mahu kahwin dengan segera.. sangap ke??

5:53 PM 36 Comments A+ a-

*click on the picture to make it grow*



Photobucket

tu dia tajuk! ok fine tak buleh ke camtu? mahu kawen dengan segera je pun.. salah ke? dak kan? kan? kan? *muka innesen gila =P ape ke hey nye kamu ni cik ana?? sawan ke hape?? ke SANGAP?? eh tak.. tak... sumpah tak sangap! cume terkejut je sebab ade yang bagi soalan SANGAP ke tak kat shoutbox :




soalan panas dari kazari



nak tau sangap ape, korang p la terjah kazari =P



berbalik pada 'mahu kawen dengan segera' ... sape taknak kawen kan? konfemla semua nak.. tambah plak si syahiroo.. die memang suke bab-bab nikah kawen ni smue.. siap tanye cik ana dok felda mane lagi.. nak datang bawak rombongan meminang kan? konfem!


soalan malu-malu dari syahiroo



cik ana sekarang di felda gunung besout somewhere around sungkai perak darul ridzuan.. ha tu dia amek kau jahhhh! nak full adress sekali ke?? hehe takpe nanti email k ;) *kau bajet kau hot lettew ingat ade orang nak mintak full adress =P



soalan penuh kuriositi dari kizmyself



status cik ana tu memang jarang bertukar tempat.. sebabnye cik ana memang anak peneroka dan stay di dalam felda.. macam kisah aku anak felda aritu la, bukti cik ana ni memang anak peneroka.. hehe.. dan aah cik ana bekerja DI DALAM felda ni tapi bukan dengan felda :)




dan fiQ'ra pulak tanye rumah cik ana katne.. ni kire macam nak wakilkan syahiroo la ek? hehehe.. umah cik ana dalam felda terchenta ni jugak.. dan sebenarnye cik ana & fiQ'ra rupe-rupenye satu kampung kau jahhhh! we olls dalam felda yang same! owhh kecilnya dunia :) dan untuk soalan ni cik ana dah jawab private dekat fiQ'ra..hehehe



adeh cik ana sebenarnye ade berhutang dudel dengan mel..aritu mel ade buat i-doodle projek.. cik ana cakap nak join aritu tapi masa plak memang jeles gila.. so x sempat nak mendudel + scan + bagi kat mel :(( cik ana janji akan bagi jugak, tapi take time sikit bleh ke mel??? takpe kan mel kan? kan?kan? plissssssss *merayu gila ni mel





hesh ini azat memang sangat lazat.. hahaha.. ade ke situ plak peginye.. tapi rasenye ye la si azat ni lazat.. kemain lagi die wewiiit kan cik ana ek? mentang-mentang la tiap kali cik ana singgah, cik ana wewiit sikit, die balas wewiiit jugak..ciss~ hehe =P




wahai afzalsukasuki, kenape kamu nak terkucil?? adekah kerana 'weeeeeeeeeeeee!' itu sangat dekat bunyinye dengan wee-wee?? hahaha ape kene mengena tah =P






nota kecil : sebenarnye tajuk die 'mahu kahwin dengan segera'... errr kena mintak bantuan daddy cool + supermak carikan calon la ceni =P *lawat-lawatla geng daddy cool + supermak kat list tu..hehehe


36 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
faten osman
AUTHOR
October 07, 2011 delete

haha. tajuk sgt eye catching la :p

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
October 07, 2011 delete

cik ana :( tibe tibe mas terblur jap ... haha,

p/s: kalo cik ana menang contest, mas anta hadiah kat depan rumah jelah :D

Reply
avatar
EyqaLuvender
AUTHOR
October 07, 2011 delete

haha...
tajuk over you...
i like!

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 07, 2011 delete

waaaaaa
nak tye ana jugak
napa terlepas segmen ni
segmen ke
waaaaa
hehehehe =p

Reply
avatar
Gua Tertidur
AUTHOR
October 07, 2011 delete

hehe..gua plak ada avatar! nk doodle :P nk nk nk!!

Reply
avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
October 07, 2011 delete

nak kawen t jgn lupa jemput . hee

Reply
avatar
October 07, 2011 delete

wah mcm retiss cik ana skrg!

