iszuwan & azlina | married



*klik gambar untuk membesar*


sabtu dan ahad menyibuk sibuk memenuhi undangan majlis walimatulurus kawan²... hampir setiap hujung minggu ada undangan nikah.. jenuh susun schedule.. nak p smua memang tak termampu la pulak.. kalo yang dekat, buleh gak nak lari² kejap.. kalo jauh, memang terpaksa mintak maaf awal la sebab tak dapat nak memenuhi jemputan..hehe 




ini kisah wan dan azlina.. member kelas guwa dari form 1 sampai form 5.. kenape pengapit wan perempuan? aha! tu la sebabnye bila taknak awal² booking kawan untuk jadi pengapit..hehe~ sebenarnye memule wan nak adik die jadi pengapit dia tapi sampai masa nak berarak tu, adiknye pulak tengah bizi so tak sempatla nak lari jadi pengapit abangnye.. terpakselah cik ida pura² jadi pengapit sekejap.. dah la masa sampai ni hujan turun kemain lebat lagi.. hujan rahmat barangkali.. hehe.. dan sipbek ade si rashid dengan kawan² lain sedap berdiri dok tengok ketibaan pengantin, maka  cik ida  dengan slumber nye p lari paksa rashid untuk menyelamatkan   keadaan..hahaha

 teruja pulak bila ramai member dapat memeriahkan majlis bersejarah






17 Disember 2011 menjadi pilihan wan untuk majlis akad nikah bersama pasangannye lin (dua² member kelas guwa)… flashback sikit pasal kisah chinta dorang nih… seriyesly guwa tak percaye masa dorang buat pengakuan yang dorang ni bercinta… masa tu raya haji kat rumah salah sorang member kelas… lin ni agak pendiam orangnye dalam kelas.. wan pulak jenis yang agak agresif & lasak.. tup tupp masa raya tu lin yang bukak mulut berani mati bukak rahsia pasal dorang bercinta.. start dari abes form 5 dorang bercinta sampailah ke jinjang pelamin.. Alhamdulillah jodoh korang panjang.. guwa tumpang hepy.. owhh dan 17 disember tu besday lin.. so pasni takde alasan la nak TERlupe tarikh anibeseri nikah.. kalo lupe jugak memang lin ketuk la ko wan..hahaha! guwa doakan semoga korang cepat dapat baby.. tapi guwa dah soal jawab wan pasal baby ni dan wan slumber cakap nak hold setahun dulu sebab nak menghayati honeymoon.. yeke nak hold dulu? boleh ke nak hold tu?? lalalalala~



credit gambar : zurion photo

23 Lovenote(S):

  1. hahahaha..ni spe yg gtl bab2 kwen ni.adoiyai..jelesnya tgk org kwen

    ReplyDelete
  2. boleh ke hold dulu baby tu?biasa yg plan ni lah yg terlanjur,hehe...<===mcm dah kawen je ayt,hihi...;p

    ReplyDelete
  3. ayat tak boleh bla pasal nak hold anak

    ReplyDelete
  4. pasni giliran cik ana plak iyer!

    ReplyDelete
  5. huwaaaaaaaaa
    anatooo bile plak?
    hehehehe

    ReplyDelete
  6. haha samelah cik ana.emy pon weken je kene susun schedule.eh cik ana bile lagi? tak kan nak attend wedding org je?haha :p

    ReplyDelete
  7. salam kenal dan dofollow sini dik

    wow panjang kisah cita dia org dr bangku sekolah lagi.. pak we akak time sekolah declare tanya cam ne.. time abis u.. akak seposen cakap ek elh.. tu yg somi akak x pernah kenal pon seba pak we sekolah akak tolak.. isshhh

    ReplyDelete
  8. gua pun tumpang happy.. semoga berkekalan selamanya..
    bila la turn aku pulak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. sory la cik ana renjer xsmpat nak teman ke kenduri wan&lin ni..lain tempat kalau kenduri yg jauh2 renjer pasti tolong :P

    ReplyDelete
  10. mcm besh jer kan,
    dari bangku sekolah lagi diorang berchenta, sampai la sekarang..
    kalau cenggitu tak sehati sejiwa lagi tak tau lah kan :D

    ReplyDelete
  11. memang jeles nengok bile orang lain kawen kn... terasa diri nk kawen, tp duit lak xcukup lagi :)

    ReplyDelete
  12. dari form bercinta? bestlah. moga selamat dapat anak lah nanti. :)

    ReplyDelete
  13. kacak dan cantik pasangan pengantin ini..:)..

    ReplyDelete
  14. happy newly weds utk pengantin.. haihh.. nape rase bedebo tgk gambar kawen neh? ekekeke ;p

    ReplyDelete
  15. wee..time gini la boleh buat reunion kan cik ana..

    ReplyDelete
  16. Selamat pengantin baru buat sahabat mu :)


    In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

    ReplyDelete
  17. hold?... boleh je.. hahahhahah...

    ReplyDelete
  18. selamat pengantin baru. semoga bahagia ke anak cucu. Amiinn.

    ReplyDelete
  19. trus rs xsbr nak kawen.. kekeke~

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu