windows fail to load | sangat bagus


"windows failed to load because the kernel is missing or corrupt"





adik guwa punya netbook jadi gini.. dia sangat pulun maen online game.. macam²  game die pulun.. Mission Againts Terrer (MAT) lah.. Counter Strike lah.. game² kat  fesbuk takyah cakapla.. memang takyah guwa ajar.. bile dah jadi gini, baru datang ngadu kat guwa.. buat muka innocent gila.. pastu cakap "errrr kak..nape tah jadi cmni.. tetibe je jadi cmni kak.."  owhhh tetibe je jadi ye? guwa amek,guwa peram dulu 2,3 hari.. biar die mengelupur tak dapat men game.. 

pastu guwa yang sangat terer ni pon pikir ape yang guwa kena buat untuk overcome benda ni.. sipbekla guwa ada join satu group kat fesbuk.. Geng Informasi Teknologi nama group tu.. ramai otai IT kat situ.. bagi je soklan / masalah pape.. bedesup je dorang bagi jawapan.. konfem tak menyesal..hehe

admin dia yang add guwa si shahril zaabar tu.. ala owner software for dummies tu.. kenal? kalo tak kenal rajin² la terjah.. konfem tak menyesal..kehkehkeh

13 Lovenote(S):

  1. lappy akak corrupt sampai skang xbaiki2...

    ReplyDelete
  2. dah okeh blm laptop tue?

    senang je tue..safe mode...klu xleh install balik os win okeh!

    ReplyDelete
  3. peram 2-3 hari eh..comel jee..mesti adik rasa gelisah..nasib dpt selamatkan dr bayar memahal kt luar..

    ReplyDelete
  4. cik ana~..lame xupdate..hehe...

    ReplyDelete
  5. wahh dahsyat la..kene mintak upah ngan adik sbb dpt betolkan PC tu..

    ReplyDelete
  6. format jer lappy tu abis cite
    hehe

    ReplyDelete
  7. ahaha..maen game sokmo..mcm tuu laa jd ny :P

    ReplyDelete
  8. @Pendamba Mawartakleh masuk CD sbb ni NETBOOK..die xde cd drive..kne reboot gune pendrive..hehe

    ReplyDelete
  9. @anamizu kaito:bijak cik ana! dah jumpe solusi kan ni sbb tu boleh komen dlm blog saya kan kan..klu betul..kasi turun itu kepala ( angguk-angguk)...hihihi..

    ReplyDelete
  10. file corrupt ut..kena repair..:)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu