rantai kunci






keychain kata omputih.. orang yang tak berape nak putih kata rantai kunci.. mungkin sebab menatang ni orang selalu guna untuk gugusan kunci kot.. 


imagine this situation.. kawan²  lu orang dapat pegi cuci mata jalan²  merata dunia malaysia.. lu kena kerja.kerja..dan kerja.. tak pon, lu orang nak pegi jalan² camtu TAPI : takde kekaseh hati nak bawak / takde saving yang boleh di spend untuk di abehkan untuk part round malaysia gitu.. ha pastu time sabtu ahad pon kena kerja.. mase pon macam cemburu sesangatla kat lu orang kononnye.. pastu bile tengok fesbuk, wahhhhhh diorang uplod gambar! member lu orang baru pegi sarawak.. posing dengan burung kenyalang + tugu kuching besorrr tu..pastu yang sorang lagi pulak  pegi cameron berposing dengan kaktus + strobery + bunge² an kat sane.. pastu plak member yang sorang lagi plak bermandi manda kat pangkor / teluk batik.. perhhh sentap plus syahdu sebab lu orang tak dapat nikmat sebegitu T____T

eleh kalo tak sentap pon, mesti ade secebis rase sedih di ceruk hati tu kan?kan?kan? konfem! tu pon kalo lu orang punya hati normal la. kalo hati jenis dinding simen setebal 15 inchi memang tak terpsycho pon dengan gambar² yang di uplod biarlah di fesbuk mahupun di mana² ruang.. dasar hati kental lettew c(:

pada guwa, yessss bende ni memang kecik. ciput je pon.. harga pon alahai berape la sangat kan? tapi. TAPI.ade tapi disitu. bukan nilai ringgit malaysia die yang guwa nak perkatakan. SENTIMENTAL VALUE dia yang guwa nak cakap taip.. ada jugak member yang TERingat kat lu orang masa dorang tengah bergumbira menikmati saat² indah bersama insan tersayang bercuti² malaysia sebegitu.. belikan BENDE KECIK ni untuk bagi lu orang.. homaigucci! isnt that valuable enough?  

terime kaseh buat korang :

-cik fatimah for the sawarak hornbill keychain
-ramadhan for the pangkor angry bird keychain
-shue aida for the sweet cameron strobery + malacca keychain

38 comments:

  1. weee
    alololo cian anato
    x pe2..mimi dpt rasakannye :)

    betol2
    walau hanya RANTAIKUNCI, tapi sgt bermakna kan :))

    ReplyDelete
  2. weee
    alololo cian anato
    x pe2..mimi dpt rasakannye :)

    betol2
    walau hanya RANTAIKUNCI, tapi sgt bermakna kan :))

    ReplyDelete
  3. mmg x terpk pon rantai kunci ni keychain tadi..hehe

    ReplyDelete
  4. member2 balik dri travel oversea pon slalu bagi.jeles gler tengok org len jalan2.tkpela.malas nak tnjuk koleksi keychain berjalan mse belajar dlu je.hahaha

    ReplyDelete
  5. haah sgt sentimentel value! opkoslah kan..so saya pun sgt teringat pd cik ana..

    ape kata esok sesudah jam 9.40 am singgah blogku ade sstu yg mnearik perhatian cik ana..

    miss,

    uchi <---ceh tiru cik ana tapi style lain..

    hihihi..

    ReplyDelete
  6. ingtkan cik ana nak buat GA td hehe

    ReplyDelete
  7. betul nur setuju..nur pun suka dpt keychain kalu org bagi..heheh

    ReplyDelete
  8. selalu dapat dr ofismate yang travel gi obersea..pastu wat collection kat peti sejuk. ohhh bilakah turn saya pulak nak belikan keychain utk diorang???

    ReplyDelete
  9. banyak tuuuu, gambo je ke, atau mmg benaran ada kat umah nih..

    ReplyDelete
  10. oh maaf terlewat sedikit,cik ana!

    silex2 pi blog saya..

    ReplyDelete
  11. ala cik ana ni..knp jwb kat komen..isk isk...isk..

    emm..sek bek taw!

    ReplyDelete
  12. keychain hornbill tu cute lah....

    ReplyDelete
  13. @aimie amalina: mimi tau kan cane rase doe T____T uwawawawa


    ha kan? even die RANTAI KUNCI je, tp value die tinggi :)

    ReplyDelete
  14. @aReLaN: aku taching gile sbb takde kekaseh hati yg boleh bwk aku p kln2 gittew and aku plak ntah bile nak bleh belikan keychain utk kwn2 aku..uwawawa

    ReplyDelete
  15. @Uchi kay-f @hmad: owhh mekasehla sbb TERingt kat guwa..

    owhh guwa dah pegi blog uchi and dah TERdrop jwpn kat tmpt KOMEN plak.. adehh sowy =P

    ReplyDelete
  16. @iMBobo: wahh bobo lame x dtg sini.. hehe owhhh GA ea??? dlm perancangan.. will be informed later..hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha..xderlah jwpn cik ana tu ade uchi simpan..

    bak mai email nnti saya post! cepat2..

    ReplyDelete
  18. btw,i've send email already pelis respond as soon as possible..thanks

    ReplyDelete
  19. @nur_za: mmg kalo org bagi rase best je kan nur..hehe

    ReplyDelete
  20. @iizla: aah dah mcm2 dah yg di tempek kat peti sejuk..hehe

    cik ana pon xtau bile plak turn cik ana nk bg kt kwn2..hehe

    ReplyDelete
  21. @CintaZulaikha: mmg smue ni kwn2 bagi.. dah ade kat tgn cik ana la..hehe

    ReplyDelete
  22. @Uchi kay-f @hmad: wokeh uchi mekaseh.. dah dpt emel.. and dah reply sepantas kilat..hik3

    fuhhhh sipbek la =P



    mekaseh uchi! >.<

    ReplyDelete
  23. @miloais milo: aah cik ana pon suke hornbill tu..kiut! eheee~

    ReplyDelete
  24. comel key-chain cameron tu.. comel lorh .. hehe :D

    ReplyDelete
  25. suka kumpul keychain, dr kecik2 lg , hihi . sbb byk yg unik2 :>

    yg dr sarawak tu sgt comel ye ^^

    ReplyDelete
  26. kt pulau pangkor ada AB ya? hehehe

    ReplyDelete
  27. Benda kecik pun kalai ikhlas mesti 'nilai' dia jadi mahal di mata kita..

    Keychain angry bird biru tu cool!



    *Cik Ana, kasut terbakar tu cuma sekadar hiasan..

    ReplyDelete
  28. @fathiahRAIHANA: woahhh suke kmpul ea? hehe nice.. tu la mcm2 bntuk ade kan? cik ana pon suke gak yg srwak punye tu..hehe

    ReplyDelete
  29. @KhaiRin - anies: errrr AB dah berhijrah p pangkor kot skg..hehe

    ReplyDelete
  30. @YOUsoF: yup.biar KECIK di mata tp BESAR di jiwa..ecehh~ =P




    owhh kasut tu hiasan ea?
    ingtkan kasut tu terbakar betol..

    ReplyDelete
  31. betul2. benda kcik, tp besar makna. :)

    ada jenis yg main letak sepah2 je. aish.

    ReplyDelete
  32. @siti kektus: aah betol.konfem sedih kalo kite bg kt org,pstu x reti nk appreciate kan? hehe

    ReplyDelete
  33. @KaK LimAh Si SupiR: sesungguhnye daku masih belajar bersabar o.o

    ReplyDelete