Ini bukan jemput-jemput. Ini namanya Begedil.
Kalau jemput-jemput besar yiniiii boleh tercekik dik! hehehe
Topup stock begedil untuk si Bong.
Kadang-kadang tekak jemu makan lauk ayam,ikan,daging.
Jadi goreng begedil dan makan saja dengan kuah sup dan sambal.
Yang tu pun menambah-nambah nasi hehehe
rajinnya anak buat stok begedil
ReplyDelete*Ana*
Deletetypo lak
Untung la Bong...makan sedap selalu
ReplyDeleteUntung dan bertuah la Bong..ada kakak yang sediakan makanan..
ReplyDeleteBaru nak komen terus tanpa baca begedil la kan hahahaha .
ReplyDeleteKikih...itulah tengok macam bergedil, tapi tajuk jejemput.
ReplyDeleteKemas Ana buat, sesuai jual nih.
fav begedil ni
ReplyDeleteingat betul-betul jemput kentang heheheh
ReplyDeleteFavorite Akk ni, tapi malas betullah nak membuatnya.. Ada lebih tak? Ke Bong dah habiskan hehe...
ReplyDeleteUntung ya ada yang masakkan.
ReplyDeleteDapnya..tapi remeh nak buatnya.
ReplyDeleteGood idea gak wat byk2 mcm ni kan...🤔
sbb begedil hurub B jd nak dpt kan hutuf J tukar ke jemput2😁
ReplyDeleteAkak yang excited tengok stok bergedil tu ☺️
ReplyDeleteBergedil kentang . Dulu selalu juga buat stock frozen . Boleh dikatakan tiap hari mesti kena ada bergedil kentang cicah dengan sambal kicap . Tapi lama-lama dah jemu pulak .
ReplyDeletedapnya..saya suka begedil ni tapi nak buat sendiri mmg failed..beli sajo lahh...
ReplyDelete