ketumbuhan kerana fastfood???

11:30 AM 22 Comments A+ a-







*klik untuk membesar*


guwa dapat dari wall fesbuk sorang member guwa.. telan air lior gak guwa bila bace bende nih.. sekarang ni fastfood dan manusia dah macam isi dengan kuku je.. pantang dapat gaji, konfem kepsi! tak pun mekdi.. busuk² pon domino piza.. part yang air gas coke tu guwa takde hal sangatla sebab memang guwa reject air² berGAS ni.. macam mak guwa selalu cakap "mak tak retila minum air tu..tajam sangat kat tekak" 

fastfood? soryla geng.. guwa tak makan.. errrr tapi kalo ade yang nak belanje.... aaaaaa rezeki jangan ditolak orang kate kan?kan?kan?  aaaaaaa cane? cane? ala~





22 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
ciksyieda
AUTHOR
December 13, 2011 delete

penah jugak dgr and it happen to my cousin.. Ade ketumbuhan kat perut and doktor ckp mybe sebab gaya hidup dia. all time mesti nak fastfood jer tambah2 megi..

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
December 13, 2011 delete

kalo mkn kfc ng piza sekali sekala takpe kut kan..pasni kena melantak ulam2 byk2 :)

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
December 13, 2011 delete

serius? nasib baik lah sy tak suka sgt fastfood neh. kalau setakat sekali sekala blh lah.

Reply
avatar
~@mOi ~~
AUTHOR
December 13, 2011 delete

skank ni dah tak mcm dulu.. org dulo2x kalu kta tgok ramai yg idop 60 taun keatas.. sehatt jer.. kta ni, muda2x dah kena mcm2x penyakit.. hehehe..

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
December 13, 2011 delete

erk, rasa takot pulak nak makan..

gulp gulp..

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
December 13, 2011 delete

naseb bek xminat sgt makan makanan ringan macam kopok2 ke ape sume tapi lau macam mcd ke kfc tu cam cik ana ckp laa, lau nak blanja xde hallah :P

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
December 13, 2011 delete

mkn fastfood leh tp berpada2 la kn.klu tiap kli msuk gaji g bntai fastfood mmg cari pasal la.hmmm

Reply
avatar
schaze zainn
AUTHOR
December 13, 2011 delete

nak makan boleh tapi kene kontrol la =D

Reply
avatar
Yayan.
AUTHOR
December 13, 2011 delete

sekali sekala boleh je kot. kalau dah hari-hari asyik makan itu je memang sakit laa jawabnya.

Reply
avatar
December 13, 2011 delete

waa..lepas nie nak kurangkan la makan fastfood..tapi adiela memang jarang kot mkn fastfood..kecuali masa keluar dgn kwn,kalau dah majoriti nak fastfood,adiela on je..kehkeh

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
December 13, 2011 delete

x ngaku makan eh..tp skang ni dunia memang trend penyakit jadi jaga

Reply
avatar
December 13, 2011 delete

hai ana..betul tu, byk telan fastfood buruk akibatnya

Reply
avatar
alif ismail
AUTHOR
December 13, 2011 delete

hahahaha!!!! tah ape2 cik ana neh...

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
December 13, 2011 delete

jaga makan pasni...=.=!

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
December 13, 2011 delete

jika tengok era follow awk, bukannya era unfollow awk, tapi era dah tukar email blog yang baru, so kena follow semula.. peace ^.^ :)

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
December 13, 2011 delete

bahaya btol..
sekali sekala xpe kot..hahaha...

Reply
avatar
December 13, 2011 delete

bab coke tu sy mmg reject awal2, huh...

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
December 13, 2011 delete

makan selagi boleh..besok2 dah sakit ape pun dah xboleh mkn :P

Reply
avatar
Nurnajwa KZ
AUTHOR
December 14, 2011 delete

Alahai -.- kte dhlh gila mekdi hmmmm acano ni?

Reply
avatar
nazihan ali
AUTHOR
December 16, 2011 delete

kb suka fastfood..tp jrang2 je makan..

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
December 17, 2011 delete

*Telan air liur jugak.


Nama pun makanan segera, segeralah jugaklah kesan dia masuk kat tubuh kita.. Sama la kita, aku pun kurang minum air gas.. Kalau orang boleh habis dalam 10 minit, aku boleh habiskan dalam 25 minit. Memang tajam kat tekak..

Reply
avatar