hotel putra punya cerita


*entry live dari PUTRA HOTEL KUALA LUMPUR*



kisah dari pagi punya hal.. pepagi hari dah berkumpul untuk get ready kena p kursus ke KL.. maklumlah area KL ni I memang tak reti lah.. so dengan muka tak malunye cik ana pon tompang je kete member cik ana.. 1 kete 4 orang.. saving & go green! hoyehh~ hehe


dan alhamdulillah sampai je kat destinasi tepat sebelum pendaftaran.. bile dah register, kunci bilik pon dah dapat, so dengan pantasnye lah kami pun menuju ke kamar.. perhhhh! view cantek habaq hang! hehehe



ruang kamar tidur untuk 3 orang

semua alat dalam bilik ni control guna menatang ni je..
kat tepi kepala je benda nih..mmg style habaq hang! =))
ejas & petik je nak on TV+on ekon+ejas volume TV+ejas channel TV..
jenuh cari suis masa memula masuk bilik..hahaha


setle angkut barang dan letak kat bilik, kami pon kene start masuk training room.. fuhhhh! otak kene mula ligat berfikir jap lagi kang.. tup tap-tup tap..setle gak 2 jam hadap part 1.. pastu part paling best plak = makaaaaaaaaaaaaan! hehe



bab makan memang penuh meja =P




untuk sesi 1 dan 2 yang dah tamat pukul 10 malam tadi, macam-macam gak cik ana dapat.. antaranya adalah pasal BIOS.. sape yang expert pasal komputer tu konfemla tau menatang ape BIOS tu kan? pade yang tak tahu,kite sama-sama la amek tau sikit-sikit..banyak gak input pasal komputer ni.. jenuh nak kene absorb smua weh!

cukup untuk harini..untuk sekuel, esok plak kita tengok cane :P





nota kecil : BIOS punye pasal,boleh BIOL kepala aku! hahaha =P

Post a Comment

23 Comments

  1. bap makan tu yang paling bes!!!hehe.. yang tgah makan tu zana ngan is ke???

    ReplyDelete
  2. @renjerkabloi: aah renjer..tu zanna dgn is la tu..nape minat ke?? hehe

    ReplyDelete
  3. arghh. hang bikin aku lapaq

    ReplyDelete
  4. tetibe rase lapaaa!!!! hadoii..hhaaha

    ReplyDelete
  5. ouh. tak tau plak ape tu bios. hahah

    ReplyDelete
  6. tekan ngan kaki boleh tak mende tu? hahaha

    ReplyDelete
  7. ha ha ha.. sedapnya makanan, meleleh air liur.. he he he..

    err.. rasa lapar pulak..

    ReplyDelete
  8. Bestnye kalau sesekali dpt kursus mcm ni. dpt inggal kat hotel dan mkn sedap.hehehe.

    ReplyDelete
  9. lama x pergi bercuti...walaupon kursus tp cm g bercuti jee

    ReplyDelete
  10. terliur tgk makanan tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhh...sedappnye.terliur yath:)hehe

    ReplyDelete
  12. Waah.. Kamar besar, makan pun besar... ;D

    Untunglah Cik Ana.. Kalau sudi kongsi je serba sedikit dengan kami ilmu tu hehe

    ReplyDelete
  13. haha dah lama tak dgr BIOS tu.

    waktu belajar dulu selalu kompius jek.. xP

    p/s: best la makan xP

    ReplyDelete
  14. waaa.......sedapnya makan.....

    ReplyDelete
  15. fokus utama: makanan!

    sedapnye~

    dill.

    ReplyDelete
  16. tgk gamba mknn tu je..hehe

    ReplyDelete
  17. fuhhhh..byknya makanan hehe

    BIOS tu apa?

    ReplyDelete
  18. hye saya tag awak kat sini..jom tgk

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  19. hye saya tag awak kat sini..jom tgk

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  20. sekali sekala yidur hotel senang hati jugak =D
    merehatkan diri jugak la walaupun smbil buat kerja.

    ReplyDelete
  21. hotel putra yang kuning2 dekat chow kit tu kan..selalu sangat jalan kat depan hotel tu..hehe..masuk tak pernah la..

    ReplyDelete
  22. wahhh, seronok ek..

    Cantik gak bilik dia..

    ReplyDelete
  23. wahh
    sdpnye maknn tu
    lapa pert sye semula
    wuuu :)

    ReplyDelete