wajah dan mulut tak seiringan

by - 25 August


guwa yang pompuan pon kadang² susah nak faham naluri pompuan.. dan pada pengamatan guwa, pompuan yang  memiliki tona kulit agak cerah dan termasuk ke arah kategori putih adelah golongan yang seringkali memiliki sifat  agak negative. eh tak ! guwa tak cakap SEMUA. guwa dah guna istilah SERINGKALI. kan? 

golongan ni seringkali bajet hot. bajet lawa. pastu pulak mulut kemain manis. tingkahlaku sopan dan sungguh ayu gittew. kalah Chekgu Ayu.. depan member memang tayang sopan habes la. sampaikan member pompuan yang lain yang jenis suke membahan atau lebih tepatnye agak bising mulutnya langsung tak menjadi kegilaan member² lelaki. semua mata member² lelaki hanya terpaku dan terus-terusan tertipu dengan lakonan keayuan dan kesopanan serta kesusilaan golongan tersebut. pada hal member lelaki ni semua tak tahu dari segi dalaman. 

yes dalaman.

harus alert ye jejaka sekalian. ini guwa kasi sikit tipS. yang putih gebu + lagak sopan ayu tu belom tentu molek dalamannye. macam kita beli kueh mueh kat bazar ramadhan dulu la. kuehmueh yang cantik balutannye belom tentu lagi yang tu fresh harini punye. tah² kueh tu semalam punye semalam yang tak habes. pastu pulak jangan belagak sangatla kutuk member pompuan korang yang agak meriah mulutnye tu.. jenis camtu selalunye memang  terjamin naluri hatinye suci murni. betol ! guwa tak tipu. guwa ada testimoni dah. mulut jenis suke membahan, suke mengusik, suke meriahkan suasana tatkala member pompuan lain asyik sibuk kontrol ayu memasing. yang jenis mulut bising ni lah bakal jadi isteri terbaik. konfem !

better pilih yang mulut riuh daripada yang dok kontrol ayu tu.. mulut riuh tu dah tentu kita tau dia bising di mulut je. hati tarak busuk wo. konfem !

You May Also Like

24 Lovenote(S)

  1. senang cerita jangan nilai luaran je.

    ReplyDelete
  2. ade je muke cun meletops, rumah macam sarang tikus yarabbi =='

    ReplyDelete
  3. err.. tapi ada sorang kawan ni,
    mulut pun laser,
    suara pung kuat lagi tak control ayu,
    ati laaagi busuk dok kira nak menaya member...
    well maybe once in a while ada exception kot.


    puteh gebu lagi ati jahat?
    kalau gitu nak wat stock aweks singgah kena hindarkan la yang puteh gebu... kang dia stalking kita sampai dapat anak kelima nanti pun tak abis lagi usaha...

    heheheh:)

    ReplyDelete
  4. heh.
    kenali hati budi lebih bagus

    ReplyDelete
  5. sy lebih suka orang yang boleh buat saya ketawa...tetiba...

    ReplyDelete
  6. tu la.. kadang2 susah kte nk agak sikap sbnr org tu.. ape2 pon, biar kite knal2 dulu.. jngn main buat assumption je wlupun tk pnah tegur.. huhu

    ReplyDelete
  7. nasib baik saya ni hitam sawo matang.ahahaha

    ReplyDelete
  8. biasalahh. don't judge book by its cover rite?

    ReplyDelete
  9. Nasib aku kulit kecoklat-coklatan....hehehehe
    Wah!! ini kalau siapa yang kulit putih baca ni sure terangkat kening..hehehe

    ReplyDelete
  10. btol gak..
    pempuan lawa @ putih gebu bak cam pompuan korea..tak semua baik aklaknya @ boleh di jadikan isteri..haha
    nampak ayu bila tgk skali cakap ngan perangai.(ada pengalaman)..makk aii..nak pecut je..hahaha

    ReplyDelete
  11. erk...risau betul baca ni hehe...yea la sebab saya sendiri masih mencari bakal isteri untuk dibuat peneman waktu tua nanti....jadi bila Cik Ana tulis macam ni baru saya sedar yang rupa paras tidak menjamin apa-apa sangat hehe....

    ReplyDelete
  12. btul tu^^ sabar jela kan.. slmt hr rya^^

    ReplyDelete
  13. erm sungguh

    tp ade je y baik kan

    mulut baik hti pon baik
    muke pulak cun

    pakej org kate

    ReplyDelete
  14. yang mulut bising tu lah yang banyak memeningkan kepala si suami nanti...tak habis dengan pot pet nye..so kesimpulanya banyakkanlah berdoa dan terima dengan redha bila dpat suami/isteri mcm tu..tak kan nak terus cerai kot..haha

    ReplyDelete
  15. dulu masa skolah memang ramai kawan2 control ayu ni...ya, akui depa memang lawa dr kita ni, mmg x leh join la...

    ReplyDelete
  16. Betul2 ! ! Nurrul setuju sgt...
    biar lah bising mcm mulut kepoh kan.. daripada diam2.. besi berkarat.. aduiihh !

    ReplyDelete
  17. betul2...linda setuju sgt. anti dengan pempuan control cun n ayu, sebab selalunye mereka adelah hipokrit...

    ReplyDelete
  18. Luar molek tak bermakna dalam baek.
    Luar buruk tak bermakna dalam teruk. ;)




    Berdasarkan penceritaan adik perempuan aku, kawan² serumah dia yang di luar rumah nampak hot dan cantiks tapi tapi tapi dalam rumah, mengalahkan 'kebersihan' lelaki. Sekian.

    ReplyDelete