syawal | kelahiran

by - 12 September


alhamdulillah dah setel majlis Jamuan Hari Raya anjuran ofis guwa punya site.. partner guwa (ida) pon dah boleh tido lena malam ni.. yelah kalo sebelum ni, selagi belom setel, konfem bila nak pejam mata pon dok terpikir lagi "camne la nanti event tu.. hurmmm"  and last-last terlena..

so bila dah setel, dia punya rasa lega tu xtau nak habaq la kan.. rasa nak guling-guling pon ada ! hahaha.. yess indeed guwa bersyukur sesangat sebab barisan Exco persatuan kat felda guwa ni semua aktif memberi bantuan.. dari sebelum --- semasa --- dan selepas selesainye majlis.. Terima Kaseh untuk depa semua la..

jamuan raya SKMM Wilayah Utara haritu kat SIRIM Perda

*****************
hamboiiiii ada yang mengadu kat komen kata guwa tak jemput no... dah jemput dah aihh semuaaaaa sekali.. ada kat entry sebelum ni.. try tengok.. 
err tapi.. tapi.. takdela mention nama satu----satu.. kira jemput terus semua sekali la... alololo majok lak.. takpe-takpe nanti cik ana kenduri kawen bila-bila nanti cik ana jemput k ;)

*****************

lepas setel majlis, kami p terjah umah kawan lama kamiorang ---- kak su yang selamat dapat baby gerl masa 3 September 2012 (16 Syawal) haritu.. 


Ariyana Areesa --- semoga membesar bagai johan ye nak. jadi anak solehah ye ;)

You May Also Like

32 Lovenote(S)

  1. Replies
    1. suke cium bau baby. hehe
      tambah plak kalo comel.hehe

      Delete
  2. hujung raya makin banyak jamuan raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tak habes lg jamuan raya..
      ada lagi petang ni & esok..

      Delete
  3. waa tahniah berjaya dh majlis tu..:) selamat hari raya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. TQ zaxx.. hehe
      slmt hari raya utk zaxx jgak :)

      Delete
  4. wah.... best2... juanz x sempat lg nk update psl jamuan raya office smpai dh nk basi kot terperap kt PC nih.... hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu tanda juanz bizi sesangat lettew =P

      Delete
  5. Replies
    1. jamuan raya mmg selalu meriah.
      kaler baju kot yg jd nmpk meriah =p

      Delete
  6. nk dkt habis syawal, makin meriah dgn jamuan raya..

    ReplyDelete
  7. janji tau kenduri awak,jemput je, hehe :P

    ReplyDelete
  8. cik ana nk kenduri kawen x mo senyap2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr kalo nak kawen nanti cik ana
      kena bising2 la ek?? =P

      Delete
  9. suka hati benor bila tengok pics korang bergambar tu.

    Tahniah tuk kak su tu sebab dapat baby girl. I like baby girl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenuh nk sruh deme posing yg
      tak skema.. semua memalu kucen
      je.. hehehe =P

      suke gak baby gerl ! nti bleh
      pakaikan reben2 ! ehee

      Delete
  10. ALAHAI..COMEL..X SBR NK DPT BABY SENDIRI..ERKK..xd

    ReplyDelete
  11. WAHHH ! ! nomeynya baby tuh.. ^^

    ReplyDelete
  12. sedapnya nama baby tuh...comel lak tuh...kena ngan nama... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan namenye? ehehe kena la dgn baby nye =P

      Delete
  13. best la jamuan raya, malangnye linda tiada disitu. kihkihkih. Arini opis linda pulak wat jamuan raya. Baby baru lahir, bestnye kalo dpt cium2 baby tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala nti Linda join ek next raya.hehe
      tu la best je dpt kiss baby nih..hehe

      Delete
  14. kawen tu mesti jemput. mana tau waktu tu kite free leh terjah sana. heheee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr ececece =P insyaAllah kalo kawen, nti cik ana
      bisng2 & jemput kgkawan blogger.. Doa2kanlah.. hehe

      Delete