Sepuluh Hari Cabaran | Day #2

semalam dah berjaya untuk entry pertama.. harini proceed untuk challenge nombor dua pulak.. jeng.. jeng..jeng..

10 Days Photo Challenge
Day 2 : A Photo Of Yourself A Year Ago
Throwback setahun yang lepas.. ini jam ada annual refresher program 4 hari kat Langkawi masa Mac 2013.. walaupon challenge tu suruh boh gambar 'a photo of yourself ' tapi aku boh 'a group photo of me and my colleagues' .. kira aci gak la kan ? kehkehkeh


10 Days Photo Challenge
Day 1 - Facebook Profile Photo + 5 facts on photo
Day 2 - A photo of yourself a year ago


19 comments:

  1. Then... Cik Diary yang mana satu??? Adeiii...

    ReplyDelete
  2. challenge ni smua nya gambar ekk.. hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah challenge ni semuanya gambar je nadyya hehe

      Delete
  3. Replies
    1. haah tu la Yui. teringin nak p lagi huwawa

      Delete
  4. Rindu nk g langkawi lagi..huhu.

    Letak gmbr sengsorang plak!! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu nk p jugak ezy huhu
      errr bakal difikirkan hehe

      Delete
  5. tau dh anamizu yg mana satu...

    ReplyDelete
  6. mmm nk ngorat yg mn 1 ni ek??? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngorat je memane pon kak nis hehe

      Delete
  7. Replies
    1. pewitt ~
      Amy Search ke plain? kikiki

      Delete
  8. Kak ana yg mana satu ni? Tak kenai. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana yg ada kat situ la hehe

      Delete
  9. Mesti bawak balik banyak cekelat masa tu yer ^_^

    ReplyDelete