invited readers only

6:58 PM 32 Comments A+ a-








kome buat blog, nak kasi orang bace ke tak? kome buat blog nak kasi orang singgah drop komen ke tak? ke kome buat blog saje sukesuke sebab dah takde keje laen nak buat? *tapi sebenarnye belambak je keje yang ade nak kene buat* kalo dah di privatekan blog, camne nak folow awok balik ea? karang kate kitew taknak folow deme balik.. 

ce cerite acane nak buat?











32 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
February 05, 2012 delete

em... kenapa tu...

Reply
avatar
Rossy Brown.
AUTHOR
February 05, 2012 delete

kadang2 geram juga bila diorang privatekan blog tapi minta kena follow :) hehe.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Pn. Sheila@CC: x bleh nk folow sbb blog nye di privatekan :(

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Rossy Brown.: geram gak la kan.. kang kata kite xnk folow balik :(

Reply
avatar
EyqaLuvender
AUTHOR
February 05, 2012 delete

malas nk lyn spesies mcm ni...

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@EyqaLuvender: cik ana pon mls nk lyn sbnrnye...hehe

Reply
avatar
azzey
AUTHOR
February 05, 2012 delete

ate ..cer citer..cer citer..he3..:)

Reply
avatar
azzey
AUTHOR
February 05, 2012 delete

ate ..cer citer..cer citer..he3..:)

Reply
avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 05, 2012 delete

buat hal sendiri jer

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

bwat xtau j..sape suh diorg private kan blog diorg :P

Reply
avatar
Maliha ♥
AUTHOR
February 05, 2012 delete

hah ! dah byk kali kene... tgglkan footprint kat blog kte tp "readers only".... adoi

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
February 05, 2012 delete

Hehehe... Sabo Cik Ana sabo... :)

Reply
avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
February 05, 2012 delete

Lia ingat blog ni yang nak buat private blog..heeeee

Lia pun tak tahu nak buat cane..

Reply
avatar
nanad
AUTHOR
February 05, 2012 delete

hehe..selalu jugak jumpa belog yg mcm ni..

Reply
avatar
Titisan Hujan
AUTHOR
February 05, 2012 delete

buat xtau je senang cite

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

ada 3 sebab:

1. private sbb blog peribadi
2. dlm pembikinan layout baru
3. pemalu hehe

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
February 05, 2012 delete

private sebab dapat pakwe baru, pastuh entry2 sebelum neh kebanyakkan cite pasal pakwe lame.. nak delete syg.. ekekeke

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
February 06, 2012 delete

tensen gak kalau yang camni.dia dah follow kita.kita nak follow dia tapi takleh sebab ni.hmmm...

Reply
avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
February 06, 2012 delete

x suka gak org wat blog untuk invited readers je

Reply
avatar
February 06, 2012 delete

maybe die tak tau macam mane setting tu...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
February 06, 2012 delete

kalau dya dah cam tu terus klik pangkah..huhu

Reply
avatar
Mr.Clive
AUTHOR
February 06, 2012 delete

hahaha
lek la...jgnlah marah2...xbaik tau. nanti cepat tua! XD

biarkan la kalau nak private.bende yang ditulis terlalu peribadi kot...huhu

:)

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
February 06, 2012 delete

mungkin dia seorang yg pemalu hehehehe

Reply
avatar
February 06, 2012 delete

selalu jugak jd cmni -,-
tp kdg2 org privatekan sbb dia tgah edit blog dia, hehe.
jadi kita buat taktau aje la :D

Reply
avatar
Cik Kasut
AUTHOR
February 06, 2012 delete

tak palah hak individu...dia tak nak orang baca ler kot blog dia tu...tah le lain orang lain peel

Reply
avatar
Peah Glemer
AUTHOR
February 06, 2012 delete

tak suka la jenis ni, hahaha

Reply
avatar
Mohd Izzar
AUTHOR
February 07, 2012 delete

tgh edit blog kot..hoho

Reply
avatar
farah hanim
AUTHOR
February 07, 2012 delete

hehee
mgkin dia nak customize blog jap kot
heheh

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
February 10, 2012 delete

huhu...dia new blogger kot..tp tula pelik jg..dtg blog kita follow kita..pstu bile kite dtg blog sye xbleh pula..pdhal dye suh kite follow dye..isyh2x..ape2x pun slm kenal..

-kim mie-

Reply
avatar