Alkesah Raya | Part II

by - 29 August

habes dah Syawal.. lambat pulak rasa nak buleh hapdet new entry.. dugaan betol bila internet buat hal.. kalo sepuluh duapuluh tahun kebelakangan dulu takde internet ape ade hal.. tapi zaman skang ni kalo takde internet je adehhhhh macam nak hangin je, macam nak ngamok je.. itu pon sipbaik la aku dapat internet free.. haah FREE je sebabnye rumah aku ni zon wifi (Projek Kampung Tanpa Wayar) gitttewwwww ~ hurmm kalo internet down pon takdela rugi apa sebenarnye memandangkan FOC je sepanjang masa kehkehkeh =P

cumanya aku jadi hangin gak la bila internet down pastu tak dapatla nak ziarah blog kengkawan semua yang mai singgah sini haaaaaaa hehehe.. kesah raya part II ni takde ape sangat lah pon.. cuma nak story pasal kebizian aku disebabkan kena pergi Open House setiap site yang lain antaranya kat :

Felda Besout 1,Perak
Felda Besout 4,Perak
Felda Besout 5,Perak
Felda Sg Behrang,Perak
Felda Sg  Klah,Perak
Felda Trolak Utara,Perak
Felda Ijok,Selama, Perak
Felda Gunung Bongsu,Kedah

ada 9 site semuanya termasuk tempat aku (Felda Besout 2,Perak) adalah pusat internet 1 malaysia (Pi1M) under kendalian telco P1 Wimax.. oleh itu kami semua (staff  Pi1M) perlu hadir kat setiap majlis open house tu..

orang kata musuh jangan dicari, rezeki jangan ditolak kan? jadinye, berpegang pada prinsip itulah aku harung pegi semua site ! ahaksss =P

Salam Merdeka ;)



You May Also Like

6 Lovenote(S)

  1. kampung kite xdpt intenet free.. kne gune intenet berbayo.. 2pon line jap slow jap laju.. tabahkan hati jela.. huhu

    ReplyDelete
  2. banyaknyaaaa open houses~ ;D
    apa makanan paling sedap yang ana makan? ^^

    ReplyDelete
  3. Banyak pulak Feldanya... teman nie pun orang Perak jugak... pernah juga teman masuk ke Felda Besaot tu...

    ReplyDelete
  4. Mak aih! Banyaknya open house!!
    Perut buncit suka hati! eheheh

    ReplyDelete
  5. Kenyang ngan open house je ;)

    ReplyDelete
  6. seronoknya banyaknya open house!

    ReplyDelete