tunangan orang

10:27 PM 35 Comments A+ a-


alhamdulillah selesai sudah majlis pertunangan.. fuhhhh letih gila! tu baru bertunang.. belom majlis walimatulurus lagi.. konfem berganda + kuasa lapanbelas dia  punya penat.. tahun baru.azam baru. STATUS pon baru.. kalo dulu lone ranger, sekarang dah jadi tunangan orang. kalo dulu status kat fesbuk takde relationship, sekarang dah jadi ENGAGED with _________ 

 E-day illa


E-day rafidah

alhamdulillah dah jadi tunangan orang... bukan guwa. dua-dua member sekolah guwa dah selamat menjadi tunangan orang.. illa dengan pasangannye joy (orang bagan serai) tapi guwa tak sempat nak tunggu rombongan  joy sampai kat rumah illa sebab kena rush p rumah rafidah pulak... rafidah pulak dengan pasangannye samsuri orang felda besout dua (rumahnye depan rumah guwa je) tu la korang p engaged tarikh & hari yang same sape suruh.. kawen nanti jangan pilih tarikh same plak.. jenuh guwa nak berlari ke sana sini..kehkehkeh


sedap-sedap punya bersembang kat majlis rafidah,
tetibe ada suara datang.....




"haaaaa yang ana ni bila pulak lagi ni???"


insyaallah tahun ni kot makcik.. 
makcik ade anak teruna yang keje tetap & gaji sedap? 
buleh rekemen kat saye..



seriyesli guwa bukan pandang HARTA.. tapi yang tu yang kena tanya dulu.. kehkehkeh~ hari pertama di tahun 2012 memberi keindahan..semoga berkekalan sehingga ke hujung tahun..weeehuuuu~

35 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Rozuan Ismail
AUTHOR
January 01, 2012 delete

erk ingatkan tuan blog.

p/s tahniah blog anda top 10 commentator dekat my blog

Reply
avatar
lieya syaira
AUTHOR
January 01, 2012 delete

ingat kan kak ana. hukhukhuk.
=).

Reply
avatar
KhaiRin
AUTHOR
January 01, 2012 delete

empunya blog bla lg?
slmt thn br ana

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
January 01, 2012 delete

wahhh.. sepadan..bagai pinang di belah 2 :)

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
January 01, 2012 delete

ingatkan ana..hehe...masih ada ruang~lalalala

Reply
avatar
January 01, 2012 delete

dont' worry, sampai masanya nanti turn cik ana pulak. Insyaallah ;D

Reply
avatar
January 01, 2012 delete

suspen je..
ingatkan tuan blog td, kihkih!

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
January 01, 2012 delete

kekekeek
ana tetipuu dgn enti
kekeke

adoii..ingat ana tadi..hahah

selamat bertunang buat kwn anato :))
cek ana, lekas2..kekeke :p

Reply
avatar
Yayan.
AUTHOR
January 01, 2012 delete

heee same laa ingatkan cik anamizu tadii.. ape pun congrats kawan kawan tuan blog :p

Reply
avatar
hazanis
AUTHOR
January 01, 2012 delete

Teringin nak bertunang gak..:P

Reply
avatar
faten osman
AUTHOR
January 01, 2012 delete

haha. cik ana nii.. saya ingat dye yang bertunang! cepat2 sikit :p

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
January 01, 2012 delete

hahaa .. 2 majlis 1 hari .. pergh .. memang tak lah ..

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 01, 2012 delete

mati2 ingatkan ana yg jd tunangan org td.hahaha..ana ble lk ni???ala..nk kwen!!!

Reply
avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
January 01, 2012 delete

hahaha, ingatkan ana yang tunang..

Reply
avatar
Niza Romli
AUTHOR
January 02, 2012 delete

lorh..igt tuan punya blog yg bertunang. hehe

pepepun, semoga cepat2 ikut jejak kengkawan tu ye :)

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
January 02, 2012 delete

la..ingat ana yg bertunang. hehehe.

Reply
avatar
Woofer Storm
AUTHOR
January 02, 2012 delete

gu rasa nak meminang je hari ni.

#nasib baik wa tak cukup umur lagi.hahaaaa

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
January 02, 2012 delete

suspen je ingat cik ana tadi baru nak marah sebab x jemput hehe

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
January 02, 2012 delete

hahak... terbaek...

yang soalan tu terbaek... ^_^

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
January 02, 2012 delete

laa, ingatkan ana yg tunang. hehe.

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
January 02, 2012 delete

tahniah rafidah dah ella :)

tahun depan renjer pulak pinang cik ana tau hehe..nak cukup dah syarat2nye ni :)

Reply
avatar
cimOt
AUTHOR
January 02, 2012 delete

sudah ada bau nasik minyak dah ni....

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
January 02, 2012 delete

nak tunggu berita pertunangan tuan blog plak :)

Reply
avatar
smilenajah93
AUTHOR
January 02, 2012 delete

ta lame lagi tuu ~~ nnti jmput kim tau :)

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
January 02, 2012 delete

lepas ni giliran cik ana plak...insyaallah..

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
January 02, 2012 delete

eh eh...ingatkan tuan blog yg tunang. congrates to your friends. :)

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
January 02, 2012 delete

kak ana bila pulak.? hehe

> kalo nak buat majlis tu, jangan lupa jemput era ek?! hehe :P

Reply
avatar
Aidah
AUTHOR
January 02, 2012 delete

Ingatkan ana yang bertunang, laju je akak baca. Hahaha.

Reply
avatar
January 02, 2012 delete

positif cik ana ni..

gaji sedap? <---ayt ni lucu

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
January 02, 2012 delete

mati2 ingat kak ana td , haha

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
January 02, 2012 delete

tak lama lagi sampai lah turn cik ana lak..

comey2 kwn ana tu ek...

Reply
avatar
January 02, 2012 delete

waa cik ana. serius ingat cik ana yang betunang, baru nk ucp tahniah. tapi tahniah ler buat dua orang kawan cik anak tu ye :)

Reply
avatar
Maii
AUTHOR
January 04, 2012 delete

alahai egtkan awak yang bertunang hihihi XD

Reply
avatar
nasha sanza
AUTHOR
January 05, 2012 delete

hehe..nanti jgn lupa jemput ye..

Reply
avatar