airmata lelaki

12:27 PM 23 Comments A+ a-



"aku bukan nak buruk-buruk kan sape la naz.. tapi sebab aku tau kau jujur tahap ape.. so aku taknak kau terus tertipu camni.. aku dah lame diamkan benda ni..sebab aku harap zu berubah..tapi.." mati kat situ kata-kata fina.. besfren zuliana.. 

nazmi yang memang baik asuhannya daripada kecik, terkedu bila fina bagi tau yang zuliana --- chinta hati nazmi selama ni buat nazmi spare part je.. patutla selama ni bila nazmi ajak keluar temankan makan ke ape ke, zu ade je bagi alasan..

"aku percayakan dia.. kenapa dia buat aku camni? airmata ni pulak kenape la tetibe cepat sangat nak mengalir.. adeh..orang ramai kot kat sini.. buat malu je karang orang semua tengok.. memang arrr boleh cover dengan cermin mata..ni idong merah ni mana nak sorok?? sampai rumah karang konfem-konfem kena bahan dengan mirul nih.." 

nazmi melangkah ke keretanya..

-bersambung nanti..kehkehkeh-

23 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
February 23, 2012 delete

adeh suka buat sambungan gini taw....
pendek plak tue uwaaaaa

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

apsal nama nazmi ni?
nazmi faiz mansor ka? hehehe

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
February 23, 2012 delete

cepat2 buat smabungan...

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
February 23, 2012 delete

wah cerita bersiri la plak

Reply
avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 23, 2012 delete

hu3.. muka macho hati lembut

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

ramai suka wat entry brsambung.. aiseehhh zuan nak wat entry brsambung gak laaaaa

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
February 23, 2012 delete

mata masuk habuk tu. tu yang menangis si nazmi. hik3

Reply
avatar
sha my heart
AUTHOR
February 23, 2012 delete

cepat sambung =)

menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
February 23, 2012 delete

halah! ade smbung2 plak..

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@☆*♥L@dy @yU♥*☆: bkn xmau buat pepanjang, nti tensen org nak bace kak.. semputtt kate deme..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@KhaiRin : anies: eh bukan..bukan.. itu harimau muda..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@lieynanilaz: ye baik.akan di sambung nti...hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@Phat: kena buat bersiri la phat.. sbb panjang..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@Afiq Yassin: pepandai je ko buat spekulasi die macho ea afiq?? =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@Muhammad Saiazuan Norhalik: sebab kalo pnjg sgt karang kwn2 penatt nak bace la zuan..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@cIk JanNah: eh bukan..tak tepat tekaan ittew =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@sha my heart: nti cik ana sambung..hehe


okeh nti cik ana join..
TQ jemput ye..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@ShahzCudin: kene ade sekuel la cudin.. kalo pnjg sgt kang semmpuuuttt kwn2 nak bace..hehe

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
February 23, 2012 delete

aigooo..suka betul cik ana buat drama bersiri ni tau.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
February 23, 2012 delete

@aReLaN: drama bersiri base on true story je lan..kehkehkeh

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

....Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir.........opss!!!

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

xsemua yg kita cinta dan sayang akan bersatu dan hidup bersama kita…kerana kita manusia..sentiasa berubah hati dan perasaan..sesungguhnya kita jangan lah terlalu mencantai seseorang itu sehingga lupa semua perkara..;))

Reply
avatar
February 23, 2012 delete

amboiii..kemain lagi kan..hihihi..

Reply
avatar