Sepuluh Hari Cabaran | Day #4

10 Days Photo Challenge
Day 4 : A photo that makes you happy


proceed lagi dengan challenge nombor 4 -- A photo that makes you happy.. ini jam masa aku dengan kengkawan terjah Penang.. Pastu round-round la kat area Queensbay Mall tu wahhh kemain meriah lagi dah sekarang kat situ.. macam-macam ado! Aku paling eksaited bila tengok ada satu stall tu jual berger tapi nama beger dia sempoi habeh la ada nama Twin Tower ada nama Beger KL Tower pastu ada baby Monster Beger kot kalo tak silap haaaa.. Kalo nak taw lebih kena p terjah sendiri lah bentuk beger dia tu cemana kehkehkeh

*dua tiga hari ni asyik ujan lebat je tiap petang.. siap dengan guruh kilat segala.. yang tak syoknya sebab kereta aku masuk bengkel so kena lah menunggang kekuda yakni motor abah aku.. tapi alhamdulillah tiap kali nak habes ofis hour je hujan pon reda.. syukurrr ya Allah :')

*yang tak besnya bila hujan lebat -- tenet mesti macam haremm.. nak buleh hapload satu gambor tu mak aiiii buleh la p memasak dulu basuh baju dulu huhuhu =P

Day 4 - A photo that  makes you happy

10 Lovenote(S):

  1. Line tenet mcm astro ek.. ujan je wat pangai.. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ezy line tenet pon mcm astro kalo ujan lebat

      Delete
  2. best la tuu dpt jalan2..kehkeh
    aah hujan je.. asal ptg je hujan,guruh.. nk angkt call pon seram..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestila bes nadyya sbb dpt jln2 kehkehkeh
      tu la kan petang2 slalu hujan + guruh kilat :'(

      Delete
  3. nice picture la.. nampak happy jer semua..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe semua pakat eksaited tu pasal la hehe =D

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu