iszuwan & azlina | married

8:55 PM 23 Comments A+ a-



*klik gambar untuk membesar*


sabtu dan ahad menyibuk sibuk memenuhi undangan majlis walimatulurus kawan²... hampir setiap hujung minggu ada undangan nikah.. jenuh susun schedule.. nak p smua memang tak termampu la pulak.. kalo yang dekat, buleh gak nak lari² kejap.. kalo jauh, memang terpaksa mintak maaf awal la sebab tak dapat nak memenuhi jemputan..hehe 




ini kisah wan dan azlina.. member kelas guwa dari form 1 sampai form 5.. kenape pengapit wan perempuan? aha! tu la sebabnye bila taknak awal² booking kawan untuk jadi pengapit..hehe~ sebenarnye memule wan nak adik die jadi pengapit dia tapi sampai masa nak berarak tu, adiknye pulak tengah bizi so tak sempatla nak lari jadi pengapit abangnye.. terpakselah cik ida pura² jadi pengapit sekejap.. dah la masa sampai ni hujan turun kemain lebat lagi.. hujan rahmat barangkali.. hehe.. dan sipbek ade si rashid dengan kawan² lain sedap berdiri dok tengok ketibaan pengantin, maka  cik ida  dengan slumber nye p lari paksa rashid untuk menyelamatkan   keadaan..hahaha

 teruja pulak bila ramai member dapat memeriahkan majlis bersejarah






17 Disember 2011 menjadi pilihan wan untuk majlis akad nikah bersama pasangannye lin (dua² member kelas guwa)… flashback sikit pasal kisah chinta dorang nih… seriyesly guwa tak percaye masa dorang buat pengakuan yang dorang ni bercinta… masa tu raya haji kat rumah salah sorang member kelas… lin ni agak pendiam orangnye dalam kelas.. wan pulak jenis yang agak agresif & lasak.. tup tupp masa raya tu lin yang bukak mulut berani mati bukak rahsia pasal dorang bercinta.. start dari abes form 5 dorang bercinta sampailah ke jinjang pelamin.. Alhamdulillah jodoh korang panjang.. guwa tumpang hepy.. owhh dan 17 disember tu besday lin.. so pasni takde alasan la nak TERlupe tarikh anibeseri nikah.. kalo lupe jugak memang lin ketuk la ko wan..hahaha! guwa doakan semoga korang cepat dapat baby.. tapi guwa dah soal jawab wan pasal baby ni dan wan slumber cakap nak hold setahun dulu sebab nak menghayati honeymoon.. yeke nak hold dulu? boleh ke nak hold tu?? lalalalala~



credit gambar : zurion photo

23 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
aReLaN
AUTHOR
December 19, 2011 delete

hahahaha..ni spe yg gtl bab2 kwen ni.adoiyai..jelesnya tgk org kwen

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
December 19, 2011 delete

boleh ke hold dulu baby tu?biasa yg plan ni lah yg terlanjur,hehe...<===mcm dah kawen je ayt,hihi...;p

Reply
avatar
December 19, 2011 delete

ayat tak boleh bla pasal nak hold anak

Reply
avatar
December 19, 2011 delete

pasni giliran cik ana plak iyer!

Reply
avatar
December 19, 2011 delete

teringin nk kawen jgk :P

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
December 19, 2011 delete

huwaaaaaaaaa
anatooo bile plak?
hehehehe

Reply
avatar
emy zulaiha
AUTHOR
December 19, 2011 delete

haha samelah cik ana.emy pon weken je kene susun schedule.eh cik ana bile lagi? tak kan nak attend wedding org je?haha :p

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
December 20, 2011 delete

salam kenal dan dofollow sini dik

wow panjang kisah cita dia org dr bangku sekolah lagi.. pak we akak time sekolah declare tanya cam ne.. time abis u.. akak seposen cakap ek elh.. tu yg somi akak x pernah kenal pon seba pak we sekolah akak tolak.. isshhh

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
December 20, 2011 delete

gua pun tumpang happy.. semoga berkekalan selamanya..
bila la turn aku pulak..huhuhuhu

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
December 20, 2011 delete

sory la cik ana renjer xsmpat nak teman ke kenduri wan&lin ni..lain tempat kalau kenduri yg jauh2 renjer pasti tolong :P

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
December 20, 2011 delete

mcm besh jer kan,
dari bangku sekolah lagi diorang berchenta, sampai la sekarang..
kalau cenggitu tak sehati sejiwa lagi tak tau lah kan :D

Reply
avatar
December 20, 2011 delete

memang jeles nengok bile orang lain kawen kn... terasa diri nk kawen, tp duit lak xcukup lagi :)

Reply
avatar
misya
AUTHOR
December 20, 2011 delete

slmat pengantin baru

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
December 20, 2011 delete

dari form bercinta? bestlah. moga selamat dapat anak lah nanti. :)

Reply
avatar
KhaiRin
AUTHOR
December 20, 2011 delete

cantik nyer pengantin

Reply
avatar
Ahmad Syuxer
AUTHOR
December 20, 2011 delete

kacak dan cantik pasangan pengantin ini..:)..

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
December 20, 2011 delete

happy newly weds utk pengantin.. haihh.. nape rase bedebo tgk gambar kawen neh? ekekeke ;p

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
December 21, 2011 delete

wee..time gini la boleh buat reunion kan cik ana..

Reply
avatar
eLLy
AUTHOR
December 21, 2011 delete

Selamat pengantin baru buat sahabat mu :)


In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

Reply
avatar
syahirooAhmad
AUTHOR
December 21, 2011 delete

hold?... boleh je.. hahahhahah...

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
December 21, 2011 delete

selamat pengantin baru. semoga bahagia ke anak cucu. Amiinn.

Reply
avatar
ch!natsu
AUTHOR
December 22, 2011 delete

trus rs xsbr nak kawen.. kekeke~

Reply
avatar