Sepuluh Hari Cabaran | Day #4

12:30 AM 10 Comments A+ a-

10 Days Photo Challenge
Day 4 : A photo that makes you happy


proceed lagi dengan challenge nombor 4 -- A photo that makes you happy.. ini jam masa aku dengan kengkawan terjah Penang.. Pastu round-round la kat area Queensbay Mall tu wahhh kemain meriah lagi dah sekarang kat situ.. macam-macam ado! Aku paling eksaited bila tengok ada satu stall tu jual berger tapi nama beger dia sempoi habeh la ada nama Twin Tower ada nama Beger KL Tower pastu ada baby Monster Beger kot kalo tak silap haaaa.. Kalo nak taw lebih kena p terjah sendiri lah bentuk beger dia tu cemana kehkehkeh

*dua tiga hari ni asyik ujan lebat je tiap petang.. siap dengan guruh kilat segala.. yang tak syoknya sebab kereta aku masuk bengkel so kena lah menunggang kekuda yakni motor abah aku.. tapi alhamdulillah tiap kali nak habes ofis hour je hujan pon reda.. syukurrr ya Allah :')

*yang tak besnya bila hujan lebat -- tenet mesti macam haremm.. nak buleh hapload satu gambor tu mak aiiii buleh la p memasak dulu basuh baju dulu huhuhu =P

Day 4 - A photo that  makes you happy

10 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
September 25, 2014 delete

Line tenet mcm astro ek.. ujan je wat pangai.. hihik

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 25, 2014 delete

tu la ezy line tenet pon mcm astro kalo ujan lebat

Reply
avatar
September 25, 2014 delete

Cantik gambar tu... Nice ^_^

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
September 26, 2014 delete

best la tuu dpt jalan2..kehkeh
aah hujan je.. asal ptg je hujan,guruh.. nk angkt call pon seram..hehe

Reply
avatar
September 26, 2014 delete

nice picture la.. nampak happy jer semua..=D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

mekaseh zumal hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

mestila bes nadyya sbb dpt jln2 kehkehkeh
tu la kan petang2 slalu hujan + guruh kilat :'(

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 26, 2014 delete

hehe semua pakat eksaited tu pasal la hehe =D

Reply
avatar