felt craft

10:45 PM 26 Comments A+ a-



mata suka tengok benda comel.. itu normal.. memang tak heranla jejakaS tak berkedip mata bila pandang lisa surihani, juliana evans, farah lee.. errrr kenal fara lee? kalo tak kenal, kalo lu orang stay kat malaysia, memang terbukti la tak tengok malaysia hari ini (MHI) kat tb tiga tetiap pagi tu..pompuan pulak kalo dapat hadap korean actor / actress / K-Pop perhh molot ternganga c(:



errr guwa nak cakap pasal felt craft yang comel ni sebenarnye.. intro melalut pulak.. kehkehkeh.. guwa suka pegang + picit² benda nih.. sangat lembut dan comel.. member guwa terer jahit benda nih.. guwa teruja gila bila dia bawak benda ni depan mata guwa.. kemas gila dia jahit.. kalo nak bentuk kita sendiri pon boleh.. emel je kat dia.. konfem tak mengecewakan.. harga pon boleh nego..kot² nak bagi kat kekaseh hati ke, awekS ke, besfren ke.. bleh la try inbox je kat fesbuk member guwa ni :




takyah memalu.. terjah je.. pastu mention je name guwa and dapat tau dari blog guwa.. untung² bleh dapat diskaun wo! kehkehkeh

26 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
najwa's
AUTHOR
January 11, 2012 delete

hehe i love crafting too :) felt craft mmg comey..

Reply
avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
January 11, 2012 delete

felt craft sangat comel!!.., Lia pun teringin nak buat benda ni. heee. :D

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
January 11, 2012 delete

skrg ni byk giler org wat bisnes ni kn..
mmg kreatif betol.. comel2 pulak tu..

Reply
avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
January 11, 2012 delete

nak wat klip rambut tuk baby leh tak???

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
January 11, 2012 delete

felt craft ni mmg cntik n comel..klo ade yg sudi wat free tu kn best..

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 11, 2012 delete

felt craft tu apa???laki2 mmg kureng sket bnda2 gini.hehehe

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
AUTHOR
January 12, 2012 delete

memang ramai orang buat bisnes nih kan??? kawan2 saya pon ramai yang buat...:)

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
January 12, 2012 delete

nak buat felt-craft kena kreatif dan minat!!

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
January 12, 2012 delete

kalau tangan macam kite nak buat felt craft ni, memang ke laut lah jawabnya. entah jd rupa apa lah nanti. hehe :)

Reply
avatar
Titisan Hujan
AUTHOR
January 12, 2012 delete

pe sal la TH xbminat nga mende alah ni
padahal tau yg ianya comel

Reply
avatar
January 12, 2012 delete

cik ana try ler buat sendiri..entah2 lagi comel ...;)

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
January 13, 2012 delete

hehehehe
geram kan
sebb comei beno
dulu jran mate sebelah bilik mang hobi die kalo tension mesti buat felt2 ni
heheheeh

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@najwa's: wahhhhh najwa suke crafting ey? cik ana dah terjah blog najwa..and yaa your crafting mmg cantekla!

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Cik Lia Lomi: sangatt comel kan lia?? cik ana pon on d way nak bljr buat DOMO kun.. tu pon kalo jd la..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Ezy Chiaki: aah skg ni ramai gle yg buat bisnes ceni kan ezy?? comel + masyukkkkk =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@CintaZulaikha: owhh klip rambut ey CZ?? errr x sure la kak..ce try akak terjah tnye tuan bdn nye tu hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@ShahzCudin: kalo ada yg sudi kasi FREE mmg sangaaaaaaat best la! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aReLaN: alah ko google je lan.. gegurl pon bknla smue tau bende2 gini.. xheran la kalo lelaki mmg xtau..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@PeRmAtA bIrU: aah betol3..ramai yg buat kan? dah la comel2..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@lieynanilaz: aah betol3! CREATIVE + MINAT paling penting..then baru hasil die da bomb! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@siti kektus: alah mesti bleh pnye la SK ;) nak dgn xnak je sbnrnye..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Titisan Hujan: laen org,laen TASTE nye TH..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Mardihah: comel mcm dihah..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Uchi kay-f @hmad: errrr nak soh cik ana buat ke?? okeh2 nti cik ana try.. kalo jd,baru tnjuk kt uchi..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aimie amalina: owhh jiran mate buat ea??? mimieto mmg comel camni gak la =P

Reply
avatar