Tagline Blog Aku CUN

3:54 PM 29 Comments A+ a-




1) buat entry bertajuk " Tagline Blog Aku CUN " [done]

2) letak blogger card [done]
3) bagitau TAGLINE BLOG + cerita sikit kenapa ambik tagline tu [done]
 sertakan sekali header blog awak [done]


banner aktiviti 6 

blogger card


header








TAGLINE BLOG:
"diary-kecilku"
SEBAB:

  • diary-kecilku jadi tagline guwa sebab selalunya segala apa yang orang tulis  dalam diary akan jadi rahsia dia dengan diari tu je.. tapi guwa tak.. segala apa yang tercatat / terkeluar / termuncul dalam diary kecil guwa ni, guwa dedikasikan spesel untuk sesape je yang tersesat terselak diary kecil guwa ni.. tu pon kalo ada yang TERla cita dia..hehe
  • kalo korang perasanla, spelling dia pon guwa amek english punye "diary".. kenape? sebab guwa suka english education..kehkehkeh. tak3..seriyes.guwa memang suka english.. dan guwa rasa kalo guwa amek "diari" as in malay, dia akan jadi DUA HURUF i kat situ.. biarlah ada 1 "I" je.. dan dihujung "kecilku" tu akan bertemu dengan "U"..  maka, akan I pastikan bertemu dengan U di hujung diary-kecilku.. kan ke indah camtu?? *aiseh TERjiwang =P


kene pilih salah satu hadiah ea? teringin yang perfume by Ana Amalina tu la..hehe


nota kecil : mas...ok tak idea cik ana? sowy..last minit jugak kali nih.. sebab bizi siket..hehe

29 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Diyana Ali
AUTHOR
December 31, 2011 delete

i dan u . sweet . semoga dapat perfume tu, leh share sikit . hehe :)

Reply
avatar
December 31, 2011 delete

Good Luck :) meh la singgah sini kejap: http://amirah-mirah.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

Reply
avatar
syahirooAhmad
AUTHOR
December 31, 2011 delete

best la geng fiQ'Ra..

gudluck fren

Reply
avatar
December 31, 2011 delete

haha
bab jiwang tu suke ahh! ^^

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
December 31, 2011 delete

dear..lari tajuk sikit...nad nak tanya..macam mana nk dapat kod G+ yang kt bawah kotak follower tu??

Reply
avatar
December 31, 2011 delete

hehe.. gud luck cik ana.. ^_^

Reply
avatar
cik_miemy
AUTHOR
December 31, 2011 delete

kite nk wt diary-besarku boley dak :P
heheh gwau je ^_^
good luck tooo~

Reply
avatar
December 31, 2011 delete

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
December 31, 2011 delete

ting-tong~~

salam...
comel plak bila explain part diari ngan diary tu.. huhu

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
December 31, 2011 delete

wow...menarik explanation psl tagline tu.hahahah

Reply
avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 31, 2011 delete

tq sudi jenguk blog muja :D

Reply
avatar
ayiel
AUTHOR
January 01, 2012 delete

sweet la part jiwang2 tu hahaha
nway gudlak ye :)

Reply
avatar
Qienah
AUTHOR
January 01, 2012 delete

cntik doodle 2..:) mmg menarik tag line ye..:)

Reply
avatar
January 01, 2012 delete

hye ana.. thanks singgah ye.

diari kecik boleh masuk dalam poket tak?? huhu!

Reply
avatar
Nur Atikah
AUTHOR
January 01, 2012 delete

boleh lah blajar english education dgn cik ana nanti hihi. good luck :)

Reply
avatar
January 01, 2012 delete

"not just a blog"

zuan nak join, tapi tak sempat nak memerah idea untuk menaip rasanya.. hope ramai join :D

Reply
avatar
January 01, 2012 delete

p.s smoga dapat perfume tu ye :D

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
January 01, 2012 delete

hahak... ade algi yang last tu... ^^,

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
January 01, 2012 delete

diary-kecilku.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

Reply
avatar
smilenajah93
AUTHOR
January 01, 2012 delete

tagline yg comel :)

Reply
avatar
Qil_H0shi
AUTHOR
January 01, 2012 delete

wah2,sweet n lwk entry nih :).,insyaallahmenang nih :)

Reply
avatar
NaIaDHaNnI
AUTHOR
January 01, 2012 delete

hehe...yup, my cik abg mr engineer. klu ada jodoh.hee :D

malula.!

Reply
avatar
baby
AUTHOR
January 01, 2012 delete

whooaa!!


cute nye mkne wooo...hehee...
gdluck !! kak ana ni memg jiwang lorrhh..huk3~

love, nonaaa(GF)

Reply
avatar
EmpayarUtama
AUTHOR
January 01, 2012 delete

woit da bau perfume da ni :)

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
January 01, 2012 delete

alkiasahnya asal usul diary kecilku..hehe

Reply
avatar
nuha zahari
AUTHOR
January 01, 2012 delete

i like u lahh! hehe. semart! good luck kak ana :D

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 03, 2012 delete

blog awk memang cun

Reply
avatar