Cinta Sayang Resort | Part 4

10:48 AM 13 Comments A+ a-


ini semalam punya cerita.. pagi membawak ke tengah hari kamiorang macam biasalah berKURUS berkursus... jenuh telan segala info.. slotnye plak part technical training.. members lelaki memang pakat tererla.. yang member pompuan ni pepahamla..kehkehkeh~ 

masuk je scene petang ada sesi riadah.. so semalam kamiorang ada aktivti archery (memanah) kat site memanah dalam resort cinta sayang nih.. guwa dengan semua team members guwa pon hape lagi memasing tak kasi chance la kan.. bayar pulak sorang seploh hengget je.. semua pakat first timer nih nak shoot panah.. bila setel je instructor memanah tu kasi briefing & demo semua, kamiorang pon amekla posisi memasing.. pakat nak jadi robinson robin hood la konon..kehkehkeh


ececece kemain lagi budak nih..hahaha

ni la name die senjata makan tuan :'(



dapatla buat shoot sorang limabelas kali.. ok lettew kan bayar seploh hengget.. tapi guwa punye tangan kiri ni makin parah plak rase.. nak bengkokkan perhhhh azab rasenye... ni pon sipbek dah tuam dengan ais.. ada sikit kurangla itu sakit.. adeh~



*nanti guwa balas dendam jejak balas p rumah lu orang semua.. guwa janji cube =P

13 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
CintaZulaikha
AUTHOR
April 07, 2012 delete

mak aihhh, cenggitu skali jadinya...bengkak abes tuh..

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
April 07, 2012 delete

tu la CZ.. lebam habes.. tu yg gmbr mase baru kene semalam.. pagi ni punye kaler lebam die lg truk kaler die..huk3 :'(

Reply
avatar
April 07, 2012 delete

eerr..sampai camtu skali. asal x gune arm guard ? utk achery tu kan ada ..

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
April 07, 2012 delete

ha tu la pslnye..tmpt tu x bagi plak arm guard tu..nk save lettew :'(

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
April 07, 2012 delete

wah, kuat ek dia...

bagus amalkan memanah ni...sbb salah satu amalan rasulullah

Reply
avatar
April 07, 2012 delete

wow
teringin sangat nak main archery
lengan panjang pon boleh injured ek

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
April 07, 2012 delete

kite pernah main archery dekat sunway piramid. tapi awat jadi macam tu? cecite?

Reply
avatar
April 08, 2012 delete

what happened to you? waaa, kasihannya. :(

Reply
avatar
April 08, 2012 delete

woahhh memanah ni sbrnya sukan lasak! :)

Reply
avatar
Lin Azlina
AUTHOR
April 08, 2012 delete

cik ana hebat....kenangan tu

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
April 09, 2012 delete

hurmm! lain kali jgn main dah kalau xde safety.. teruk jugak tu :(

Reply
avatar
May 02, 2012 delete

nsib baik diorg x suruh memanah sambil naik kuda, hikk...

Reply
avatar