ketumbuhan kerana fastfood???







*klik untuk membesar*


guwa dapat dari wall fesbuk sorang member guwa.. telan air lior gak guwa bila bace bende nih.. sekarang ni fastfood dan manusia dah macam isi dengan kuku je.. pantang dapat gaji, konfem kepsi! tak pun mekdi.. busuk² pon domino piza.. part yang air gas coke tu guwa takde hal sangatla sebab memang guwa reject air² berGAS ni.. macam mak guwa selalu cakap "mak tak retila minum air tu..tajam sangat kat tekak" 

fastfood? soryla geng.. guwa tak makan.. errrr tapi kalo ade yang nak belanje.... aaaaaa rezeki jangan ditolak orang kate kan?kan?kan?  aaaaaaa cane? cane? ala~





22 Lovenote(S):

  1. penah jugak dgr and it happen to my cousin.. Ade ketumbuhan kat perut and doktor ckp mybe sebab gaya hidup dia. all time mesti nak fastfood jer tambah2 megi..

    ReplyDelete
  2. kalo mkn kfc ng piza sekali sekala takpe kut kan..pasni kena melantak ulam2 byk2 :)

    ReplyDelete
  3. serius? nasib baik lah sy tak suka sgt fastfood neh. kalau setakat sekali sekala blh lah.

    ReplyDelete
  4. skank ni dah tak mcm dulu.. org dulo2x kalu kta tgok ramai yg idop 60 taun keatas.. sehatt jer.. kta ni, muda2x dah kena mcm2x penyakit.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. erk, rasa takot pulak nak makan..

    gulp gulp..

    ReplyDelete
  6. naseb bek xminat sgt makan makanan ringan macam kopok2 ke ape sume tapi lau macam mcd ke kfc tu cam cik ana ckp laa, lau nak blanja xde hallah :P

    ReplyDelete
  7. mkn fastfood leh tp berpada2 la kn.klu tiap kli msuk gaji g bntai fastfood mmg cari pasal la.hmmm

    ReplyDelete
  8. nak makan boleh tapi kene kontrol la =D

    ReplyDelete
  9. sekali sekala boleh je kot. kalau dah hari-hari asyik makan itu je memang sakit laa jawabnya.

    ReplyDelete
  10. waa..lepas nie nak kurangkan la makan fastfood..tapi adiela memang jarang kot mkn fastfood..kecuali masa keluar dgn kwn,kalau dah majoriti nak fastfood,adiela on je..kehkeh

    ReplyDelete
  11. x ngaku makan eh..tp skang ni dunia memang trend penyakit jadi jaga

    ReplyDelete
  12. hai ana..betul tu, byk telan fastfood buruk akibatnya

    ReplyDelete
  13. hahahaha!!!! tah ape2 cik ana neh...

    ReplyDelete
  14. jaga makan pasni...=.=!

    ReplyDelete
  15. jika tengok era follow awk, bukannya era unfollow awk, tapi era dah tukar email blog yang baru, so kena follow semula.. peace ^.^ :)

    ReplyDelete
  16. bahaya btol..
    sekali sekala xpe kot..hahaha...

    ReplyDelete
  17. bab coke tu sy mmg reject awal2, huh...

    ReplyDelete
  18. makan selagi boleh..besok2 dah sakit ape pun dah xboleh mkn :P

    ReplyDelete
  19. Alahai -.- kte dhlh gila mekdi hmmmm acano ni?

    ReplyDelete
  20. kb suka fastfood..tp jrang2 je makan..

    ReplyDelete
  21. *Telan air liur jugak.


    Nama pun makanan segera, segeralah jugaklah kesan dia masuk kat tubuh kita.. Sama la kita, aku pun kurang minum air gas.. Kalau orang boleh habis dalam 10 minit, aku boleh habiskan dalam 25 minit. Memang tajam kat tekak..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu