Cinta Sayang Resort | Part I

11:45 AM 15 Comments A+ a-


macam kat entry guwa sebelom ni.. guwa dengan team kerja guwa iaitu P1 Team dijadualkan start kursus pembangunan fasa 3 on 3 hingga 8 april.. start harini sampai ahad nanti kat cinta sayang resort Sg Petani Kedah.. dapat tau je kena kat area SP hape lagi, memang senyum panjang le partner guwa--cik ida sebab tunangnye memang orang sane.. kebetolan pulak tunangnye pon tengah annual leave skang nih and ade kat sana.. wahhhh3 cik ida bleh curik-curik p dating la nanti ea??? hehehe


skang ni guwa dengan P1 Team on the way ke sana.. dari sini kamiorang 14 orang and kamiorang  share kereta je.. guwa dengan 3 orang member naik 1 kete.. cik ida bawak lagi 3 orang.. and ada lagi 2 kete.. so kamiorang gerak konvoi 4 kete la dari perak ni ke kedah.. kat sana nanti ada lagi 3 kete.. semoga kamiorang selamat sampai ke Cinta Sayang Resort nanti =)


15 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
April 03, 2012 delete

nk ikut jg p sn...

Reply
avatar
cik dila..
AUTHOR
April 03, 2012 delete

hati hati ye..klu jatoh bangun sendri :P

Reply
avatar
Rinna
AUTHOR
April 03, 2012 delete

selamat berkursus..yer.. :)

Reply
avatar
April 03, 2012 delete

slmt menimba ilmu dlm kursus :)

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
April 03, 2012 delete

semoga berkursus dengan jayanya...masa saya pegi kursus awal bulan satu ritu...perkhidmatan hotel tu tak tiptop..agak mengecewakan.

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
April 03, 2012 delete

kat SP kan?

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
April 03, 2012 delete

selamat berkursus..jgn curi g jln2 plak..haha

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
April 03, 2012 delete

semoga slmt sampai ye

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
April 03, 2012 delete

take care ya!

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
April 03, 2012 delete

selamat berkursus ye.all the best

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
April 04, 2012 delete

ana,kirim ole2 ye...tau kan mana nak cari aie...bg nt,hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
April 04, 2012 delete

TQ korang.. cik ana selamat sampai kat resort ni petang 3 april lebih kurang 5 petang sbb jln byk lencongan + hujan lebat..xleh nak laju2..hehe


aah la lieynanilaz, mmg service die kurenggg la.. 1st day sampai dah mcm2 problem kami kena hadap..hishhh~



aie nak ole2??? errrr ole2 ape ea??? nak kena bli ktne??? =P

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
April 04, 2012 delete

jauh sayang aku ni p krusus hik3 :P hati2 kat sane :P

Reply
avatar
April 06, 2012 delete

salam cik ana...

moge slamat gi & blk, hehe.. >_<

dlu sy slalu gi situ time skool rndah, ikut ayah outstation. xtau la servisnye camne, coz time tue bdk lg, hehehehehe... XP

Reply
avatar
May 02, 2012 delete

grand laa tempat kursus.. dekat area sy tu tempat ni ^^

Reply
avatar