officially dengan rasminya

12:27 AM 30 Comments A+ a-

sabtu.weekend.wedding.walimatul'urus..haruslah guwa pergi. maklumlah makan free kan? sape nak tolak..hehe.. guwa kerje dalam kampung. jemputan kenduri memang haruslah guwa pergi.. tepat jam duabelas tengah hari je guwa memang dengan rasminye tutup ketatketat pintu ofis.. bawak diri p kenduri kejap..kehkehkeh
p sorangsorang pon jadi je guwa redahh! selalunye guwa p dengan partner kerje guwa (cik ida) tapi arini dia off day bawak diri p shopping kat nilai 3, tinggai guwa sorang je la.. dengan muka tak malunye lah guwa redahh jugak p attend majlis yang ada =P

ini dila..member guwa dari tadika.. dila bertunang last week.. barubaru ni je guwa dapat rembat gambar die dari fesbuk die *mintak izin dila ai curik gambar u*




ini acik.orang raub,pahang.tunang dila. sesi amek gambar yang sangat suweeeet gittew.. semoga pertunangan korang kekal sampai nanti guwa bleh dapat wedding card korang yang wangiwangi pulak..hehe


ini tasya. beliau anak jiran guwa. tasya selamat diijabkabulkan dengan pasangannye Edan (orang felda trolak selatan) petang jumaat (3februari2012) di surau dekat area rumah guwa.. tapi guwa tak dapat datang mensibukkan diri masa tu sebab guwa kerja.. kalo tak,konfem guwa bleh menyelit kat satu dua keping gambar yang photographer tu snap.. masa sesi outoor petang tadi pon sekali lagi guwa kerja *pada hal pengantin tak ajak sebenarnye* hahaha

selamat menjadi tunangan dan isteri orang.. semoga ukhwah terjalin kekal selamanya.. 

30 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
February 05, 2012 delete

tahniah!
empunya blog bla lg?

Reply
avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
February 05, 2012 delete

bestnya photoshot tepi air terjun

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

huyo kat tepi air terjun lg.. :D

Reply
avatar
Da LovaC
AUTHOR
February 05, 2012 delete

Tak lama lagi tuan blog pulak menyusul yedak..konon2 bagi hint la kan..kekekeke =p

Reply
avatar
Mr.Clive
AUTHOR
February 05, 2012 delete

ingat tuan punya blog yang kawen...kehkehkeh3

Reply
avatar
nur_za
AUTHOR
February 05, 2012 delete

tula..bru exited kalu tuan blog yg khwin..hehehe

Reply
avatar
Pondok Usang
AUTHOR
February 05, 2012 delete

bile dah sampai jodoh... Salam Maulidur Rasul dariku.. =)

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
February 05, 2012 delete

merah hitam pun macam nice jugak kan sebenarnye. hehe

salam perkenalan ya!

Reply
avatar
L
AUTHOR
February 05, 2012 delete

huuu, bila la nk merasa nasik minyak tuan punya blog.. huhu

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

seronok tgk org membina masjid :)

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
February 05, 2012 delete

tggu tuan blog plak ni..ble lg agaknya ni..

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

bile kaklimah blh p knduri kawen cik ana? :P

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
February 05, 2012 delete

Salam Cik Ana..
Bila?

Reply
avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 05, 2012 delete

selamat pengantin baru.. huhuhu..
selamat berbahgia. perhh sempat nyanyi lak

Reply
avatar
February 05, 2012 delete

baju tu!! lawa gabungan merah hitasm.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@KhaiRin - anies: tuan blog kalo bleh esok nak kawen dah..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Lea Isnawi: ha best je tgk kan lea? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Da LovaC: cisssss memandai je ko Dalovac..hint pe jadahnye..hahaha

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Mr.Clive: belom lagi buat mase ni Mr.Clive..kehkehkeh

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@nur_za: ecece exited ea?? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Pondok Usang: tu lah..bile dah sampai jodoh..hehe


slm maulidur Rasul juga :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@dhiera: aah cantek plak nengok..

salam kenalan juga dhiera :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@L: boleh aje kalo nak merase, takot karang kalo jemput,x dpt dtg je la..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@[sutera kasih]: aah tu lah.. seronok tengok..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@ShahzCudin: tunggu cik ana ke?? doa2 kan la moge2 cepat..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@KaK LimAh Si SupiR: wahhh! kalo ai nak kawen, konfem ai jemput kak limah! wajib dtg tau! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Deru Ombak: wslm deru ombak..
kalo bleh, dcgnye nak arini..
boleh gitu? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Afiq Yassin: wahhhh siap nyanyi ko! kelassss ko jahh~ hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 05, 2012 delete

@Asyiqin Haulisah: ohsem kan merah + hitam?? hehe

Reply
avatar