drama melayu sungguh

10:56 PM 40 Comments A+ a-


okeh da habes vanila cekelat episod harini.. macam haremmm je guwa tengok watak si liyana.. gediknyewww. memang dia berjaya bawak watak tu la..guwa meluat gila.. kalo la si liyana tu ada depan mata, nak je guwa picit-picit hidong die.. biar jadi hidong badut..kehkehkeh

guwa bukan peminat drama melayu.. tapi disebabkan mak guwa peminat drama melayu tegar, makanya guwa pon layan gak la.. mase hadap tv tu bleh gak lepak and sembang-sembang dengan mak.. pastu mule la :

"cehh ape la.ade ke camni..patutnye camtu la..bla..bla...bla...."


vanilla cekelat, dingin lavender, pelangi kasih, bff.. todiaaaaa! 
semenjak dua menjak ni banyak plak drama melayu guwa layan.. abeh dah tak terpulun criminal minds feveret drama guwa.. cissskek betol =P

40 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
♥ MS ♥
AUTHOR
February 21, 2012 delete

kenn. geram betul dengan liyana tu! dah lerr. nama pun sama dengan gua!!! gua bengang betul la, asala jahat je nama liyana jugak naik!!! berrrrp! HAHA

Reply
avatar
Ms Bery
AUTHOR
February 21, 2012 delete

ha betol si liyana tu memang gediks giler macam nak bagi penampor je tengok..
aah sekarang nie drama melayu dah ade kemajuan jalan citer pon best..
start tengok cite melayu lepas tengok cite Nur Kasih.. :D

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
February 21, 2012 delete

err aie layan sekejap2 jer...xberapa nak masuk jiwa citer yg ada gedik2 ni...huhu...

Reply
avatar
February 21, 2012 delete

hr ni nis tak tgok vanila coklat..hm

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
February 21, 2012 delete

hahaha..disebabkan ramai cakap best citer ni,aku dah start download pon dari laptop ofis.tapi citer melayu memang gtu.wat tensen penonton cam kita je.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@♥ MS ♥: errrr la name same dgn liyana ke?? p marah pengarah cite tu..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@Ms Bery: ha kan? punyela gedik watak die..eee geli guwa tgk =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@aiEz: kalo kitorang yg gurl pon menyampah nengok,x mustahil la aie yg lelaki pon x masuk jiwa..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@Anisa Hang Tuah: owhh nis x tgk? xpe2..ade mase nti tgk kat tonton..hehe

Reply
avatar
Diyana Norman
AUTHOR
February 21, 2012 delete

serius gedik nak mampuih si liyana tu!

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@aReLaN: ko donlod vanillacekelat tu lan??? perhh! bleh bljr ape yg patut..nti barula ko romantik kat chenta hati ko..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 21, 2012 delete

@Diyana Norman: ahah! seee! mmg gedik gile kan watak liyana tu..hahaha geli mak nokkk =P

Reply
avatar
February 22, 2012 delete

alaaaa dah abis ke?? x tgk pun..huhu (tak tgk dr awal)

Reply
avatar
Maya Mayana
AUTHOR
February 22, 2012 delete

biasalah drama melayu skrip pun leh hafal.sama je...

akak suka tgok kartun je :P

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
February 22, 2012 delete

sy x tengok pon..sbb x tgok dr awal malas nk follow

Reply
avatar
February 22, 2012 delete

layan jg VC yg lain2 tgk iklan je hehehe

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
February 22, 2012 delete

xtvti mengeratkn hubungan dgn mak..keh3

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
February 22, 2012 delete

rajin tengok tv ni. saya jarang sangat-sangat nak tengok tv. hehee

Reply
avatar
February 22, 2012 delete

jrang tgk tv...tpi cekelat vanila nie kdg2 layan lew jugak...

Reply
avatar
Noraim
AUTHOR
February 22, 2012 delete

haha. setuju! meluat gila dgn liyana. tp drama melayu ada je yg lbh kurang sama tp yg yg lbh kurang sama tu yg nak tgk. haha.

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
February 22, 2012 delete

jannah pulak memang jarang tengok tv. memang tak tahu cite ape yg ada kat tv
hehee

Reply
avatar
February 22, 2012 delete

betul tu geam kat liyana.. eii..cian kat amir ngan zara..baru nak sweet couple..huhu..

yang lawak penyiasat bapak amir.. boleh dia amik gambar yana..siap ade flash then dok skodeng kat tingkap..jgn kantoi udah...
minggu depan ag dasat kot...

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@Muhammad Saiazuan Norhalik: belom habes lg la zuan..ade 2 belen 2,3 episod..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@Maya Mayana: kitew pon suke nengok kartun je..hehe

tgk drama melayu ni sbb mak suke layan..heeee~

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@Amirah Adnan: perhhh amirah kemaen lagi ye =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@merahitujambu: cik ana pon mule2 punye episod x tgk..ujung2 ni baru tengok dgn mak..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@KhaiRin : anies: hehe sbb iklan je yg byk kuar kan?? =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@ShahzCudin: aah...sbb tu la TERlayan gak =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@dhiera: rajin tgk pon sbb MAK rajin layan..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@HeNRieTTa JoSe: tu la.cik ana pon jrg gak.VC ni je tgk sbb mak kitew la rajin layan..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@Noraim: ha meluat kan? mmg menghayati watak la si liyana tuh..hahaha

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@cIk JanNah: hehe..xpe jannah..bleh je tgk kt Utube nti..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 22, 2012 delete

@Sky Before Pinky: mule2 dulu gedik je tgk si amir & zara tu..poyo je rase.. tp bile tgk episod smlm tu cian pulak kat amir & zara tusmpai kne cmtu kan..hehe

aah tu la di penyiasat tuh kemaen lg..dahsat arrr..xpe,next episod knfem lg best..hehe

Reply
avatar
Hans
AUTHOR
February 22, 2012 delete

hahaha
tapi episod Vanilla Coklat semalam tak best bagi ku :-)

Reply
avatar
dill
AUTHOR
February 22, 2012 delete

saye pun terlekat ngan vanila cokelat ni

dill.

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

sy layan bff ngan vanila cokelat jerk. tp vanilla cokelat cm da nk habis jerk...

Reply
avatar
hani
AUTHOR
February 23, 2012 delete

aku pun kadang lembab nak melayan drama2 ni, tapi kengkadang terikut gak tgk gara2 housemate penonton dan pengkritik tegar tak bagi aku alih channel lain sorok remote dlm pti aih!!

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
February 23, 2012 delete

Drama Melayu... Mestilah mengundang rasa tak puas hati penonton supaya terus tercegat depan tv menunggu sampai habis dan disambung drama melayu lain yang lebih kurang isinya.. ;D

Reply
avatar
NIZAM
AUTHOR
February 23, 2012 delete

sy pun! menyukai drama melayu/ best dowh, drama melayu skang. mcm2 genre ada. pelangi kasih mmg terbaik la. takpnah2 samarinda aku layan smpi camtu. haha.

Reply
avatar