Tagline Blog Aku CUN




1) buat entry bertajuk " Tagline Blog Aku CUN " [done]

2) letak blogger card [done]
3) bagitau TAGLINE BLOG + cerita sikit kenapa ambik tagline tu [done]
 sertakan sekali header blog awak [done]


banner aktiviti 6 

blogger card


header








TAGLINE BLOG:
"diary-kecilku"
SEBAB:

  • diary-kecilku jadi tagline guwa sebab selalunya segala apa yang orang tulis  dalam diary akan jadi rahsia dia dengan diari tu je.. tapi guwa tak.. segala apa yang tercatat / terkeluar / termuncul dalam diary kecil guwa ni, guwa dedikasikan spesel untuk sesape je yang tersesat terselak diary kecil guwa ni.. tu pon kalo ada yang TERla cita dia..hehe
  • kalo korang perasanla, spelling dia pon guwa amek english punye "diary".. kenape? sebab guwa suka english education..kehkehkeh. tak3..seriyes.guwa memang suka english.. dan guwa rasa kalo guwa amek "diari" as in malay, dia akan jadi DUA HURUF i kat situ.. biarlah ada 1 "I" je.. dan dihujung "kecilku" tu akan bertemu dengan "U"..  maka, akan I pastikan bertemu dengan U di hujung diary-kecilku.. kan ke indah camtu?? *aiseh TERjiwang =P


kene pilih salah satu hadiah ea? teringin yang perfume by Ana Amalina tu la..hehe


nota kecil : mas...ok tak idea cik ana? sowy..last minit jugak kali nih.. sebab bizi siket..hehe

29 Lovenote(S):

  1. i dan u . sweet . semoga dapat perfume tu, leh share sikit . hehe :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck :) meh la singgah sini kejap: http://amirah-mirah.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

    ReplyDelete
  3. best la geng fiQ'Ra..

    gudluck fren

    ReplyDelete
  4. haha
    bab jiwang tu suke ahh! ^^

    ReplyDelete
  5. dear..lari tajuk sikit...nad nak tanya..macam mana nk dapat kod G+ yang kt bawah kotak follower tu??

    ReplyDelete
  6. kite nk wt diary-besarku boley dak :P
    heheh gwau je ^_^
    good luck tooo~

    ReplyDelete
  7. tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    ReplyDelete
  8. ting-tong~~

    salam...
    comel plak bila explain part diari ngan diary tu.. huhu

    ReplyDelete
  9. wow...menarik explanation psl tagline tu.hahahah

    ReplyDelete
  10. tq sudi jenguk blog muja :D

    ReplyDelete
  11. sweet la part jiwang2 tu hahaha
    nway gudlak ye :)

    ReplyDelete
  12. cntik doodle 2..:) mmg menarik tag line ye..:)

    ReplyDelete
  13. hye ana.. thanks singgah ye.

    diari kecik boleh masuk dalam poket tak?? huhu!

    ReplyDelete
  14. boleh lah blajar english education dgn cik ana nanti hihi. good luck :)

    ReplyDelete
  15. "not just a blog"

    zuan nak join, tapi tak sempat nak memerah idea untuk menaip rasanya.. hope ramai join :D

    ReplyDelete
  16. hahak... ade algi yang last tu... ^^,

    ReplyDelete
  17. diary-kecilku.. nice dear.. gud luck tau ;)



    admin,
    GENG fiQ'Ra♥

    ReplyDelete
  18. wah2,sweet n lwk entry nih :).,insyaallahmenang nih :)

    ReplyDelete
  19. hehe...yup, my cik abg mr engineer. klu ada jodoh.hee :D

    malula.!

    ReplyDelete
  20. whooaa!!


    cute nye mkne wooo...hehee...
    gdluck !! kak ana ni memg jiwang lorrhh..huk3~

    love, nonaaa(GF)

    ReplyDelete
  21. woit da bau perfume da ni :)

    ReplyDelete
  22. alkiasahnya asal usul diary kecilku..hehe

    ReplyDelete
  23. i like u lahh! hehe. semart! good luck kak ana :D

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu