lelaki kontrol kool?



honeymoon adik guwa (pian) dah berakhir harini.. kalo hari-hari sebelum ni memang indah je bagi pian.. mata yang berat nak bukak pon jadi terbeliak bila lobang hidong dapat mengesan aroma yang enak yang tentunya datang dari dapur.. celik je mata, seret kaki ke dapur, walaaaaaah! terbentang dah macam-macam juadah hasil chef mommy kesayangan..  kat hostel maklumla, makan smua jenis kawah. mana nak dapat yang sedap macam mak masak. berat hati dia nak balik. nak packing baju pon berat je. lambat je. hati sedih sebenarnye nak tinggalkan family terchenta di kampong ni..guwa tahu. tapi buat-buat kool.cehhh~ =P



23 Lovenote(S):

  1. nme pn laki2 cik ana oi.hahahah

    ReplyDelete
  2. relax je even dlm hati membuak-buak ye tak? hihihi..

    ReplyDelete
  3. pian balik kena sambung berjuang :P

    besok2 die dah senang akak die ni la nak tumpang :P

    ReplyDelete
  4. nanti bile sampai hostel. lari nangis nyorok belakang lemari. huhu!

    ReplyDelete
  5. hahaha relak je tapi dalam hati sumpah tak nak balik

    ReplyDelete
  6. lelaki memang suka gaya selamba,
    walaupun dalam hati meronta-ronta..hihi

    ReplyDelete
  7. biasalah tu.. semua org camtu kot. hehehe

    ReplyDelete
  8. pian selamat kembali berjuang~~

    hehe..^^

    ReplyDelete
  9. wooooo balik hostel ? tak sanggup waa :)

    ReplyDelete
  10. bese la tu manja ngn mak huhu

    ReplyDelete
  11. ilmu kasih xsame dgn ilmu pengaseh...sekian utk makluman iye hihihi..^-*

    ReplyDelete
  12. biasa la....normal..lelaki kene kuat!

    ReplyDelete
  13. berakhirlah madu bulan diorg..ekekek..kita tetap keje.sedih

    ReplyDelete
  14. lelaki...mcm tu la...nk wat cm ne..reda je la

    ReplyDelete
  15. biasalah tu . nama lagi lelaki . kena kontrol kool kan ? hehe .

    ReplyDelete
  16. hehehe..kool walau dlm hati nak menjerit ckp xnak balik..hehe..kim slm kat adik ye kak? ekekeke ;p

    ReplyDelete
  17. kak ana, adk kak ana study kat mana? hehe.. kat ktm mana tuuu :D

    ReplyDelete
  18. kene la kontrol.. baru nampak macho.. hehe..

    ReplyDelete
  19. laki slalu cm tu kan
    hehehehe
    tapi dalam hati
    huh! Tuhan je taw
    kiki :)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu