HADIAH hujung tahun




minggu yang agak sibuk bagi guwa.. dari isnin sampai jumaat tak dapat nak hadap belog lelame.. kalo sebelum ni sempat jugak curi-curi on belog waktu keje, minggu ni tak sempat langsung! adeh kerinduan T_T


*****************************



hadiah dari aktiviti ke 3 Geng FiQra | Reka Logo & Tagline guwa dah dapat.. yeyy!!  terkejut jugak sebab owner blog fiqracake datang sendiri kat ofis guwa sebab nak deliver hadiah tu by hand! seriyes guwa terkejut tambah teruja sebab ade blogger sudi datang sendiri kat ofis guwa sebab nak hantar hadiah.. terime kaseh mas for this lovely prizes!





guwa dah rasmikan pakai shawl ni.. tapi malu nak snap pic.huuuuu~

purse pon guwa dapat.. kebetulan pulak sebab purse lame guwa memang dah nazak.. tetibe menang hadiah ni dapat purse.. yeyy!! TQ again  mas ! TQ jugak untuk semua ahli Geng FiQra yang sangat supportive.. hyperactive kot lagi tepat sebabnye dekat group Geng FiQra, guwa tak berani nak post status ape-ape sebab komen masuk pantas gile! semput nak kejar..guwa jadi tukang like je..hehe =P

***************************



pasal keputusan yang perlu guwa pilih antara ACCEPT atau TIDAK sebelum ni, guwa decide untuk ACCEPT.. dan it is all about my job.. boss kesayangan guwa mintak jawapan. dia nak transfer guwa ke site lain dengan jawatan yang lebih tinggi dari sekarang sebab ada kekosongan jawatan kat site yang satu lagi.. lepas guwa dah timbang tara + fikir abeh masakranum dah semua.. and ofkos lah lepas diskas dengan my beloved mak dan abah, guwa decide untuk accept offer boss guwa tu.. kalo betol rezeki guwa, lu orang doakanlah guwa betol-betol dapat position tu.. sebab guwa terasa macam guwa mimpi je nih.. ntah-ntah esok bangun pagi semua tu mimpi je... dush! dush!



11 Lovenote(S):

  1. ouuh..lu tak bermimpi..dush dush

    ReplyDelete
  2. tahniah.uish..rezeki tu.dpt hadiah, pastu naek pangkat.gudlark la ye ngan new position tu.

    ReplyDelete
  3. haaa
    dah agak dah..mest pasal keje ni
    hehehe
    gud 4 u..
    alhamdulillah :))
    rezeki anatooo

    dgn rezeki hadiah lagii
    weee
    sonok nyela! :))

    ReplyDelete
  4. wahhh naik pangkat ? hehee
    good luck kak . semoga ianya bukan mimpi bg akak . awesome !
    tahniah untuk hadiah tu jugak . please tunjuk gambar :)) heee

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat hadiah tu :)

    n tahniah untuk kenaikan pangkat tu..seronok renjer walau dah tukar tempat keje nti stil kite masih dekat hehe..boleh blnje renjer :P nti renjer kumpul ikan besar2 kite wat mkn2 sempena kenaikan pangkat cik ana..kalau boleh mkn2 tu kite wat hari bfdy renjer trus :P

    ReplyDelete
  6. congrats cik ana.. ^_^ wah, bestnye dpt jmpe mas..xamik pic ke? hehe..

    bkn mimpi la, congrats again!! >_<

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. hehe.. terkejut akak buat entry ni.. thanksss kak ana ♥ anyway congrats tau pasal kerja tu ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah!

    hadiah akhir tahun tuk kay xder ke?

    ReplyDelete
  9. waaa best2 bnyk dia dpt :D

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu