Tips | cara mengorat

by - 19 September

tajuk macam haremmm kan ? hahaha ampun ~ ni semua sebab sorang kawan cik ana punya ayat la ni.. petang haritu ada lepak sat dengan dia.. dia dok sembangla pasal takdak awek.. susah nak tackle awek la.. tak reti nak ngorat lah. bla.. bla... bla..

bukan susah nak tahu orang tu suka kat kita ke tak... tengok 'body language' dia pon dah boleh tau dia suka ke selesa ke tak ke dengan kita..

jumpak awek putihgebucomel 

muka jadi kagum gila.. hahaha

"weyhh ana, susah arrr nak tackle pompuan.. aku tak reti la weyhh.. cer hang ajaq aku camne nak ngorat pompuan.. aku ni umoq pon dah bape weyh.. hang kan ramai member cecomey.. mai arrr bagi kat aku sorang dua.. hahaha " 

citt ! nak "sorangdua" tu yang buat cik ana gelak besaq.. nak ngorat pon suruh member tulung. ada hati nak sorangdua.. bagi dapat SORANG dulu.. pastu baru bleh proceed nak ada duatigaempat.. ahaaakkss

eh konon tajuk nak bagi tipS kan ? ade ke tah tips.. google je lah senang. jumpak kot nanti.. ahaha =P

tipS #1 ----- mulut kena wangi
tipS #2 ----- ketiak kena wangi
tipS #3 ----- kena TRY sendiri. bukan mintak tolong member. be gentleman.

cukupla dulu kot ? sambung nanti plak.. ehehe

You May Also Like

35 Lovenote(S)

  1. sruh die ngorat cik ezy ni haa..
    bhahaha

    ReplyDelete
  2. yeah.. mulut wajib kena wangi,hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha. mulut dan ketiak je, kaki macam mane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki kalo busuk blh lg nk sorok dlm kasut. haha

      Delete
  4. haha..kalo mulut bsuk pengsan le pempuan tu nnti.
    Lagi satu kene jujur, pempuan skang bijak , blh detect kalo laki tu menipu...kan kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kena JUJUR.. yg tu ofkos la jgak Linda..hehe
      pompuan mmg ada aura yg blh detect lelaki menipu
      nih semua.. hehe

      Delete
  5. byk lg kene serba serbi baik kan

    kalo ati ikhlas, mudh dpt nyela

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ipah.. serba serbi kena la baik..
      buat baik selagi buleh la kan ;)

      Delete
  6. nah tips die, ehehehe

    http://ape2jelaejam.blogspot.com/2012/09/how-to-get-lenglui.html

    ReplyDelete
  7. he he suka ati aje ye

    ReplyDelete
  8. kaki jangan berbau..hehe

    jom tengok tudung kat sini klau2 berkenan dan like page sekali :)
    http://gerobokecik.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah KAKI pon penting gak tu jgn berbau.. hehe

      Delete
  9. hati mau baik..jujur... dan byk lagi :)

    ReplyDelete
  10. ckp kat dia pompuan ni banyak ada mcm mcm taste ttg lelaki. kalau akak dulu lelaki yg suka ckp ilove u . suka kamu. rindu kamu. memang meluat, benci. dlm hati dok ingat " kalau easy je ckp kat kita mesti easy ckp kat org lain.

    last dapat husband. langsung tak say out. Body langguage dia je yg ckp dia suka akak. terus jatuh cinta & kawin.

    then sampai hari ni pun dia tak pernah ckp I love U. dah 9 tahun kawin tau. hahaha... pelik kan tapi itulah hakikat sebuah hubungan yang akak rasa teramat bahagia sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betol kak. ana pon camtu gak..
      kalo yg jnis senangggg je dok ckp
      semua tu mknenye die senanggg je
      nk ckp kat sesape kan kak..

      wahhh tu lah rahsia jodoh akak.. hehe

      Delete
  11. Terima kasih, sudi juga kau kongsi tip ni. Tak rugi aku lepak dengan kau hari tu Na. ;P


    Maksud dia dengan "sorang dua" tu adalah ramai kawan perempuan, untuk di-test. Sorang reject boleh cuba dekat yang lain.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasih diterima Usop.. tak rugi kan ? hehe


      hamboihhhh nk "sorangdua" utk di test ye?
      chiiitt ! =P

      Delete
    2. Chiitt *anak burung bredecit comel*


      ;P

      Delete
  12. *Header tu saja dibuang sebab dah mula rasa "hmmm" bila tengok header tu. Ada niat nak tukar, tapi asik tertunda je hihi

    ReplyDelete
  13. ehehe, comel tips yang kedue tu,..
    CN setujuuuuuuuuuuuuuu! erk!
    :p

    ReplyDelete
  14. Ohhh patut lah..
    nak cuba lah tips ni
    hak2

    ReplyDelete
  15. senang cite.. klu nak ngorat orang sila pastikan anda berada di dalam keadaan wangiiii :P

    ReplyDelete
  16. Hahaha.. Nak tergelak arr.. Tapi NICE!... sbb post entry buat wa gelak sorang... HOhoho

    ReplyDelete
  17. byk teknik mengorat. plg ptg mesti fleksibel

    ReplyDelete
  18. ala tak membantu betul tips tu.. aku pun ketiak dan mulut wangi dah.. tp tak sangkut sangkut lagi ni hahahaha

    ReplyDelete
  19. dan hati kena suci..hehe

    ReplyDelete
  20. yeke? xyah tips2..... tegur jer.... kena berani.. huhu...

    ReplyDelete
  21. cik ana :D

    mulut/keti wangi tu penting tau

    haha.. tak kan nak p ngorat time mulut/keti bau kan

    awek pon tak lalu nak tgk :D

    ReplyDelete