Name Your Favorite Challenge

by - 8:30 AM



Segala benda ni semuanya adalah my feveret.. Berdasarkan daripada latest entry kat blog Amy J, dan kebetulan jugak bulan ni start with 'N' so here we go ! Name your favorite challenge !

1. Place : Nature [sungai / tasik / bukit / gunung etc ]
2. Person : Abang Long
3. Color : Black 
4. Food : Apa saja yang base on kueh teow
5. Smell : Fruity
6. Book : Art
7. Movie : K3G
8. Music Artist : Takde
9. Genre of music : Semua yang tak bingit telinga
10. Magazine : Foods
11. Day of the week : Sunday
12. Animal : Holland Lop Bunny
 

13. Font : Cambria / Consolas / Short Stack
14. Sound : Piano
15. Workout : Jumping Jacks
16. Word : Cute
17. Thing To Do When Bored : Layan Lagu
18. Eye Color : Blue
19. Language : Japan
20. Class in School : Art

You May Also Like

21 Lovenote(S)

  1. kite suke font cinnamon cake! hehe

    ReplyDelete
  2. Kenapa cute? Kenapa? Kenapa?
    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr sebab bunyi dia kiut kot hahaha

      Delete
  3. kenapa favorite animal je ada gambar tapi yang lain takde? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb aku rasa bunny tu comel gila plain! hehe

      Delete
  4. bestnya challenge ni ^^
    comelnya bunny ni :)

    ReplyDelete
  5. minat hindustan jugak ka?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat jugakla. errr tp sampai zaman The Khans je lah minat. skrg ni kureng skit minat. hehe

      Delete
  6. jawap dengan penuh sempoiii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sebab mmg cenggitu cara jawabnye :D

      Delete
  7. huhuhu... idah pulak tak suker kuey teow... :D

    ReplyDelete
  8. Suka nature yer, zumal nie teringin nak buat aktiviti berkaitan nature :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zumal teringin ek? nk buat aktiviti berkaitan nature cmne tu? hehe :)

      Delete
  9. wah, k3g lah!!! hahaha... kalau minat hindustan juga, boleh geng ler kita :P

    tomeinya bunny tu!! kalau dapat gomol dia, hahahaha.. tapi kadang2 bulu je lebat. lahai...

    saya x suka sunday, nanti teringat esok monday. haha. jahat betul. sian Ahad.

    uuuu, blue eyes.... saya mnat blue eyes dulu, skang terpesong lak. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. engkorang ni mmg boleh geng. ahahaha

      Delete
    2. kita kira geng lah Amy ! hahaha.. minat citer2 SRK / Hrithik / Rani / Kajol sbnrnye hehe.. bunny tu comey sbb telinga dia style camtu kot hahaha !

      huishh kesian sunday hahaha

      mcm Ana ni suka blue eyes / brown.. hehehe

      Delete