Sepuluh Hari Cabaran | Day #5

12:31 AM 14 Comments A+ a-

10 Days Photo Challenge
Day 5 : A photo of you making funny face
tudia kena boh gambaq muka funny face pulak dah.. jenuh punggah segala folder yang ada.. rupanya banyak dok buat muka comey sesaja tiap kali begambaq.. walaupon tak berapa nak comey mana sangatla kan.. pastu dok buat peace yaw dengan muka maintain senyum.. funny face macam takdak je..last-last jumpak gambar kat Pangkor ni.. cukup funny ke idok ? semua muka pakat nganga je tu aku tengok.. ya ampunnn sahabatku semua hahaha

ni kalo member-member aku taw aku hapload gambaq ni mampoih la aku kena ceramah + tazkirah mingguan tak habeh-habeh ni hahahahaampunnnn =P

Day 4 - A photo that  makes you happy
Day 5 - A photo of you making funny face

14 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Puan Kutu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

funy la jugak.hehe

mana ana?

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
September 26, 2014 delete

hahahahaha kene tazkirah ekk? ;)

kite tag :)
http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-aunidenovella.html

Reply
avatar
September 26, 2014 delete

ehehe comel gitu gmbr =)

Reply
avatar
September 26, 2014 delete

Hihihihi comel je gambo..

Jom jengah blog saya dan join GA. Mana tau dapat Vitamin free :)

Reply
avatar
September 26, 2014 delete

Salam jumaat yer ! walla happening sungguh ler

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

errr tak femes lah hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

jeng.. jeng.. jeng.. hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

kite klik link tu nak masuk blog nanad tp xleh la. permission denied.
open to invited readers only sobss sobss T__T

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

semua comel ke kak hehe =D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

eheee mekaseh Yui =)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

hehehe mekaseh :D
inshaAllah nti sy join :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

Salam Jumaat jugak KA !
hehe happening sikit la hehe

Reply
avatar