perbezaan kereta lelaki dan perempuan

9:46 AM 26 Comments A+ a-



memandangkan adik guwa (super sapian = sofian = pian) tengah holiday dengan girangnya sekarang ni.. maka banyakla masa untuk guwa bersembang dan bergebang dengan beliau.. guwa dengan beliau kalo dapat gebang memang kencang.. semua benda memang jadi.. maklumla, guwa dengan beliau memang agak rapat sebab gap guwa dengan beliau 5 tahun je.. kalo adik bongsu guwa si aiman tu pulak baru je nak masuk 13 tahun.. tambah pulak dia asyik hadap game je.. bile nak mintak belanje makan ke hape barula nak bodek guwa,nak sembang lelebih..ciss betol! tapi guwa sayang jugak..nak wat cane, guwa ade dua orang adikje.. haruslah sayang! hehe

guwa sembang dengan pian pasal kereta.. yup KERETA.. guwa cakap, guwa tengok kalo lelaki ada kereta, memang bersih gila plus berkilat abes la kereta dia.. lelaki takkan biar kereta dia kotor.. memang tiap kali nak jalan dia akan make sure lap kasi kilat dulu baru jalan gamaknye.. tapi kalo pompuan plak, selagi kereta tu boleh gerak, takdenye die nak gosok kereta tu sampai kilat.. biar je habuk penuh melekat kat dinding janji kereta tu bleh jalan lagi.. eh tapi guwa tak kata SEMUA la camtu.. ada gak gurl yang memang cerewet pasal kereta.. macam guwa, guwa cerewet gak bab-bab kebersihan kereta ni..kehkehkeh~



26 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
dill
AUTHOR
December 28, 2011 delete

haha.

bilik ai mmg kemas. kereta sipi2 je

dill.

Reply
avatar
PinQib
AUTHOR
December 28, 2011 delete

heee.. agaknye saya biasae je ngan kete....

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
December 28, 2011 delete

kekeeke
betol2
sokong la ana sgt2
hehehehe



ehemmm..sy pon pembersih gak
kekeke
yela tu
hahaaha :))

Reply
avatar
cik panadol
AUTHOR
December 29, 2011 delete

alamak...kena kt batang hidung sendiri pulak!! hahahahaha

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
December 29, 2011 delete

kereta bahagian dalam memang akan pastikan bersih..bhgn luar kalau dah sakit mata mandang hantar carwash sajork...hehe.

Reply
avatar
December 29, 2011 delete

errr. agak betul...

seb baek kesayangan gua rajin bersih2 hahaha

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
December 29, 2011 delete

fakta ni..hehe...memang betul,lelaki kalau jaga kereta macam tu lah bini dia..ahhaha

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
December 29, 2011 delete

Setuju dengan kau!

Tapi tak semestinya bilik perempuan yang cantik penampilan, secantik penampilannnya jugak. Pucuk pangkal kena tengok sikap pembersih tu sendiri.. (berdasarkan cerita adik perempuan aku ;D)

Reply
avatar
December 29, 2011 delete

xde keta, so xdpt la nk bandingkn.. tp....kdang2 my room b'sepah gak, haha.. >_<

Reply
avatar
kayzie
AUTHOR
December 29, 2011 delete

Setuju sgt..antara akak n hb dia lg rjin bw kete p spa..huhu..tak kira ujan pnas..

Reply
avatar
December 29, 2011 delete

ahakz..xsemua kan..hihi..

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
December 29, 2011 delete

saya setuju ! haha

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
December 29, 2011 delete

hahahah...rmi pompuan yg sye knal mmg cmtu tp xsme rsenya.as for me,mmg cerewet bab kebersihan tak kre la mne2 pn.

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
December 29, 2011 delete

renjer pun xsuke benda2 berselerak ni..sakit mata je tgok hehe :P

pian ade sini ye?? boleh la ajak die kuar makan sekali nti :P

Reply
avatar
EmpayarUtama
AUTHOR
December 29, 2011 delete

ish camtu ke? jap nak kemas dulu hehe

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
December 29, 2011 delete

lelaki sayang brg2 milik sendiri...tp bab bilik memg bersepah....

Reply
avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
December 29, 2011 delete

logik-logik, tapi memang tak semua, kalau Lia ada kereta kompirm tak bersepah...........kot..heheeeeeee

Reply
avatar
December 30, 2011 delete

haha!
em mcm kebenaran je tu semua ^^

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
December 30, 2011 delete

ya ni aku mmg setuju :)

Reply
avatar
December 30, 2011 delete

hahaha ni sgt betul..... kete aku mmg bersih n dijaga tp bilik... no komen la

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
January 02, 2012 delete

sangat2 lah terbaek... ^_^... selamat xde kereta...

p ade masa lipat lah jugak kain.. xde la sampai bersepah sgt... ^^,

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
January 02, 2012 delete

hahaha hampeh...

betul betul betul!

Reply
avatar
Woofer Storm
AUTHOR
January 02, 2012 delete

sis,sy rajin kemas bila ada msa je.hehe


#dsar sy pemals..hehee

Reply
avatar
huda d'luvers
AUTHOR
January 24, 2012 delete

macam tong sampah dh huda tengok hihi :)

Reply
avatar