Sepuluh Hari Cabaran | Day #5

10 Days Photo Challenge
Day 5 : A photo of you making funny face
tudia kena boh gambaq muka funny face pulak dah.. jenuh punggah segala folder yang ada.. rupanya banyak dok buat muka comey sesaja tiap kali begambaq.. walaupon tak berapa nak comey mana sangatla kan.. pastu dok buat peace yaw dengan muka maintain senyum.. funny face macam takdak je..last-last jumpak gambar kat Pangkor ni.. cukup funny ke idok ? semua muka pakat nganga je tu aku tengok.. ya ampunnn sahabatku semua hahaha

ni kalo member-member aku taw aku hapload gambaq ni mampoih la aku kena ceramah + tazkirah mingguan tak habeh-habeh ni hahahahaampunnnn =P

Day 4 - A photo that  makes you happy
Day 5 - A photo of you making funny face

14 Lovenote(S):

  1. funy la jugak.hehe

    mana ana?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha kene tazkirah ekk? ;)

    kite tag :)
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-aunidenovella.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite klik link tu nak masuk blog nanad tp xleh la. permission denied.
      open to invited readers only sobss sobss T__T

      Delete
  3. Hihihihi comel je gambo..

    Jom jengah blog saya dan join GA. Mana tau dapat Vitamin free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mekaseh :D
      inshaAllah nti sy join :)

      Delete
  4. Salam jumaat yer ! walla happening sungguh ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jumaat jugak KA !
      hehe happening sikit la hehe

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu