Nak Jugak | Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

by - 27 November

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.





You May Also Like

18 Lovenote(S)

  1. .. Cakkk..
    teman follow sini yea, follower no.4212
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. good luck yea.. semoga ada rewzeki.. =)

    ReplyDelete
  3. waahhh goodluck ye ana!!! ada rezeki mesti menang!!

    ReplyDelete
  4. goodluck ya. .all the best! :D

    ReplyDelete
  5. terimakasih ana mizu sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

    ReplyDelete
  6. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  7. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  8. Hi :) BW here :) Terima kasih sudi kunjungi n follow blog cik mun..free2 datang lagi ya..good luck ya :)

    ReplyDelete
  9. balas kunjungann . Good Luck Kak Ana

    ReplyDelete