Dua Ribu Tiga Belas

by - 05 January

salam tahun baru.. belum terlambat kot guwa wish hepy new year.. dua tiga menjak ni mood menulis tak berapa nak mai pulak.. selalu tu bedesup je tangan ni gatai nak menulis.. tahun baru selalunya memang akan adala azam tahun baru.. tak gitu? guwa je takde azam ape-ape kot.. kot la rasenye.. 

guwa punya wishlist tahun lepas pon ada lagi yang belom guwa dapat.. mungkin guwa proceed untuk achieve  apa yang guwa dah list kan tu je.. ada la few things yang guwa list tu guwa dah dapat.. Alhamdulillah --- tapi ada lagi yang belom dapat.. so plan guwa untuk tahun ni adelah untuk capai beberapa lagi list dalam wishlist guwa yang belom dapat tanda [ ✔].. akan guwa pastikan tahun duaributigabelas ni beberapa lagi list tu akan dapat tanda tu.. mudah-mudahan berjaya.. fuhhhhhh ~ *tiup sikit =P

eh dan guwa gatal tangan tukar header baru.. entah macam rupe hape pon guwa tak tahulah.. tolongla puji.. penat guwa hadap laptop godek nak dapat hasil yang macam gitu.. pujian sahaja yawww ! kehkehkeh =P

    
 *header sebelum ni*

You May Also Like

21 Lovenote(S)

  1. Selamat tahun baru ana. :)

    comeyy header baru! hehe.

    ReplyDelete
  2. wah, cantik header yg sekrang.. hee.. salam tahun baru juga awak :)

    Pencarian blog list baru. tak perlu buat entri. mudahkan? jom join :D
    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/01/pencarian-new-blog-list-untuk-tahun-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tahun baru eka ^___^
      inshaAllah ana join nanti ;)

      Delete
  3. sama la, taun lepas nye wish pun tak satel lagi.. adehh

    ReplyDelete
  4. saye pon xde azam..
    haha..

    cantek header baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. azam saye tahun ni nak cari buah hati nama AZAM. kehkehkeh

      Delete
  5. lebah kat header tu terlopong kenapa kak ? haha
    ok lah tuu. cun jugak sang lebah tuu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebah tu terlopong nengok tuan blog ni comey sgt.. haha

      Delete
  6. selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  7. azam yg dulu pun tak tertunai lg
    masuk tahun baru dah ade azam baru pulak.
    adoi -_-
    guna ape buat header?
    comel la bees tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la.. tahun lepas punya wishlist pon ade lg
      yg belom tertunai.. nak capai dulu yg tu :)

      buat header tu guna photoscape + Gimp je Syazana

      Delete
  8. wahhhhhhhh!!!!!!!! cantiknyaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

    err..rasa macam tak ikhlas pulak..hehehe..header tu quite okey la..cuma maybe kalau gambar kartun sebelum ni diletakkan kat sebalik awan, header tu akan jadi lebih menarik..

    sebab kartun tu comel..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboihh Encik H kemain lagi puji..
      memang nampak benor tak ikhlasnyewww tu ! haha

      okeh header sudah bertukar lagi ! hiyakk ~

      aku taw kartun tu comel mcm aku..hahaha

      Delete
  9. selamat tahun baru juga..

    ReplyDelete
  10. chumeeeelll nyee header dierrr... <3

    ReplyDelete