invited readers only








kome buat blog, nak kasi orang bace ke tak? kome buat blog nak kasi orang singgah drop komen ke tak? ke kome buat blog saje sukesuke sebab dah takde keje laen nak buat? *tapi sebenarnye belambak je keje yang ade nak kene buat* kalo dah di privatekan blog, camne nak folow awok balik ea? karang kate kitew taknak folow deme balik.. 

ce cerite acane nak buat?











32 Lovenote(S):

  1. kadang2 geram juga bila diorang privatekan blog tapi minta kena follow :) hehe.

    ReplyDelete
  2. @Pn. Sheila@CC: x bleh nk folow sbb blog nye di privatekan :(

    ReplyDelete
  3. @Rossy Brown.: geram gak la kan.. kang kata kite xnk folow balik :(

    ReplyDelete
  4. malas nk lyn spesies mcm ni...

    ReplyDelete
  5. @EyqaLuvender: cik ana pon mls nk lyn sbnrnye...hehe

    ReplyDelete
  6. ate ..cer citer..cer citer..he3..:)

    ReplyDelete
  7. ate ..cer citer..cer citer..he3..:)

    ReplyDelete
  8. bwat xtau j..sape suh diorg private kan blog diorg :P

    ReplyDelete
  9. hah ! dah byk kali kene... tgglkan footprint kat blog kte tp "readers only".... adoi

    ReplyDelete
  10. Hehehe... Sabo Cik Ana sabo... :)

    ReplyDelete
  11. Lia ingat blog ni yang nak buat private blog..heeeee

    Lia pun tak tahu nak buat cane..

    ReplyDelete
  12. hehe..selalu jugak jumpa belog yg mcm ni..

    ReplyDelete
  13. ada 3 sebab:

    1. private sbb blog peribadi
    2. dlm pembikinan layout baru
    3. pemalu hehe

    ReplyDelete
  14. private sebab dapat pakwe baru, pastuh entry2 sebelum neh kebanyakkan cite pasal pakwe lame.. nak delete syg.. ekekeke

    ReplyDelete
  15. tensen gak kalau yang camni.dia dah follow kita.kita nak follow dia tapi takleh sebab ni.hmmm...

    ReplyDelete
  16. x suka gak org wat blog untuk invited readers je

    ReplyDelete
  17. maybe die tak tau macam mane setting tu...

    ReplyDelete
  18. kalau dya dah cam tu terus klik pangkah..huhu

    ReplyDelete
  19. hahaha
    lek la...jgnlah marah2...xbaik tau. nanti cepat tua! XD

    biarkan la kalau nak private.bende yang ditulis terlalu peribadi kot...huhu

    :)

    ReplyDelete
  20. mungkin dia seorang yg pemalu hehehehe

    ReplyDelete
  21. selalu jugak jd cmni -,-
    tp kdg2 org privatekan sbb dia tgah edit blog dia, hehe.
    jadi kita buat taktau aje la :D

    ReplyDelete
  22. tak palah hak individu...dia tak nak orang baca ler kot blog dia tu...tah le lain orang lain peel

    ReplyDelete
  23. tak suka la jenis ni, hahaha

    ReplyDelete
  24. hehee
    mgkin dia nak customize blog jap kot
    heheh

    ReplyDelete
  25. huhu...dia new blogger kot..tp tula pelik jg..dtg blog kita follow kita..pstu bile kite dtg blog sye xbleh pula..pdhal dye suh kite follow dye..isyh2x..ape2x pun slm kenal..

    -kim mie-

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu