Sweet Twenty Five Yaw !

12 September befday si adek manis ni.. beliau ni kawan kerja aku merangkap kawan berjimba ria merangkap kawan untuk melantak sana sini merangkap kawan membantu aku awet muda sentiasa geng makan + geng jimbaria + geng huru hara hahaha

beliau yang aku maksudkan adalah Anis si adek manis.. Anis ni dulu pernah satu team kerja under pusat internet jugak tapi rezeki dia bertambah baik lepas dapat offer keje kat HQ TNB so sempatlah berjimba ria under company sama selama dua tahun kot kalo tak silap sebelum dia terima keja dengan TNB tu.. anis ni antara colleagues yang paling muda dalam team aku dulu dan kalo ada anis ni memang meriah lah apa jugak event yang kamiorang buat sebab yelah generasi muda remaja darah tengah membuak-buak kan? kalo masa anis ada dulu, panjang je kaki nak ke mana-mana sebab ada je idea ajak ke sana sini.. bila anis dah tukar keje, agak slowdown sikit dah la tapi masih panjang gak la kaki kehkehkeh 

weekend ni anis pulang ke tanah air. cuti sampai rabu engko ! perhhhh giler arrr bes betol engko anis! aku ni dua hari je lah cutinye.. tapi takpelah daripada takde cuti langsung kan hehehe.. memandangkan 12 september befday anis dan anis pon cuti agak lama, maybe akan ada lettew 'agenda panjang kaki' dia besok-besok.. dah mula roger-roger dah apa plan..  tudia la kan kalo ada kawan-kawan memang meriahlah hidup engko dik non =P


27 Lovenote(S):

  1. happy birthday kak anis :)
    tua setahun dari kite.

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi kepada anis.....semoga hubungan persahabtan kalian kekal hingga ke jannah :D
    belanjalah org kat sini plak ye..hooohoooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak anis ckp thanks hehe.. kalo nk kak anis tu belanje die soh aiman jumpe die la hohoho

      Delete
  3. huhuh... jimbaria yerr... :D
    btw rupa anis ada iras najwa latif laa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe haah jimbaria sikit hehe :D
      acik idah org yg ke berape entah ckp camtu hehe :)

      Delete
  4. same besday ngn saye ler.. happy birthday utk anis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama dgn ezy ea? wahhh hepy befday jugak ezy ! :)

      Delete
  5. happy belated bday untuk kawan sis.. :)

    ReplyDelete
  6. Selamat ulang tahun untuk kawan akak. :)

    ReplyDelete
  7. slmt ulgthun utk kawan tu ya.. =)

    ReplyDelete
  8. kak ana, sy tag akak.
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh orait nanti kak ana buat ye hehe

      Delete
  9. untung dia dapat TNB, payah tu nak dapat.. Sanah helwah untuk die :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung betol rezeki dia dpt TNB. tanpa guna apa2 / mana2 KABEL pulak tu :)

      Delete
  10. selagi bujang ni manfaatkanlah masa yg ada memanjangkan kaki ana..dh terikat macam kami2 ni..ssh dah la.nk pi mana2 pun kena angkut anak laki.hehe

    happy besday adik anis..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah betoi PK. selagi bujang ni lah nak berjimbaria kemana2. nti kalo dah ada suami / anak2 dah tentu2 nak kena angkut semua hehehe

      Delete
  11. happy belated anies :)

    sementara bujang ni masanya nak berjimba hihi YOLO katanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la jimbaria lah sementara bujang hehe :D

      Delete
  12. Huhu Chocolate indulgance kan? XD
    Sanah Helwah kepada sahabat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr haah chocolate indulgance XD
      Anis ckp terima kaseh atas ucapannye hehe

      Delete
  13. itu lah. lagi2 ada kawan untuk berjimba jimba. hehe

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu