menang hadiah contest i'm proud to be a muslimah

12:46 AM 37 Comments A+ a-




gua menang hadiah weh!! dulu ade join kontes i'm proud to be a muslimah by blog FiQ'ra pancake yang comel gila tu.. 14 september - 14 oktober kontes tu berlangsung.. bila dah keluar result, tengok-tengok nombor bertuah gua #22 terpilih menang shawl.. wahhhh alhamdulillah..


17 oktober (isnin tadi) owner blog FiQ'ra pancake (mas) datang sendiri ke ofis gua untuk deliver by hand hadiah ni la kat tangan gua.. tapi gua plak kebetulan cuti.. so yang tolong sambut hadiah ni ofismate gua la.. hehe.. mintak ampun mas tak dapat bersua kita..takpe next time ade lagi..hehehe

bila gua datang kerja siang tadi , ofismate gua pun dengan surprisenye bagitawu yang ade something untuk gua.. nerbes gua bukak envelope tu weh~ hehehe

terime kaseh buat mas FiQ'ra Pancake dan juga semua penaja kontes.. lain kali buat la lagi dan pilih la lagi gua jadi lucky winnerS eh..hehehe






hadiah shawl dari mas FiQ'ra Pancake






terime kaseh =)

37 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
renjerkabloi
AUTHOR
October 19, 2011 delete

ceyyy!!! hadiah sesaje :P

Reply
avatar
Diyana Ali
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wahh best, tahniah cik ana :))

Reply
avatar
ikatankasihku
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wah bestnyer dapat hadiah...mesti hati berbunga2 kan....tahniah ana!

Reply
avatar
fieha
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah awk.. :)

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah!!
sila pakai shawl ni n tayang gambar anda memakainya disini :D

kena tengok gak lah masFiQ'ra Pancake nyer blog nih :D

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 19, 2011 delete

waaaaaaaaaaaaaaa
bole la bershawl2 pas niiiii
tahniah cek anatooo! =]

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
October 19, 2011 delete

bergaya dgn shawl la ek pas ni
hihi,

mesti makin cute cik ana :)

entry akak ari ni pun ada gmbo ank sedara sibuk dgn style hana tajima tu...

Reply
avatar
Hafzan Sarah
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah2x..bertuahnya awak =)

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wah! tahniah cik ana :)

oo,, tengok dia sengaja tempek gambar kartun kat gambo tu, tak nak gitau kat orang nama dia yang sebenarnya.. hehehe

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah kak ana :)

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wah!! tahniah!!

Reply
avatar
eLLy
AUTHOR
October 19, 2011 delete

Tahniah dik!!

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
October 19, 2011 delete

Wahh, bestnyaaa ! tahniah cik ana :)

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
October 19, 2011 delete

Beruahlah badan! So far tak pernah menang lagi contest dekat blog..



Kalau dapat jumpa tuan blog tu sendiri lagi bertuah kan, tapi dah tak ada nasib nak jumpa kan..

Reply
avatar
October 19, 2011 delete

tahniah, nanti sy wat kontest jgn lupe join tau

:D

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
October 19, 2011 delete

congrats.xprnh dpt hadiah dr contest cmni.seumur hdup skali je kot dapt hadiah dr contest.tupon keychain je.hahaha

Reply
avatar
October 19, 2011 delete

wah,,,surprise hehehe,,

tahniah kak,,,,,,,,dapat shawl fre,,huhuhuh

Reply
avatar
Amni
AUTHOR
October 19, 2011 delete

hee.. sy join apa2 contest tak pernah menang.. tahniah cik ana.. =)

Reply
avatar
cikkirahh ~
AUTHOR
October 19, 2011 delete

congrats :)

btw , tenkiuu datang blog kiteee .
terharuu .

dia ada ramai follower . hikhok ^o^

Reply
avatar
PCL n mmD
AUTHOR
October 19, 2011 delete

Tahniah!..bertuah ye.

Reply
avatar
NM02
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah beb!

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 19, 2011 delete

bertuahnyer kamo syg..tahniah..hukhukhuk..

Reply
avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wah untunglar..

tahniah cik ana ;)

Reply
avatar
October 19, 2011 delete

wah seronok ny menang contest ^_^
tahniah cik ana :)

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
October 19, 2011 delete

wah...tahniah2. hehe.

Reply
avatar
APAN
AUTHOR
October 19, 2011 delete

ada hasil gak kan join kontes...aku belom penah join lagi...boleh wat pakai raya haji dah tu... :)

Reply
avatar
SeputihSalju
AUTHOR
October 19, 2011 delete

tahniah anamizu :-)

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 20, 2011 delete

bestnyaaa sy bila nk dpt hadiah cmni eh

Reply
avatar