cupcakeS | gooo cuppieS!

guwa salah sorang ahli kongsi gelap Geng FiQ'ra GF)... sekarang dh setel segmen untuk aktiviti ke 8.. pemenang pon dah diumumkan.. guwa tak sempat join aktiviti ke 8 aritu sebab bizi kerja *cehh ye lettew ko ana* dan untuk next aktiviti, admin GF dah tetapkan kumpulan *wahhhh siap ade kumpulan ko* admin kasi 1 ketua / kapten utk setiap group dan kapten tu kene kempen utk tarik 9 orang untuk jadi ahli group die.. and name² group smuanya makanan.. ada group macarons, pancake, donut, dorayaki, cupcakes dan apam polkadot.. guwa pilih untuk join group cupcakeS.. sebab ape? sebab guwa rasa guwa comel la..hahaha *gile perasan ko ana*


dan ini adelah 10 orang ahli group cupcakeS atau kiteorang shortformkan je bagi jadi "cuppieS".. auwwwww bajet comel lettew sebut gittew =P

1) IzzRazak (kapten kapal)
2) AnamizuKaito  
10) Joel Leslie 

guwa dengan kapten izz sempatla jugak gatal tangan create tagline group kiteorang nih :


 "bersatu itu MANIS, bercerai kompem MENANGIS!"

and guwa pulak tadi gatal² tangan buat bende kelip² nih.. 
sile jgn tengok lelame kerana akan pening..hahaha

banner lip-lap #1
Photobucket



banner lip-lap #2
Photobucket


okeh tu je laporan untuk harini.. karamdilaut melaporkan untuk berita Geng FiQ'ra.. pstttt... rerajinla p terjah link dorang tuh smua.. hebat² smue tu.. adik² lagi tau.. dah terer belogging..yosshhhh~ gooooooooooo cuppieS!!! =D

25 Lovenote(S):

  1. comel nye header blog cik ana ^_^

    ReplyDelete
  2. ok bobo mulakan operasi menjelajah ke blog2 dorg :)

    ReplyDelete
  3. @Bobo: bobo pon dah terjebak kan?kan? =P

    ReplyDelete
  4. cupcakes memang best..

    >> lagi best kalo makan ngan aiskrim.. hhehe

    ReplyDelete
  5. wahh siap ada tagline tuu ;DD

    ReplyDelete
  6. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  7. comelnyaa ^^
    nama geng aje pun dah comel. haha.

    ReplyDelete
  8. @era kecik: wahhhh kalo dgn eskrem mmg sure lg best arrr era!! hehe

    ReplyDelete
  9. @Maii: aah kene create tagline skali..hehe

    ReplyDelete
  10. @Emmet: TQ emmet.. terjah awk pulak! hiyakkk~ hehe

    ReplyDelete
  11. @Hanisah Safian: eeee TQ! TQ! TQ! hehe
    lame HS x dtg sini..hehe

    ReplyDelete
  12. @Hanifatin Abdullah: nti kite discuss nak amek yg mne satu tau fatin..hehe

    ReplyDelete
  13. Kaq Ana!! Ingat kita lg!! #RinduGF

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu