Cinta Sayang Resort | Part I


macam kat entry guwa sebelom ni.. guwa dengan team kerja guwa iaitu P1 Team dijadualkan start kursus pembangunan fasa 3 on 3 hingga 8 april.. start harini sampai ahad nanti kat cinta sayang resort Sg Petani Kedah.. dapat tau je kena kat area SP hape lagi, memang senyum panjang le partner guwa--cik ida sebab tunangnye memang orang sane.. kebetolan pulak tunangnye pon tengah annual leave skang nih and ade kat sana.. wahhhh3 cik ida bleh curik-curik p dating la nanti ea??? hehehe


skang ni guwa dengan P1 Team on the way ke sana.. dari sini kamiorang 14 orang and kamiorang  share kereta je.. guwa dengan 3 orang member naik 1 kete.. cik ida bawak lagi 3 orang.. and ada lagi 2 kete.. so kamiorang gerak konvoi 4 kete la dari perak ni ke kedah.. kat sana nanti ada lagi 3 kete.. semoga kamiorang selamat sampai ke Cinta Sayang Resort nanti =)


15 Lovenote(S):

  1. hati hati ye..klu jatoh bangun sendri :P

    ReplyDelete
  2. selamat berkursus..yer.. :)

    ReplyDelete
  3. slmt menimba ilmu dlm kursus :)

    ReplyDelete
  4. semoga berkursus dengan jayanya...masa saya pegi kursus awal bulan satu ritu...perkhidmatan hotel tu tak tiptop..agak mengecewakan.

    ReplyDelete
  5. selamat berkursus..jgn curi g jln2 plak..haha

    ReplyDelete
  6. selamat berkursus ye.all the best

    ReplyDelete
  7. ana,kirim ole2 ye...tau kan mana nak cari aie...bg nt,hehe

    ReplyDelete
  8. TQ korang.. cik ana selamat sampai kat resort ni petang 3 april lebih kurang 5 petang sbb jln byk lencongan + hujan lebat..xleh nak laju2..hehe


    aah la lieynanilaz, mmg service die kurenggg la.. 1st day sampai dah mcm2 problem kami kena hadap..hishhh~



    aie nak ole2??? errrr ole2 ape ea??? nak kena bli ktne??? =P

    ReplyDelete
  9. jauh sayang aku ni p krusus hik3 :P hati2 kat sane :P

    ReplyDelete
  10. salam cik ana...

    moge slamat gi & blk, hehe.. >_<

    dlu sy slalu gi situ time skool rndah, ikut ayah outstation. xtau la servisnye camne, coz time tue bdk lg, hehehehehe... XP

    ReplyDelete
  11. grand laa tempat kursus.. dekat area sy tu tempat ni ^^

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu