bila hati berbicara




spesel dari mel


terime kaseh mel sebab bagi dudel comel+kiut miut nih.. sayang mel!! hehe





Checking file system. Janganla ada apa-apa masalah pulak. Ini je buah hati penawar duka yang ada untuk jenguk blog kawan-kawan. Wuwuwuwu T__T

"Saya cukup heppy dapat kenal dengan awak biarpun istilah kenal tu hanya kenal sebagai rakan maya saje. Terime kaseh sebab selalu selongkar entry-entry saya walaupon banyak merepek je. Terime kaseh jugak sebab selalu buat saya tertunggu awak datang walaupon awak tak tinggal jejak. Saya tahu awak bace :") "


Post a Comment

35 Comments

  1. bukan dia je baca...aku pun dah baca gak ni.haha...istimewa dia.untung2...

    ReplyDelete
  2. wah..dapat doodle ek? memang betul, susah nak maju ke depan tanpa melihat ke belakang. sokong2.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. istimewa betul dia ni :)

    ReplyDelete
  4. awak itu siapakah. hehee ;p

    ReplyDelete
  5. comeynye entry nih...alif suka!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. saya pun baca :) hehe.. gembira berkenalan ngan awak jugak.. update software kat lappy eh? hehehe..

    ReplyDelete
  7. hehe..sama2 ana, siapa 'awak' tu ^_^ be happy

    ReplyDelete
  8. tapi 'awak' tak pernah peduli blog saya.

    hm

    ReplyDelete
  9. awak, jom la follow kite.. tak sudi ke... >_<

    ReplyDelete
  10. dpt doodle lgi..
    kay raye dpat dodol je..
    lawa ur blog.

    ReplyDelete
  11. comel doodle dia.. he3.. so cute.. era pun hari2 singgah blog cik ana.. betul..

    ReplyDelete
  12. sangat comel la:)hehe...ohsem betol doodle cik mel nih kan..

    ReplyDelete
  13. wah..cumel doodle..siapakah 'awak' tu??..ngeee

    ReplyDelete
  14. acececeyyy...eh?update software ke apa tu?

    ReplyDelete
  15. peewit....dtg nak wat kacaw sini le?

    ReplyDelete
  16. haaa, kite pun bacalah :P

    ReplyDelete
  17. yg bawah tu refer to mel jugak eh?hehe

    ReplyDelete
  18. @iMBobo: eh taklah iMBobo..hehe (>.<)

    ReplyDelete
  19. wahh untunggg laaa sidia tu.... :D

    ReplyDelete
  20. besnyer dia....hehehe...cm org kapel je awk2..hahaha

    ReplyDelete
  21. sy pun bacalah awak..cuma kadang2 hilang dari arena blog maka saya terlepas..huhu

    ReplyDelete
  22. pewitttt :)


    tu kenapa tu laptop..laptop sy puas dh berwajah sedemikian rupa huhu

    ReplyDelete