Reply
avatar
Pen MErah
AUTHOR
October 07, 2011 delete

tau x akak pi laa klik jugak byk kali. muahahahahaaaaa. nt nk kawen jemput yeeeee.

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
October 07, 2011 delete

wah, pocket termasuk dlm geng budak nakal? peh inisatu penghormatan,
terimakaseehhh!!

pocket pung ada bloglist,
tp tak terapdet pung :(

err, kenapa pocket nyer pemahaman perkataan sangap tu maksudnya 'menguap' atau tindakan membukak mulut ngan luasnya masa insan sedang ngantut?

so apa kena mengena ngan kahwin?
(Lemah Bahasa Melayu sunggoh pocket ni kan)

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
October 07, 2011 delete

cepat2 la kawen..

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
October 07, 2011 delete

kretip entry ni..

nak soal gak..
dah kawin ke belom? hehehehhe :p

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
October 07, 2011 delete

geng daddy cool sampai..cik ana perlukan apa2 x?

Reply
avatar
ChaCha
AUTHOR
October 07, 2011 delete

awwww....cepat2lah kawin :P

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
October 08, 2011 delete

cin anan ni cool lah..hehehe...amboi sanggap nk kawen da ye..haahahaha

Reply
avatar
dill
AUTHOR
October 08, 2011 delete

ramai tanye alamat ana. nak anta rombongan hape. hihi

dill.

Reply
avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
October 08, 2011 delete

wahhh...byk la pilihan cik ana

hihi

Reply
avatar
APAN
AUTHOR
October 08, 2011 delete

besout? x silap aku ada pak ngah aku dok situ...tpi x sure besout bape.huhu...

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
October 08, 2011 delete

semoga cepat kawin

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
October 08, 2011 delete

nak kawen segera jugak! kta kan geng...heee

Reply
avatar
tnZackJ
AUTHOR
October 08, 2011 delete

saya tak nak kahwin 5...hahaha...
nanti, bila kawin, pos-poskan la bunga telur yer..

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
October 08, 2011 delete

insyallah bulan 12 la ye"masuk"^_^ cukup dah kot syrat2nye ni :)







bln 12 tpi tahun xtau bile :P

Reply
avatar
~ yus ~
AUTHOR
October 08, 2011 delete

Kalau dah temui jodoh yang sesuai mmg baik kawen segera cik ana. Kawan lama2 takut terjadi perkara2 tak elok pula. Bila berdua lelaki dan perempuan selalunya ada orang ketiga kan...

yang penting pilih calon suami/isteri,lihat pada agamanya ya...:)

Reply
avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
October 08, 2011 delete

den free hari ni?bulih la den anta rombongan cik kiah meminang ana.kihkihkih

*napo den dlm bloglist dak2 nakal?humang aih den baik lagi bijak bestari.huhu

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
October 08, 2011 delete

macam2 ragam kan? he he he

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

moga cepat kawen dapat anak cumil2 haha.. senang cerita kawen je lah ngan syahiroo..

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

kahwin dgn bro syahiroo tu.
sy jd pengapit ekk ?
haha!

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

untunglaa orang tu ramai peminat.. hehe.. #bg wiwit sekali.. :P

Reply
avatar
October 08, 2011 delete

laaaa..cik ana belum kawen ke?ingatkan dh kawin huhihi :P

Reply
avatar
Bigdaddyz
AUTHOR
October 08, 2011 delete

kalau ada jodoh kawen cepat lagi best kerana tidak rugi dengan masa yg terbuang...

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
October 08, 2011 delete

nak kawen ya , haha

Reply
avatar
AzatLazat
AUTHOR
October 08, 2011 delete

nak wewwwiittt lagi boleh tak?
hehehe :P

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 08, 2011 delete

napa x buat lagi doodle tu???kalau buat doodle tu buat tuk cik merah sekali ok..

Reply
avatar
October 09, 2011 delete

Kah... Kah... Kah... Kreatif doh cara kau~~~

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
October 16, 2011 delete

hahaha..nak kawen cepat p jumpe tok kadi kat siam nun :P

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
July 27, 2012 delete

Aie tau ana mana,cuma nak.jumpa jer tak tau biler ..

Reply
avatar