Sepuluh Hari Cabaran | Day #2

by - 9:00 AM

semalam dah berjaya untuk entry pertama.. harini proceed untuk challenge nombor dua pulak.. jeng.. jeng..jeng..

10 Days Photo Challenge
Day 2 : A Photo Of Yourself A Year Ago
Throwback setahun yang lepas.. ini jam ada annual refresher program 4 hari kat Langkawi masa Mac 2013.. walaupon challenge tu suruh boh gambar 'a photo of yourself ' tapi aku boh 'a group photo of me and my colleagues' .. kira aci gak la kan ? kehkehkeh


10 Days Photo Challenge
Day 1 - Facebook Profile Photo + 5 facts on photo
Day 2 - A photo of yourself a year ago


You May Also Like

19 Lovenote(S)

  1. Then... Cik Diary yang mana satu??? Adeiii...

    ReplyDelete
  2. challenge ni smua nya gambar ekk.. hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah challenge ni semuanya gambar je nadyya hehe

      Delete
  3. Replies
    1. haah tu la Yui. teringin nak p lagi huwawa

      Delete
  4. Rindu nk g langkawi lagi..huhu.

    Letak gmbr sengsorang plak!! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu nk p jugak ezy huhu
      errr bakal difikirkan hehe

      Delete
  5. tau dh anamizu yg mana satu...

    ReplyDelete
  6. mmm nk ngorat yg mn 1 ni ek??? ;-)

    ReplyDelete
  7. Kak ana yg mana satu ni? Tak kenai. Hehe

    ReplyDelete
  8. Mesti bawak balik banyak cekelat masa tu yer ^_^

    ReplyDelete