felt craft



mata suka tengok benda comel.. itu normal.. memang tak heranla jejakaS tak berkedip mata bila pandang lisa surihani, juliana evans, farah lee.. errrr kenal fara lee? kalo tak kenal, kalo lu orang stay kat malaysia, memang terbukti la tak tengok malaysia hari ini (MHI) kat tb tiga tetiap pagi tu..pompuan pulak kalo dapat hadap korean actor / actress / K-Pop perhh molot ternganga c(:



errr guwa nak cakap pasal felt craft yang comel ni sebenarnye.. intro melalut pulak.. kehkehkeh.. guwa suka pegang + picit² benda nih.. sangat lembut dan comel.. member guwa terer jahit benda nih.. guwa teruja gila bila dia bawak benda ni depan mata guwa.. kemas gila dia jahit.. kalo nak bentuk kita sendiri pon boleh.. emel je kat dia.. konfem tak mengecewakan.. harga pon boleh nego..kot² nak bagi kat kekaseh hati ke, awekS ke, besfren ke.. bleh la try inbox je kat fesbuk member guwa ni :




takyah memalu.. terjah je.. pastu mention je name guwa and dapat tau dari blog guwa.. untung² bleh dapat diskaun wo! kehkehkeh

26 Lovenote(S):

  1. hehe i love crafting too :) felt craft mmg comey..

    ReplyDelete
  2. felt craft sangat comel!!.., Lia pun teringin nak buat benda ni. heee. :D

    ReplyDelete
  3. skrg ni byk giler org wat bisnes ni kn..
    mmg kreatif betol.. comel2 pulak tu..

    ReplyDelete
  4. nak wat klip rambut tuk baby leh tak???

    ReplyDelete
  5. felt craft ni mmg cntik n comel..klo ade yg sudi wat free tu kn best..

    ReplyDelete
  6. felt craft tu apa???laki2 mmg kureng sket bnda2 gini.hehehe

    ReplyDelete
  7. memang ramai orang buat bisnes nih kan??? kawan2 saya pon ramai yang buat...:)

    ReplyDelete
  8. nak buat felt-craft kena kreatif dan minat!!

    ReplyDelete
  9. kalau tangan macam kite nak buat felt craft ni, memang ke laut lah jawabnya. entah jd rupa apa lah nanti. hehe :)

    ReplyDelete
  10. pe sal la TH xbminat nga mende alah ni
    padahal tau yg ianya comel

    ReplyDelete
  11. cik ana try ler buat sendiri..entah2 lagi comel ...;)

    ReplyDelete
  12. hehehehe
    geram kan
    sebb comei beno
    dulu jran mate sebelah bilik mang hobi die kalo tension mesti buat felt2 ni
    heheheeh

    ReplyDelete
  13. @najwa's: wahhhhh najwa suke crafting ey? cik ana dah terjah blog najwa..and yaa your crafting mmg cantekla!

    ReplyDelete
  14. @Cik Lia Lomi: sangatt comel kan lia?? cik ana pon on d way nak bljr buat DOMO kun.. tu pon kalo jd la..hehe

    ReplyDelete
  15. @Ezy Chiaki: aah skg ni ramai gle yg buat bisnes ceni kan ezy?? comel + masyukkkkk =P

    ReplyDelete
  16. @CintaZulaikha: owhh klip rambut ey CZ?? errr x sure la kak..ce try akak terjah tnye tuan bdn nye tu hehe

    ReplyDelete
  17. @ShahzCudin: kalo ada yg sudi kasi FREE mmg sangaaaaaaat best la! hehe

    ReplyDelete
  18. @aReLaN: alah ko google je lan.. gegurl pon bknla smue tau bende2 gini.. xheran la kalo lelaki mmg xtau..hehe

    ReplyDelete
  19. @PeRmAtA bIrU: aah betol3..ramai yg buat kan? dah la comel2..hehe

    ReplyDelete
  20. @lieynanilaz: aah betol3! CREATIVE + MINAT paling penting..then baru hasil die da bomb! hehe

    ReplyDelete
  21. @siti kektus: alah mesti bleh pnye la SK ;) nak dgn xnak je sbnrnye..hehe

    ReplyDelete
  22. @Uchi kay-f @hmad: errrr nak soh cik ana buat ke?? okeh2 nti cik ana try.. kalo jd,baru tnjuk kt uchi..hehe

    ReplyDelete
  23. @aimie amalina: owhh jiran mate buat ea??? mimieto mmg comel camni gak la =P

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu