Ni Untuk Abah

 


Aku dah lama menyuarakan hasrat hati nak belikan rocking chair ni untuk Abah.

Adik beradik aku yang lagi tiga orang kesemuanya lelaki tu setuju aje.

Orang lelaki memang tak banyak soal ye?


Setelah beberapa purnama, kami adik beradik akhirnya berjaya juga belikan kerusi ni.
Istimewa untuk Abah sempena ulangtahun kelahiran Abah yang ke 65 pada 06 November.
Moga Abah dapat rilek santai dengan hati yang tenang sambil goyang kaki hehehe

Post a Comment

21 Comments

  1. orang lelaki malas nak fikir bab hadiah ni, saya dengan adik-beradik pun selalu gitu

    ReplyDelete
  2. Tentu abahnya seronok dapat hadiah rocking chair. Selamat bersantai abahnya.

    ReplyDelete
  3. Cantiknye rocking chair tuu. Letak kat depan tv mesti syok kan abah santai² tengok tv.

    ReplyDelete
  4. Unik kerusi berpusing itu. Cantik warnanya.

    ReplyDelete
  5. wahhh best ni kusi ni! auto lena.. hihikk

    ReplyDelete
  6. wah...bagus betul anak-anak yang berbakti dan berjasa kepada orang tua....moga sentiasa murah rezeki semuanya...aamiin

    ReplyDelete
  7. Yang coklat tu cantik 🤩
    Syukur Ana punyai adik beradik yg bersatu hati , senang nak berunding :)

    ReplyDelete
  8. mak ayah kita bukan nak hadiah mahal2 pun. Ada yang cukup sekadar semua anak tiap2 minggu tanya khabar, bawak pegi makan2 ke or bawak pegi jalan2 ke..

    ReplyDelete
  9. Cantiknya! Belum pernah nampak design gini.

    Syoklah Abah lena atas tu.

    ReplyDelete
  10. cantiknya Ana design kerusi tu nanti share ye beli dekat mana

    ReplyDelete
  11. menarik cantik, teringat kerusi malas yg ada warna warni tu....

    ReplyDelete
  12. Cantik rocking chair tu. Mesti Abah Ana suka, pemberian anak-anak.

    ReplyDelete
  13. cantik kerusinya.. macam nak beli pula.. berapa harganya tu?

    ReplyDelete
  14. bagus tu...sepakat membawa berkat. tahniah!

    ReplyDelete
  15. wahhhh mesti lebar senyum abah dpt kerusi goyang ni

    ReplyDelete
  16. Wahhh!!! rilex sungguh kalau dapat belunjur atas rocking chair ni. Semoga Abah Ana sihat-sihat selalu.

    ReplyDelete
  17. cantik je rocking chair ni, nampak aesthetic gittew, mesti Abah kak Ana happy terima hadiah ni, semoga sentiasa sihat ❤️

    ReplyDelete
  18. harap abah tak perlukan kerusi yg ada roda tuuuh., huhuhu
    best kerusi malas ni masa tgk world cup kat tv screen besar dalam rumah., hehe

    ReplyDelete
  19. cantiknya rocking chair tuuu,beli kat mana?

    ReplyDelete
  20. so far apa komen abah dpt kerusi best ni?😀

    ReplyDelete
  21. So nice! Mesti abah Ana suka.

    ReplyDelete