mahu kahwin dengan segera.. sangap ke??

*click on the picture to make it grow*



Photobucket

tu dia tajuk! ok fine tak buleh ke camtu? mahu kawen dengan segera je pun.. salah ke? dak kan? kan? kan? *muka innesen gila =P ape ke hey nye kamu ni cik ana?? sawan ke hape?? ke SANGAP?? eh tak.. tak... sumpah tak sangap! cume terkejut je sebab ade yang bagi soalan SANGAP ke tak kat shoutbox :




soalan panas dari kazari



nak tau sangap ape, korang p la terjah kazari =P



berbalik pada 'mahu kawen dengan segera' ... sape taknak kawen kan? konfemla semua nak.. tambah plak si syahiroo.. die memang suke bab-bab nikah kawen ni smue.. siap tanye cik ana dok felda mane lagi.. nak datang bawak rombongan meminang kan? konfem!


soalan malu-malu dari syahiroo



cik ana sekarang di felda gunung besout somewhere around sungkai perak darul ridzuan.. ha tu dia amek kau jahhhh! nak full adress sekali ke?? hehe takpe nanti email k ;) *kau bajet kau hot lettew ingat ade orang nak mintak full adress =P



soalan penuh kuriositi dari kizmyself



status cik ana tu memang jarang bertukar tempat.. sebabnye cik ana memang anak peneroka dan stay di dalam felda.. macam kisah aku anak felda aritu la, bukti cik ana ni memang anak peneroka.. hehe.. dan aah cik ana bekerja DI DALAM felda ni tapi bukan dengan felda :)




dan fiQ'ra pulak tanye rumah cik ana katne.. ni kire macam nak wakilkan syahiroo la ek? hehehe.. umah cik ana dalam felda terchenta ni jugak.. dan sebenarnye cik ana & fiQ'ra rupe-rupenye satu kampung kau jahhhh! we olls dalam felda yang same! owhh kecilnya dunia :) dan untuk soalan ni cik ana dah jawab private dekat fiQ'ra..hehehe



adeh cik ana sebenarnye ade berhutang dudel dengan mel..aritu mel ade buat i-doodle projek.. cik ana cakap nak join aritu tapi masa plak memang jeles gila.. so x sempat nak mendudel + scan + bagi kat mel :(( cik ana janji akan bagi jugak, tapi take time sikit bleh ke mel??? takpe kan mel kan? kan?kan? plissssssss *merayu gila ni mel





hesh ini azat memang sangat lazat.. hahaha.. ade ke situ plak peginye.. tapi rasenye ye la si azat ni lazat.. kemain lagi die wewiiit kan cik ana ek? mentang-mentang la tiap kali cik ana singgah, cik ana wewiit sikit, die balas wewiiit jugak..ciss~ hehe =P




wahai afzalsukasuki, kenape kamu nak terkucil?? adekah kerana 'weeeeeeeeeeeee!' itu sangat dekat bunyinye dengan wee-wee?? hahaha ape kene mengena tah =P






nota kecil : sebenarnye tajuk die 'mahu kahwin dengan segera'... errr kena mintak bantuan daddy cool + supermak carikan calon la ceni =P *lawat-lawatla geng daddy cool + supermak kat list tu..hehehe


36 comments:

  1. haha. tajuk sgt eye catching la :p

    ReplyDelete
  2. cik ana :( tibe tibe mas terblur jap ... haha,

    p/s: kalo cik ana menang contest, mas anta hadiah kat depan rumah jelah :D

    ReplyDelete
  3. haha...
    tajuk over you...
    i like!

    ReplyDelete
  4. waaaaaa
    nak tye ana jugak
    napa terlepas segmen ni
    segmen ke
    waaaaa
    hehehehe =p

    ReplyDelete
  5. hehe..gua plak ada avatar! nk doodle :P nk nk nk!!

    ReplyDelete
  6. nak kawen t jgn lupa jemput . hee

    ReplyDelete
  7. tau x akak pi laa klik jugak byk kali. muahahahahaaaaa. nt nk kawen jemput yeeeee.

    ReplyDelete
  8. wah, pocket termasuk dlm geng budak nakal? peh inisatu penghormatan,
    terimakaseehhh!!

    pocket pung ada bloglist,
    tp tak terapdet pung :(

    err, kenapa pocket nyer pemahaman perkataan sangap tu maksudnya 'menguap' atau tindakan membukak mulut ngan luasnya masa insan sedang ngantut?

    so apa kena mengena ngan kahwin?
    (Lemah Bahasa Melayu sunggoh pocket ni kan)

    ReplyDelete
  9. kretip entry ni..

    nak soal gak..
    dah kawin ke belom? hehehehhe :p

    ReplyDelete
  10. geng daddy cool sampai..cik ana perlukan apa2 x?

    ReplyDelete
  11. awwww....cepat2lah kawin :P

    ReplyDelete
  12. cin anan ni cool lah..hehehe...amboi sanggap nk kawen da ye..haahahaha

    ReplyDelete
  13. ramai tanye alamat ana. nak anta rombongan hape. hihi

    dill.

    ReplyDelete
  14. wahhh...byk la pilihan cik ana

    hihi

    ReplyDelete
  15. besout? x silap aku ada pak ngah aku dok situ...tpi x sure besout bape.huhu...

    ReplyDelete
  16. nak kawen segera jugak! kta kan geng...heee

    ReplyDelete
  17. saya tak nak kahwin 5...hahaha...
    nanti, bila kawin, pos-poskan la bunga telur yer..

    ReplyDelete
  18. insyallah bulan 12 la ye"masuk"^_^ cukup dah kot syrat2nye ni :)







    bln 12 tpi tahun xtau bile :P

    ReplyDelete
  19. Kalau dah temui jodoh yang sesuai mmg baik kawen segera cik ana. Kawan lama2 takut terjadi perkara2 tak elok pula. Bila berdua lelaki dan perempuan selalunya ada orang ketiga kan...

    yang penting pilih calon suami/isteri,lihat pada agamanya ya...:)

    ReplyDelete
  20. den free hari ni?bulih la den anta rombongan cik kiah meminang ana.kihkihkih

    *napo den dlm bloglist dak2 nakal?humang aih den baik lagi bijak bestari.huhu

    ReplyDelete
  21. macam2 ragam kan? he he he

    ReplyDelete
  22. moga cepat kawen dapat anak cumil2 haha.. senang cerita kawen je lah ngan syahiroo..

    ReplyDelete
  23. kahwin dgn bro syahiroo tu.
    sy jd pengapit ekk ?
    haha!

    ReplyDelete
  24. untunglaa orang tu ramai peminat.. hehe.. #bg wiwit sekali.. :P

    ReplyDelete
  25. laaaa..cik ana belum kawen ke?ingatkan dh kawin huhihi :P

    ReplyDelete
  26. kalau ada jodoh kawen cepat lagi best kerana tidak rugi dengan masa yg terbuang...

    ReplyDelete
  27. nak wewwwiittt lagi boleh tak?
    hehehe :P

    ReplyDelete
  28. napa x buat lagi doodle tu???kalau buat doodle tu buat tuk cik merah sekali ok..

    ReplyDelete
  29. Kah... Kah... Kah... Kreatif doh cara kau~~~

    ReplyDelete
  30. hahaha..nak kawen cepat p jumpe tok kadi kat siam nun :P

    ReplyDelete
  31. Aie tau ana mana,cuma nak.jumpa jer tak tau biler ..

    ReplyDelete