Sepuluh Hari Cabaran | Day #6

10 Days Photo Challenge
Day 6 : A photo what is inside your bag/bagpack?

haa tudia dalam beg dia ada benda-benda tu (aku pinjam google) dalam beg aku pulak ada apa? jeng..jeng..jeng..

1. Makeup bag - tapi aku tak boh barang makeup pon. aku boh segala kunci, duit syiling, pen & extra brooch / pin tudung (stanby kot-kot pin yang dipakai tercabut ke hape.. hahaha)
2. Gagang Telefon atau nama femes dia kat instagram Pop Phone. connect je dengan 3.5mm jack hole kat phone pastu function dia sama je macam headphone. saja nak stylo kononnya guna gagang tu acah-acah zaman dedulu guna gagang telefon rumah hahaha
3. Batik Purse - boh segala duit kertas, ic,bank card, lesen etc..
4. Powerbank - takdak hat tu mampoih gelabah cari plug sesaja hahaha
5. Obuse Liptint - memberikan warna bibir yang natural gittewwww kikiki
6. Pendrive - dalam tu lah segala file / folder penting
7. Lipbalm - untuk mengelakkan bibir kering dan menjadikan bibir yang mongel dan mulus hahaha
8. Monopod + holder / clip - takdela guna selalu pon tapi kira sentiasa ada dalam beg
9. 3 in 1 Universal Clip Lense - pon kadang-kadang je guna sebabnya masa nak begambar kemain kalut sampai lupa nak guna hahaha

Cukup la yang tu je ada dalam beg aku.. barang wajib la tiap hari ada.. kalo nak travel jauh, ada extra barang lain pulak aku tambah hehehe

Day 4 - A photo that  makes you happy
Day 5 - A photo of you making funny face
Day 6 - A photo what is inside your bag / bagpack ?


6 Lovenote(S):

  1. tu dia macam2 benda dok sumbat dlm beg,anak dara katakan..kalau mak dara lain pulak.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia la beg anak dara PK.. nti kalo jd mak dara lain pulak cerita haha

      Delete
  2. tudia poket doraemon dia... heheh ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe xdela poket doremon sgt plain hehe

      Delete
  3. hahaha.. banyaknya barang dalam satu beg.. tapi rasanya mesti ada lagi kan ni.. kan? kan? kan? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr mane ade.. mane ade.. hahaha shhhhhh diam2 la =P

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu