airmata lelaki



"aku bukan nak buruk-buruk kan sape la naz.. tapi sebab aku tau kau jujur tahap ape.. so aku taknak kau terus tertipu camni.. aku dah lame diamkan benda ni..sebab aku harap zu berubah..tapi.." mati kat situ kata-kata fina.. besfren zuliana.. 

nazmi yang memang baik asuhannya daripada kecik, terkedu bila fina bagi tau yang zuliana --- chinta hati nazmi selama ni buat nazmi spare part je.. patutla selama ni bila nazmi ajak keluar temankan makan ke ape ke, zu ade je bagi alasan..

"aku percayakan dia.. kenapa dia buat aku camni? airmata ni pulak kenape la tetibe cepat sangat nak mengalir.. adeh..orang ramai kot kat sini.. buat malu je karang orang semua tengok.. memang arrr boleh cover dengan cermin mata..ni idong merah ni mana nak sorok?? sampai rumah karang konfem-konfem kena bahan dengan mirul nih.." 

nazmi melangkah ke keretanya..

-bersambung nanti..kehkehkeh-

23 Lovenote(S):

  1. adeh suka buat sambungan gini taw....
    pendek plak tue uwaaaaa

    ReplyDelete
  2. apsal nama nazmi ni?
    nazmi faiz mansor ka? hehehe

    ReplyDelete
  3. wah cerita bersiri la plak

    ReplyDelete
  4. hu3.. muka macho hati lembut

    ReplyDelete
  5. ramai suka wat entry brsambung.. aiseehhh zuan nak wat entry brsambung gak laaaaa

    ReplyDelete
  6. mata masuk habuk tu. tu yang menangis si nazmi. hik3

    ReplyDelete
  7. cepat sambung =)

    menjemput blogger join
    segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


    mesti korang ada kenangannya kan?
    jemput join segment ini ya

    ReplyDelete
  8. @☆*♥L@dy @yU♥*☆: bkn xmau buat pepanjang, nti tensen org nak bace kak.. semputtt kate deme..hehe

    ReplyDelete
  9. @KhaiRin : anies: eh bukan..bukan.. itu harimau muda..hehe

    ReplyDelete
  10. @lieynanilaz: ye baik.akan di sambung nti...hehe

    ReplyDelete
  11. @Phat: kena buat bersiri la phat.. sbb panjang..hehe

    ReplyDelete
  12. @Afiq Yassin: pepandai je ko buat spekulasi die macho ea afiq?? =P

    ReplyDelete
  13. @Muhammad Saiazuan Norhalik: sebab kalo pnjg sgt karang kwn2 penatt nak bace la zuan..hehe

    ReplyDelete
  14. @cIk JanNah: eh bukan..tak tepat tekaan ittew =P

    ReplyDelete
  15. @sha my heart: nti cik ana sambung..hehe


    okeh nti cik ana join..
    TQ jemput ye..hehe

    ReplyDelete
  16. @ShahzCudin: kene ade sekuel la cudin.. kalo pnjg sgt kang semmpuuuttt kwn2 nak bace..hehe

    ReplyDelete
  17. aigooo..suka betul cik ana buat drama bersiri ni tau.

    ReplyDelete
  18. @aReLaN: drama bersiri base on true story je lan..kehkehkeh

    ReplyDelete
  19. ....Tapi cinta bukan milik kita
    Semua harus berakhir.........opss!!!

    ReplyDelete
  20. xsemua yg kita cinta dan sayang akan bersatu dan hidup bersama kita…kerana kita manusia..sentiasa berubah hati dan perasaan..sesungguhnya kita jangan lah terlalu mencantai seseorang itu sehingga lupa semua perkara..;))

    ReplyDelete
  21. amboiii..kemain lagi kan..hihihi..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu