cari no gadis sangap 2011

10:15 PM 38 Comments A+ a-



amek kau tajuk 18sx gila.. diary kecil gua ni dah jadi tempat simpan nombor gadis sangap ke hape? makhluk yang search ni mesti kes tak bace entry gua SANGAP itu apakah dengan mahu kawen dengan segera... sangap ke? kan? kan? kan? hahaha macam² betol la..gua dah la baru je activatekan gangster mood nih. ada pulak yang sangap cari nombor gadis sangap kat sini.

siap cari "ayat power untuk musuh" bagai... hadoi weh lu nak menuntut ilmu ape la sampai terbabas ke diary suci gua nih.. lu kena paham diary kecil gua ni suci murni.. semurni TOP *iklan sabun basuh baju


gua rasa kalo lu nak search nombor gadis sangap, lu boleh pilih kat list tepi tu.. gua dah tempek macam-macam LINK gadis² nakal + gadis² bucuk + daddy² gadis + mak² gadis pon hado.. pilih yo mano lu nak.. takyah susah
² ke fenin² ke nak picit nombor tepon.. terjah je blog dorang terus.. untung² dapat hadap wajah² comel mereka dengan pelbagai fesyen tudung mahupun shawlS.. dah tentu ada yang masih single dan boleh dijadikan peneman hidup =P




sangap tak nak tekan like?? =P

38 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
YOUsoF
AUTHOR
October 13, 2011 delete

Alamak tiba2 sangap nih! K la tidur dulu ye Cik Ana. ;D




Kesian kat si pencari benda tu. Mesti hidup dia rasa kosong je kan.

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
October 13, 2011 delete

hehehe, macam macam orang cari keywords kan :D
tak per la kira masih bersempadan la perkataan yg diorang cari tu poon :D

Reply
avatar
syakey
AUTHOR
October 13, 2011 delete

fuhhh fuhhh. banyak jugak pulak tu.

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
October 13, 2011 delete

hehe.. kadang bnda2 cmtu yg up kn trafik =D

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
October 13, 2011 delete

sape lah yg mengade nak cari tuh.. haihhh

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

sesat agaknya orang tu . kekeke .

Reply
avatar
faten osman
AUTHOR
October 13, 2011 delete

...blog sy plak tmpat cari aksi romen dalam bas/wayang -____-'''''

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

hehehe..macam macam kan.
mana nimbor tu?
hahhaha

Reply
avatar
Yatie Awang
AUTHOR
October 13, 2011 delete

dia orang nikan memang suka cari bende2 pelik ni hehehe

Reply
avatar
zahidah seran
AUTHOR
October 13, 2011 delete

sangappp..sangappp...=P

Reply
avatar
zahidah seran
AUTHOR
October 13, 2011 delete

sangappp..sangappp...=P

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

hehe..mcm2 ada keywords tu ye.. ^_^

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

follower ana pun masih suci2 lg ni. hehe ^^

Reply
avatar
delarocha
AUTHOR
October 13, 2011 delete

ahaksss..macam macam perangai

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
October 13, 2011 delete

Sangap dalam erti makna yang nombor dua la Cik Ana. ;P

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

hahaha. mcm keywords yg org cari ni. dalam blog sy ada org cari keywords 'ringan-ringan aje'. terkejut jugak sbb bila msa saya tulia entry mcm tu.

Reply
avatar
October 13, 2011 delete

oitx2 ape ni..ape ni...bhahaha

budak2 bwh umur dilarang sangap!.....

Reply
avatar
Bigdaddyz
AUTHOR
October 13, 2011 delete

haha bunyi sangap ni popular betul...

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
October 13, 2011 delete

dah jadi blog pencarian 18sx plak. muahahaha.

MOHD NASER.com

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

siapa la yg cari tu..kesunyian abis haha

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahaha...knfem yg mencari tu sangap sebenarnya.adoiyai

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahaa.
tak abes2 pasal sangap lagi ke nih. hot betullah kan. ;P

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

meyh2 han bg no gadis sangap tu..aiyakk..

Reply
avatar
October 14, 2011 delete

law pendamba buat entri sal keyword ni.hahhaahaa

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
October 14, 2011 delete

sangap nak baca entri akan datang

Reply
avatar
adiakbar
AUTHOR
October 14, 2011 delete

ni mesti random search kat google haha

Reply
avatar
ikatankasihku
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hasil kajian..hehehe

Reply
avatar
Maya Mayana
AUTHOR
October 14, 2011 delete

ala yg search tu pun memang sangap la tu...


morning adik ana comell tewww

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
October 14, 2011 delete

cane leh tersesat tu yek :)

Reply
avatar
APAN
AUTHOR
October 14, 2011 delete

yg pegi wat tajuk mcm tu sape suruh...tu la akibatnye kan.haha...

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 14, 2011 delete

hahahahaha...ramai yg sanggap kot..kihkihkih..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 14, 2011 delete

@APAN: sebelum gua buat TAJUK ENTRY ni lagi dah ade org search la apan :P

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 14, 2011 delete

kekekeke
napelah deme yg SANGAP tu
suke beno cri keyword SANGAP kat belog ana ni
heeee

Reply
avatar
onie
AUTHOR
October 15, 2011 delete

muahahahahaha! ayokkkkkkk :P

Reply
avatar
iMBobo
AUTHOR
October 16, 2011 delete

aiyooo apa org tu cari tu ish3x..

Reply
avatar