officially dengan rasminya

sabtu.weekend.wedding.walimatul'urus..haruslah guwa pergi. maklumlah makan free kan? sape nak tolak..hehe.. guwa kerje dalam kampung. jemputan kenduri memang haruslah guwa pergi.. tepat jam duabelas tengah hari je guwa memang dengan rasminye tutup ketatketat pintu ofis.. bawak diri p kenduri kejap..kehkehkeh
p sorangsorang pon jadi je guwa redahh! selalunye guwa p dengan partner kerje guwa (cik ida) tapi arini dia off day bawak diri p shopping kat nilai 3, tinggai guwa sorang je la.. dengan muka tak malunye lah guwa redahh jugak p attend majlis yang ada =P

ini dila..member guwa dari tadika.. dila bertunang last week.. barubaru ni je guwa dapat rembat gambar die dari fesbuk die *mintak izin dila ai curik gambar u*




ini acik.orang raub,pahang.tunang dila. sesi amek gambar yang sangat suweeeet gittew.. semoga pertunangan korang kekal sampai nanti guwa bleh dapat wedding card korang yang wangiwangi pulak..hehe


ini tasya. beliau anak jiran guwa. tasya selamat diijabkabulkan dengan pasangannye Edan (orang felda trolak selatan) petang jumaat (3februari2012) di surau dekat area rumah guwa.. tapi guwa tak dapat datang mensibukkan diri masa tu sebab guwa kerja.. kalo tak,konfem guwa bleh menyelit kat satu dua keping gambar yang photographer tu snap.. masa sesi outoor petang tadi pon sekali lagi guwa kerja *pada hal pengantin tak ajak sebenarnye* hahaha

selamat menjadi tunangan dan isteri orang.. semoga ukhwah terjalin kekal selamanya.. 

30 Lovenote(S):

  1. bestnya photoshot tepi air terjun

    ReplyDelete
  2. Tak lama lagi tuan blog pulak menyusul yedak..konon2 bagi hint la kan..kekekeke =p

    ReplyDelete
  3. ingat tuan punya blog yang kawen...kehkehkeh3

    ReplyDelete
  4. tula..bru exited kalu tuan blog yg khwin..hehehe

    ReplyDelete
  5. bile dah sampai jodoh... Salam Maulidur Rasul dariku.. =)

    ReplyDelete
  6. merah hitam pun macam nice jugak kan sebenarnye. hehe

    salam perkenalan ya!

    ReplyDelete
  7. huuu, bila la nk merasa nasik minyak tuan punya blog.. huhu

    jom baca sebentar jep..
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

    ReplyDelete
  8. seronok tgk org membina masjid :)

    ReplyDelete
  9. tggu tuan blog plak ni..ble lg agaknya ni..

    ReplyDelete
  10. bile kaklimah blh p knduri kawen cik ana? :P

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru.. huhuhu..
    selamat berbahgia. perhh sempat nyanyi lak

    ReplyDelete
  12. baju tu!! lawa gabungan merah hitasm.

    ReplyDelete
  13. @KhaiRin - anies: tuan blog kalo bleh esok nak kawen dah..hehe

    ReplyDelete
  14. @Da LovaC: cisssss memandai je ko Dalovac..hint pe jadahnye..hahaha

    ReplyDelete
  15. @Mr.Clive: belom lagi buat mase ni Mr.Clive..kehkehkeh

    ReplyDelete
  16. @Pondok Usang: tu lah..bile dah sampai jodoh..hehe


    slm maulidur Rasul juga :)

    ReplyDelete
  17. @dhiera: aah cantek plak nengok..

    salam kenalan juga dhiera :)

    ReplyDelete
  18. @L: boleh aje kalo nak merase, takot karang kalo jemput,x dpt dtg je la..hehe

    ReplyDelete
  19. @ShahzCudin: tunggu cik ana ke?? doa2 kan la moge2 cepat..hehe

    ReplyDelete
  20. @KaK LimAh Si SupiR: wahhh! kalo ai nak kawen, konfem ai jemput kak limah! wajib dtg tau! hehe

    ReplyDelete
  21. @Deru Ombak: wslm deru ombak..
    kalo bleh, dcgnye nak arini..
    boleh gitu? hehe

    ReplyDelete
  22. @Afiq Yassin: wahhhh siap nyanyi ko! kelassss ko jahh~ hehe

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu