Sweet Twenty Five Yaw !

12:46 AM 27 Comments A+ a-

12 September befday si adek manis ni.. beliau ni kawan kerja aku merangkap kawan berjimba ria merangkap kawan untuk melantak sana sini merangkap kawan membantu aku awet muda sentiasa geng makan + geng jimbaria + geng huru hara hahaha

beliau yang aku maksudkan adalah Anis si adek manis.. Anis ni dulu pernah satu team kerja under pusat internet jugak tapi rezeki dia bertambah baik lepas dapat offer keje kat HQ TNB so sempatlah berjimba ria under company sama selama dua tahun kot kalo tak silap sebelum dia terima keja dengan TNB tu.. anis ni antara colleagues yang paling muda dalam team aku dulu dan kalo ada anis ni memang meriah lah apa jugak event yang kamiorang buat sebab yelah generasi muda remaja darah tengah membuak-buak kan? kalo masa anis ada dulu, panjang je kaki nak ke mana-mana sebab ada je idea ajak ke sana sini.. bila anis dah tukar keje, agak slowdown sikit dah la tapi masih panjang gak la kaki kehkehkeh 

weekend ni anis pulang ke tanah air. cuti sampai rabu engko ! perhhhh giler arrr bes betol engko anis! aku ni dua hari je lah cutinye.. tapi takpelah daripada takde cuti langsung kan hehehe.. memandangkan 12 september befday anis dan anis pon cuti agak lama, maybe akan ada lettew 'agenda panjang kaki' dia besok-besok.. dah mula roger-roger dah apa plan..  tudia la kan kalo ada kawan-kawan memang meriahlah hidup engko dik non =P


27 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
budak
AUTHOR
September 13, 2014 delete

happy birthday kak anis :)
tua setahun dari kite.

Reply
avatar
aiman mania
AUTHOR
September 13, 2014 delete

selamat hari jadi kepada anis.....semoga hubungan persahabtan kalian kekal hingga ke jannah :D
belanjalah org kat sini plak ye..hooohoooooo

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
September 13, 2014 delete

huhuh... jimbaria yerr... :D
btw rupa anis ada iras najwa latif laa... :)

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
September 13, 2014 delete

same besday ngn saye ler.. happy birthday utk anis!

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 13, 2014 delete

hehe owhh muda stahun ea?

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 13, 2014 delete

kak anis ckp thanks hehe.. kalo nk kak anis tu belanje die soh aiman jumpe die la hohoho

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 13, 2014 delete

ehehe haah jimbaria sikit hehe :D
acik idah org yg ke berape entah ckp camtu hehe :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 13, 2014 delete

sama dgn ezy ea? wahhh hepy befday jugak ezy ! :)

Reply
avatar
Zizie Zack
AUTHOR
September 14, 2014 delete

happy belated bday untuk kawan sis.. :)

Reply
avatar
September 14, 2014 delete

Selamat ulang tahun untuk kawan akak. :)

Reply
avatar
September 15, 2014 delete

slmt ulgthun utk kawan tu ya.. =)

Reply
avatar
budak
AUTHOR
September 15, 2014 delete

kak ana, sy tag akak.
http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

Reply
avatar
September 15, 2014 delete

untung dia dapat TNB, payah tu nak dapat.. Sanah helwah untuk die :)

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

selagi bujang ni manfaatkanlah masa yg ada memanjangkan kaki ana..dh terikat macam kami2 ni..ssh dah la.nk pi mana2 pun kena angkut anak laki.hehe

happy besday adik anis..:)

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
September 17, 2014 delete

happy belated anies :)

sementara bujang ni masanya nak berjimba hihi YOLO katanya :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

owhh orait nanti kak ana buat ye hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

mekaseh zizie :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

untung betol rezeki dia dpt TNB. tanpa guna apa2 / mana2 KABEL pulak tu :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

mekaseh kak nis hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

tu lah betoi PK. selagi bujang ni lah nak berjimbaria kemana2. nti kalo dah ada suami / anak2 dah tentu2 nak kena angkut semua hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 17, 2014 delete

hehe tu la jimbaria lah sementara bujang hehe :D

Reply
avatar
Ibnu Ramli
AUTHOR
September 20, 2014 delete

Huhu Chocolate indulgance kan? XD
Sanah Helwah kepada sahabat..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 20, 2014 delete

errr haah chocolate indulgance XD
Anis ckp terima kaseh atas ucapannye hehe

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
September 22, 2014 delete

itu lah. lagi2 ada kawan untuk berjimba jimba. hehe

Reply
avatar