tunangan orang


alhamdulillah selesai sudah majlis pertunangan.. fuhhhh letih gila! tu baru bertunang.. belom majlis walimatulurus lagi.. konfem berganda + kuasa lapanbelas dia  punya penat.. tahun baru.azam baru. STATUS pon baru.. kalo dulu lone ranger, sekarang dah jadi tunangan orang. kalo dulu status kat fesbuk takde relationship, sekarang dah jadi ENGAGED with _________ 

 E-day illa


E-day rafidah

alhamdulillah dah jadi tunangan orang... bukan guwa. dua-dua member sekolah guwa dah selamat menjadi tunangan orang.. illa dengan pasangannye joy (orang bagan serai) tapi guwa tak sempat nak tunggu rombongan  joy sampai kat rumah illa sebab kena rush p rumah rafidah pulak... rafidah pulak dengan pasangannye samsuri orang felda besout dua (rumahnye depan rumah guwa je) tu la korang p engaged tarikh & hari yang same sape suruh.. kawen nanti jangan pilih tarikh same plak.. jenuh guwa nak berlari ke sana sini..kehkehkeh


sedap-sedap punya bersembang kat majlis rafidah,
tetibe ada suara datang.....




"haaaaa yang ana ni bila pulak lagi ni???"


insyaallah tahun ni kot makcik.. 
makcik ade anak teruna yang keje tetap & gaji sedap? 
buleh rekemen kat saye..



seriyesli guwa bukan pandang HARTA.. tapi yang tu yang kena tanya dulu.. kehkehkeh~ hari pertama di tahun 2012 memberi keindahan..semoga berkekalan sehingga ke hujung tahun..weeehuuuu~

35 Lovenote(S):

  1. erk ingatkan tuan blog.

    p/s tahniah blog anda top 10 commentator dekat my blog

    ReplyDelete
  2. ingat kan kak ana. hukhukhuk.
    =).

    ReplyDelete
  3. empunya blog bla lg?
    slmt thn br ana

    ReplyDelete
  4. wahhh.. sepadan..bagai pinang di belah 2 :)

    ReplyDelete
  5. ingatkan ana..hehe...masih ada ruang~lalalala

    ReplyDelete
  6. dont' worry, sampai masanya nanti turn cik ana pulak. Insyaallah ;D

    ReplyDelete
  7. suspen je..
    ingatkan tuan blog td, kihkih!

    ReplyDelete
  8. kekekeek
    ana tetipuu dgn enti
    kekeke

    adoii..ingat ana tadi..hahah

    selamat bertunang buat kwn anato :))
    cek ana, lekas2..kekeke :p

    ReplyDelete
  9. heee same laa ingatkan cik anamizu tadii.. ape pun congrats kawan kawan tuan blog :p

    ReplyDelete
  10. Teringin nak bertunang gak..:P

    ReplyDelete
  11. haha. cik ana nii.. saya ingat dye yang bertunang! cepat2 sikit :p

    ReplyDelete
  12. hahaa .. 2 majlis 1 hari .. pergh .. memang tak lah ..

    ReplyDelete
  13. mati2 ingatkan ana yg jd tunangan org td.hahaha..ana ble lk ni???ala..nk kwen!!!

    ReplyDelete
  14. hahaha, ingatkan ana yang tunang..

    ReplyDelete
  15. lorh..igt tuan punya blog yg bertunang. hehe

    pepepun, semoga cepat2 ikut jejak kengkawan tu ye :)

    ReplyDelete
  16. la..ingat ana yg bertunang. hehehe.

    ReplyDelete
  17. gu rasa nak meminang je hari ni.

    #nasib baik wa tak cukup umur lagi.hahaaaa

    ReplyDelete
  18. suspen je ingat cik ana tadi baru nak marah sebab x jemput hehe

    ReplyDelete
  19. hahak... terbaek...

    yang soalan tu terbaek... ^_^

    ReplyDelete
  20. laa, ingatkan ana yg tunang. hehe.

    ReplyDelete
  21. tahniah rafidah dah ella :)

    tahun depan renjer pulak pinang cik ana tau hehe..nak cukup dah syarat2nye ni :)

    ReplyDelete
  22. sudah ada bau nasik minyak dah ni....

    ReplyDelete
  23. nak tunggu berita pertunangan tuan blog plak :)

    ReplyDelete
  24. ta lame lagi tuu ~~ nnti jmput kim tau :)

    ReplyDelete
  25. lepas ni giliran cik ana plak...insyaallah..

    ReplyDelete
  26. eh eh...ingatkan tuan blog yg tunang. congrates to your friends. :)

    ReplyDelete
  27. kak ana bila pulak.? hehe

    > kalo nak buat majlis tu, jangan lupa jemput era ek?! hehe :P

    ReplyDelete
  28. Ingatkan ana yang bertunang, laju je akak baca. Hahaha.

    ReplyDelete
  29. positif cik ana ni..

    gaji sedap? <---ayt ni lucu

    ReplyDelete
  30. mati2 ingat kak ana td , haha

    ReplyDelete
  31. tak lama lagi sampai lah turn cik ana lak..

    comey2 kwn ana tu ek...

    ReplyDelete
  32. waa cik ana. serius ingat cik ana yang betunang, baru nk ucp tahniah. tapi tahniah ler buat dua orang kawan cik anak tu ye :)

    ReplyDelete
  33. alahai egtkan awak yang bertunang hihihi XD

    ReplyDelete
  34. hehe..nanti jgn lupa jemput ye..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu