komen panjang

by - 27 August

satu cara untuk dapatkan komen kat entry blog kita adelah  jangan malas drop komen pada entry orang lain.. setakat :

" setuju ! " atau 

" hahaha" atau 

sekadar " :) " 
pon dikira komen gak kot.. at least ade.. tapi memang ade yang drop komen camtu. banyak.. kontotCiput je dan kadang tu tah bace ke tak entah la ye dak? kehkehkeh

guwa pulak jenis suka drop komen pepanjang.. takde paksaan ke hape pon.. entah. guwa selesa camgitu. singgah blog kengkawan yang baru hapdet. bace entry dia.. pastu guwa make sure akan drop komen.. kalo jenis yang taruk verification code tu guwa cube gak sedaya yang boleh.. kalo sampai 2, 3 kali buat asyik salah je guwa blah terus je.. kurang minat pulak nak cari shoutbox ke hape..

tapi

tapi

nak komen PANJANG ke.. KONTOT ke.. terpulanglah.. ikot mood gak kadang tu kan? kalo rasa idea byk lepas baca entry tu, panjangla sikit komennye.. kalo tidak, kontot je pon takpe dah.. nak bagi duit raye, macam tak cukup bajet je.. bagi KOMEN pepanjang pon kira ok la kot.. kehkehkeh

salam syawal.
selamat mula bekerja.
selamat mula sambung belajar semula-----

You May Also Like

43 Lovenote(S)

  1. baguslah ana ni. selalu bagi komen panjang kat entry syaz. macih sygg! meh, nak kiss sikit. ngeh2

    ReplyDelete
  2. boleh je nak komen panjang2...xde hal la...

    ReplyDelete
  3. Setuju.. klu tak tinggal komen, mana kita tau ade yg datang bertandang kat blog kita :)

    ReplyDelete
  4. tapi bile kiter mula drop kat komen orang ,baru la orang mula drop kat kita kan , kan , kan .. :)

    ReplyDelete
  5. setuju!!
    ramai yang tinggal cikit cikit gitu just nak dapatkan traffic.
    terasa kejam..

    kiter tak minat nak berkunjung balas pun.. (Unless nick blog dia menarik bangat lah kan or icon kamu chomel gilaa)

    so lets be a good blogger,
    read... understand... and comment
    (If u feels like it)
    kalau tak paham, baik tak yah komen terus :D
    (Pocket banyak gak berkunjung tpt orang tp balik gitu jer.. pasal tak tau nak komen aper.. maafkan lah)

    ReplyDelete
  6. kite selalu jadi silent reader je. ntah la, mungkin sebab suka baca entry2 orang. kadang2, taktau nak komen apa.

    tp kesimpulannya, kite mmg suka membaca. :)

    ReplyDelete
  7. kalau time tuh Nurrul banyak celoteh dan idea... yer komen jadi panjang.. tapi bila tak ada idea.. semua yg dikatakan benar... setuju ajelah. hehe ^^

    ReplyDelete
  8. nak kmen panjang pun kene tgk mood biase komen pendek je..hehehee..

    ReplyDelete
  9. nih kena komen pjg2 la ni.. aku suke komen dkt tempat yg tak dak word verification..leceh..kalu salah,,kena taip balik.. huh

    ReplyDelete
  10. thanks drop komen..ehehe.. saya sangat setuju kadang2 bile tatau nak kkomen tu yg just drop smile..wink2..

    ReplyDelete
  11. suka drop komen jugak..tgk keadaan jugak kalo rasa nk komen panjang silap2 120 patah perkataan kalo x 2 3 patah je huhu

    ReplyDelete
  12. panjang ke, pendek ke... tak kisah pun...

    :D

    ReplyDelete
  13. Salam Cik Ana..

    sori lame xsinggah sni.. Cik Ana mmg suke komen pjg2, hehe..

    kalo sy, xkisah la org nk komen pjg ke pendek, tp dh kire ok la coz ade gak prg singgah blog, hehe..

    btw, slamat ari raye..
    maafkn sy kalo ade salah silap ye..

    ReplyDelete
  14. kalau post tu kena di hati mmg suka komen panjang2. smpai buat entry baru di comment section tu. harap2 tuan rumah xmarah pula.


    selamat hari raya.

    ReplyDelete
  15. hehe. kekadang pun aku drop pendek je. kekadang pnjg. takpe, panjg atau pendek, maksudnya dah singgah k blog tu. hehe. eh, dah panjang. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  16. nak komen pun jangan lah pendek sangat :)

    ReplyDelete
  17. haahha..erkk x best la komen cm gitu..XD

    ReplyDelete
  18. drop komen juga sebenarnya antara satu cara untuk merapatkan silaturahim sesama kita. tak kisah pendek mahupun panjang.. dalam masa yang sama, kita dapat promosi blog kita pada orang lain. tul tak?hehe

    ReplyDelete
  19. Nisa suka letak komen xpendek and xterlalu panjang.. Hihi ;) selamat hari raya~

    ReplyDelete
  20. komen tu mesti la kan. kat blog kengkawan.

    part verification code tu yg ai tak suka. mcm buang masa kan. kalau silap asyik dok menaip benda alah tu.

    ReplyDelete
  21. KA komen ikut mood pulak hehehe

    ReplyDelete
  22. hahahaha.. cik ana kite nie mmg suke komen panjang2.. ;p

    ReplyDelete
  23. terpulang la pada entri tu..kalo entri tu ade bnyk benda nak komen, so pnjg sikit la komen tu..jgn tulis 'K' sudah r..huhu

    ReplyDelete
  24. panjang ke ape ke janji ade komen

    boleh camtu?

    ReplyDelete
  25. nak komen ciput jugak lah :P




    ok.


    saya komen.

    bye

    ReplyDelete
  26. betol 2...
    sangat2 setuju
    rase sangat kawan2 bloger menghargai kite,,
    walaopoun kita x sefemous amous bloger2 yang power

    ReplyDelete
  27. ikut mood kadang2x..kalo ada mood panjang2x la komennya...kalo malas komen..kontot je la,..hahaha

    ReplyDelete
  28. Hehe....bagi saya saya suka blogger yg ikhlas dalam memberikan komen kat blog, kalau dia baca entry sy in English dah sanggup komen tu sy hargai sgt., Sebab tu saya akan cuba sedaya upaya untuk balas balik komen kat blog pembaca berkenaan, sbb itu je yg sy termampu hehehe :)

    ReplyDelete
  29. hehe bagus sebenarnya.. mengeratkan hubungan ngan blogger yang lain :)

    ReplyDelete
  30. Mana blh asal jgn terlalu pendka payah gak hee...

    ReplyDelete
  31. baiklah... lps ni sy akan rajin komen kt entry blog org lain.... ;p

    ReplyDelete
  32. Salam lebaran, salam kemaafan.

    GEREK seh entri ni hihi


    Rasa puas hati bila dapat komen panjang ni dan aku lebih selesa macam tu, sama macam kau Ana. ;D


    Bagi aku, tak kisah orang tu tak baca habis entri aku, nak paksa pun tak best pulak. Yang penting aku enjoy dgn apa yang aku buat tiap kalai baca entri orang lain, baca-faham-komen-senyum ;)

    ReplyDelete
  33. hehe..tips dr kak ana. tp memang btul kan, kalo kite nk org lawat kite n komen2 entry kite..kite kne rajin gak lawat blog kawan2 lain..

    Kak ana punye komen2 memang best dan detail..;)

    ReplyDelete
  34. haha..(nak komen kontot le);P

    ReplyDelete
  35. haha. ikut mood tu betul lah. kalau terlebih ceria, memang berjela lah komennya. keh keh


    selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  36. guna VC tue ai malas if try 3-4 kali still error dah la VC la ni dah panjang mcm buat karangan ngeeee

    ReplyDelete
  37. salam saya baru je dlm dnia blog..malu dgn otai2 ni..tapi nk komen jugak, hehe...

    follow my new blog ya http://beautifulsaharaa.com

    ReplyDelete
  38. ok nak komen sikit juga kat cik ana.hihi ;p

    ReplyDelete
  39. kadang nk komen panjang karang kata apa pulak.

    tp kadang komen kontot aje tak best jugak.

    so,sedang-sedang lah :D

    ReplyDelete
  40. ua lak suka komen panjang n pendek ikut pada entri tu kalau entri tu buat gua nk berhujah leh kata panjanglah gua taip..

    tapi klau entri tu macam nak suruh gua senyum gua buat jew simbol nie :).

    kalau entri tu nak gua nangis gua nangis lah..eh? bhahaha

    perghhh! panjang kut wa tulis gigih nie sebab lama x dtg sini...

    luv
    zul

    kih2..:P

    ReplyDelete
  41. hehe setuju. kalo dah 2,3 kali nk kna verify 2 mmg tpaksa putus asa la. dah la verification words yg kelua 2 mmg susah2

    ReplyDelete