N Tree Kacukan

by - 2:33 PM




Note #1 : Mohon maaf banyak-banyak ya kepada pemenang under sponsored by Scha disebabkan terdapat kesilapan pada email Scha.. Sipbaik tuan penaja tak marah kitewwwww sobsss sobsss.. Maafkan kesilapan kitewww ye tuan penaja dan jugak para pemenang (59, 8, 42)  
"Ampunkan kami penunggu guwa.. ampunkan kami penunggu guwa.." -- Pak Belalang  T_____T

Note #2 : Kepada yang belum membuat tuntutan bolehlah segerakan berbuat demikian kikikiki =P

Note #3 : Rasa nak pulun join segmen + give away kawan² blogger lah sementara masih ada masa terluang sepanjang jadi mandor nih.. Hurmm mana nak mula ea?

Note #4 : Mungkin November ini menjadi bulan terakhir entry mengikut huruf awal pada setiap bulan.. jeng jeng jeng =P



Balas kunjungan terjah blog kawan² hiyaaakkk !




You May Also Like

9 Lovenote(S)

  1. rasanya cikfafa dah tuntut. hehe

    ReplyDelete
  2. ohhh hahah patutlah tajuknya N-tree gitew... hahah! XD

    ReplyDelete
  3. Zumal tunggu lagi sorang je belum claim ^-^

    ReplyDelete
  4. haahaha. maybe bulan disember apa pulak tajuk nya nnti. hehe

    ReplyDelete
  5. hehehhe...tahniah coz berjaya anjurkan GA...

    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  6. haha. kak ana, buat la huruf D pulak. saya dah eksaited nak baca. btw, nah N-Tree untuk akak :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/12/diucapkan-terima-kasih-hadiah-11-kak.html

    ReplyDelete
  7. Teringin nk join ga kwn2 lain gak

    ReplyDelete
  8. hehehehe. nampaknya masih berterusan Disember dengan entri D. ^^

    ReplyDelete