Sepuluh Hari Cabaran | Day #8

10:53 AM 4 Comments A+ a-


10 Days Photo Challenge
Day 8 : A photo of your favourite dish
sumber gambar : HaziqFaiz

Aku ni kalau cerita bab feveret dish ofkos lah apa saja yang berasaskan kueh teow.. tak termasuk kueh tart atau jugak kueh-mueh ye hehehe.. Apa saja yang ada kueh teow memang aku bedal.. Kalau pergi kedai makan yang first time pun, menu aku memang kueh teow goreng basah atau kueh teow ladna atau kueh teow kungfu atau yang segerombolan dengannya lah. Lain-lain menu belakang cerita.. Yang penting kueh teow dulu mariiii hehehe =P


4 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
plain83
AUTHOR
September 28, 2014 delete

nyam nyammm~ sedap nih~ ;3

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2014 delete

apa saja dishes yg ada kuehteow mmg nyam2 pada tekak aku Plain hehe =P

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
September 29, 2014 delete

kue teowww! ehh betul ke ejaan nih. taste kita samalahhhh :-)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 30, 2014 delete

akak JM pon feveret jugak ea kuehteow ?? hehehe samala kita kak ! :)

Reply
avatar