha tu la pslnye..tmpt tu x bagi plak arm guard tu..nk save lettew :'(

    ReplyDelete
  5. wah, kuat ek dia...

    bagus amalkan memanah ni...sbb salah satu amalan rasulullah

    ReplyDelete
  6. wow
    teringin sangat nak main archery
    lengan panjang pon boleh injured ek

    ReplyDelete
  7. kite pernah main archery dekat sunway piramid. tapi awat jadi macam tu? cecite?

    ReplyDelete
  8. what happened to you? waaa, kasihannya. :(

    ReplyDelete
  9. woahhh memanah ni sbrnya sukan lasak! :)

    ReplyDelete
  10. cik ana hebat....kenangan tu

    ReplyDelete
  11. hurmm! lain kali jgn main dah kalau xde safety.. teruk jugak tu :(

    ReplyDelete
  12. nsib baik diorg x suruh memanah sambil naik kuda, hikk...

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu