Nafis | Ex Boss

by - 25 November



Aku rasa aku antara insan bertuah sebab my Ex-Boss is one of my silent reader selama aku berblog ni.. Aku mula berblog July 2010 dan Disember 2010 aku mula diterima berkerja dengan company aku yang sekarang ni.. Aku sendiri lupa sebenarnya yang masa first training on Mac 2011, ada sharing session tentang blogging sebab ada modul social media networking | pro n cons. (Dari situ lah boss aku ni start tawu aku ni ada blog)

Masa dalam training room tu cuma aku dan dua tiga orang lagi rakan lain je yang memang ada blog dan seriyes menulis blog.. rakan lain memang takde blog so kami pon sharinglah link blog n bla bla bla apa semua..




Rupanya Encik Boss dok usyar baekkk punya selama ni blog aku ni.. sipbaikla takde kutuk-kutuk apa pasal beliau memandangkan dia sporting habes dengan staff.. Aku memang respect dengan dia sebabnye dia anggap staff-staff semua macam anak-anak dan adik-adik dia sendiri.. Jenis tak kedekut berkongsi segala apa yang dia ada. Baik dari segi sharing ilmu mahupun rezeki lain.. (sesungguhnya ini bukan bodek.. kehkehkeh)

Tapi sekarang dia dah bertukar company lain.. Aku insan paling sebak bila dapat tahu rupanya selama ni dia stalk segala isi dalam ni.. Banyak pahit masin manis payau yang aku share kat sini.. Disebabkan dia Boss aku, rasa sebak dan sayu tu lebih sikit. Yelah mana nak expect boss kita rupanya stalker entry-entry blog kita ye dak? hehehe 

Encik Boss,
Have a blessed day ahead Encik :)


You May Also Like

27 Lovenote(S)

  1. Wah, bestnyer bos pun sekepala yer :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dia mmg memahami. tp xde lah die hard fan hahaha

      Delete
  3. boss sekepala lah best..:) nasib baik kat sini bos2 semua jenis sekepala..nak buat keje pun best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi ! bila boss jns sekepala, mmg syok nk buat keja hehe

      Delete
  4. wahhh bos sgt sporting! bestnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boss sporting mmg sempoi Nanad! hehe

      Delete
  5. bestnya dapat boss sporting !

    ReplyDelete
  6. boss yang sporting. best best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila bost sporting, staff pon laju buat keje hehe

      Delete
  7. ANA

    MANA MAHU LARI HAH??

    HEHE

    SALAM

    HANG TELAH DI TAG OLEH SAYA..MOHON REVIEW DAN MENYERTAI

    http://www.safirulamar.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huishhh~ mana da lari mana2 la Amar. Ana ada je nih ha hehe.
      huhhh di tag ? agagagagaga =P okeh2 satgi Ana try join kikiki

      Delete
  8. Wah, bestnye dapat bos macam tu..hehehe..sporting gitu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bes Boss yg ni.. Boss yg baru agak kureng best hehe

      Delete
  9. mana encik boss ni. xde komen kat sini lagi pun. hehehehe... ex boss saya masa intern dulu pun best. dia pun dah tukar tempat keje. sedih.. tapi saya pun dah x intern kat situ..so, xpela

    ReplyDelete
  10. alaa, mana incik bos ni? nak jenguk blog dia sekali. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. encik boss malu nak muncul dia kata sbb Ana buat entry nih.
      pastu dia kata nk jd silent reader je pasni hahaha adehh =P

      Delete
  11. oklah muncul sekali je *plopp*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhhh ?? Encik Nafis..?? is dat u??? i thot u wont found my blog anymore since ive changed the url recently due to few problemss.. Encik.... terkejut.. tak sangkanye encik stil ade tengok2... err ape lagi ek? errr terkesima.. adehhh betoi ke ni Encik Nafis huwawawa :((

      Delete
    2. hahaha....betoi la saya ni *plopp*

      Delete