lelaki kontrol kool?

11:57 PM 23 Comments A+ a-



honeymoon adik guwa (pian) dah berakhir harini.. kalo hari-hari sebelum ni memang indah je bagi pian.. mata yang berat nak bukak pon jadi terbeliak bila lobang hidong dapat mengesan aroma yang enak yang tentunya datang dari dapur.. celik je mata, seret kaki ke dapur, walaaaaaah! terbentang dah macam-macam juadah hasil chef mommy kesayangan..  kat hostel maklumla, makan smua jenis kawah. mana nak dapat yang sedap macam mak masak. berat hati dia nak balik. nak packing baju pon berat je. lambat je. hati sedih sebenarnye nak tinggalkan family terchenta di kampong ni..guwa tahu. tapi buat-buat kool.cehhh~ =P



23 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
aReLaN
AUTHOR
January 03, 2012 delete

nme pn laki2 cik ana oi.hahahah

Reply
avatar
January 03, 2012 delete

relax je even dlm hati membuak-buak ye tak? hihihi..

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
January 03, 2012 delete

pian balik kena sambung berjuang :P

besok2 die dah senang akak die ni la nak tumpang :P

Reply
avatar
January 03, 2012 delete

nanti bile sampai hostel. lari nangis nyorok belakang lemari. huhu!

Reply
avatar
AishahAzli
AUTHOR
January 03, 2012 delete

hahaha relak je tapi dalam hati sumpah tak nak balik

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
January 03, 2012 delete

lelaki memang suka gaya selamba,
walaupun dalam hati meronta-ronta..hihi

Reply
avatar
hamzah ian
AUTHOR
January 03, 2012 delete

biasalah tu.. semua org camtu kot. hehehe

Reply
avatar
saya cello191
AUTHOR
January 03, 2012 delete

pian selamat kembali berjuang~~

hehe..^^

Reply
avatar
Saddila
AUTHOR
January 03, 2012 delete

wooooo balik hostel ? tak sanggup waa :)

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
January 03, 2012 delete

bese la tu manja ngn mak huhu

Reply
avatar
January 03, 2012 delete

ilmu kasih xsame dgn ilmu pengaseh...sekian utk makluman iye hihihi..^-*

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
January 03, 2012 delete

biasa la....normal..lelaki kene kuat!

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
January 03, 2012 delete

berakhirlah madu bulan diorg..ekekek..kita tetap keje.sedih

Reply
avatar
January 03, 2012 delete

lelaki...mcm tu la...nk wat cm ne..reda je la

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
January 03, 2012 delete

biasalah tu . nama lagi lelaki . kena kontrol kool kan ? hehe .

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
January 03, 2012 delete

hehehe..kool walau dlm hati nak menjerit ckp xnak balik..hehe..kim slm kat adik ye kak? ekekeke ;p

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
January 03, 2012 delete

kak ana, adk kak ana study kat mana? hehe.. kat ktm mana tuuu :D

Reply
avatar
Pondok Usang
AUTHOR
January 04, 2012 delete

kene la kontrol.. baru nampak macho.. hehe..

Reply
avatar
Maii
AUTHOR
January 04, 2012 delete

wah wah wah XD

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
January 04, 2012 delete

laki slalu cm tu kan
hehehehe
tapi dalam hati
huh! Tuhan je taw
kiki :)

Reply
avatar