rantai kunci

11:45 PM 38 Comments A+ a-






keychain kata omputih.. orang yang tak berape nak putih kata rantai kunci.. mungkin sebab menatang ni orang selalu guna untuk gugusan kunci kot.. 


imagine this situation.. kawan²  lu orang dapat pegi cuci mata jalan²  merata dunia malaysia.. lu kena kerja.kerja..dan kerja.. tak pon, lu orang nak pegi jalan² camtu TAPI : takde kekaseh hati nak bawak / takde saving yang boleh di spend untuk di abehkan untuk part round malaysia gitu.. ha pastu time sabtu ahad pon kena kerja.. mase pon macam cemburu sesangatla kat lu orang kononnye.. pastu bile tengok fesbuk, wahhhhhh diorang uplod gambar! member lu orang baru pegi sarawak.. posing dengan burung kenyalang + tugu kuching besorrr tu..pastu yang sorang lagi pulak  pegi cameron berposing dengan kaktus + strobery + bunge² an kat sane.. pastu plak member yang sorang lagi plak bermandi manda kat pangkor / teluk batik.. perhhh sentap plus syahdu sebab lu orang tak dapat nikmat sebegitu T____T

eleh kalo tak sentap pon, mesti ade secebis rase sedih di ceruk hati tu kan?kan?kan? konfem! tu pon kalo lu orang punya hati normal la. kalo hati jenis dinding simen setebal 15 inchi memang tak terpsycho pon dengan gambar² yang di uplod biarlah di fesbuk mahupun di mana² ruang.. dasar hati kental lettew c(:

pada guwa, yessss bende ni memang kecik. ciput je pon.. harga pon alahai berape la sangat kan? tapi. TAPI.ade tapi disitu. bukan nilai ringgit malaysia die yang guwa nak perkatakan. SENTIMENTAL VALUE dia yang guwa nak cakap taip.. ada jugak member yang TERingat kat lu orang masa dorang tengah bergumbira menikmati saat² indah bersama insan tersayang bercuti² malaysia sebegitu.. belikan BENDE KECIK ni untuk bagi lu orang.. homaigucci! isnt that valuable enough?  

terime kaseh buat korang :

-cik fatimah for the sawarak hornbill keychain
-ramadhan for the pangkor angry bird keychain
-shue aida for the sweet cameron strobery + malacca keychain

38 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
aimie amalina
AUTHOR
January 12, 2012 delete

weee
alololo cian anato
x pe2..mimi dpt rasakannye :)

betol2
walau hanya RANTAIKUNCI, tapi sgt bermakna kan :))

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
January 12, 2012 delete

weee
alololo cian anato
x pe2..mimi dpt rasakannye :)

betol2
walau hanya RANTAIKUNCI, tapi sgt bermakna kan :))

Reply
avatar
fieha
AUTHOR
January 13, 2012 delete

mmg x terpk pon rantai kunci ni keychain tadi..hehe

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 13, 2012 delete

member2 balik dri travel oversea pon slalu bagi.jeles gler tengok org len jalan2.tkpela.malas nak tnjuk koleksi keychain berjalan mse belajar dlu je.hahaha

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

haah sgt sentimentel value! opkoslah kan..so saya pun sgt teringat pd cik ana..

ape kata esok sesudah jam 9.40 am singgah blogku ade sstu yg mnearik perhatian cik ana..

miss,

uchi <---ceh tiru cik ana tapi style lain..

hihihi..

Reply
avatar
iMBobo
AUTHOR
January 13, 2012 delete

ingtkan cik ana nak buat GA td hehe

Reply
avatar
nur_za
AUTHOR
January 13, 2012 delete

betul nur setuju..nur pun suka dpt keychain kalu org bagi..heheh

Reply
avatar
iizla
AUTHOR
January 13, 2012 delete

selalu dapat dr ofismate yang travel gi obersea..pastu wat collection kat peti sejuk. ohhh bilakah turn saya pulak nak belikan keychain utk diorang???

Reply
avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
January 13, 2012 delete

banyak tuuuu, gambo je ke, atau mmg benaran ada kat umah nih..

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

oh maaf terlewat sedikit,cik ana!

silex2 pi blog saya..

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

ala cik ana ni..knp jwb kat komen..isk isk...isk..

emm..sek bek taw!

Reply
avatar
miloais milo
AUTHOR
January 13, 2012 delete

keychain hornbill tu cute lah....

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aimie amalina: mimi tau kan cane rase doe T____T uwawawawa


ha kan? even die RANTAI KUNCI je, tp value die tinggi :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@fieha: owhh x terpikir ea? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aReLaN: aku taching gile sbb takde kekaseh hati yg boleh bwk aku p kln2 gittew and aku plak ntah bile nak bleh belikan keychain utk kwn2 aku..uwawawa

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Uchi kay-f @hmad: owhh mekasehla sbb TERingt kat guwa..

owhh guwa dah pegi blog uchi and dah TERdrop jwpn kat tmpt KOMEN plak.. adehh sowy =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@iMBobo: wahh bobo lame x dtg sini.. hehe owhhh GA ea??? dlm perancangan.. will be informed later..hehe

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

hahaha..xderlah jwpn cik ana tu ade uchi simpan..

bak mai email nnti saya post! cepat2..

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

btw,i've send email already pelis respond as soon as possible..thanks

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@nur_za: mmg kalo org bagi rase best je kan nur..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@iizla: aah dah mcm2 dah yg di tempek kat peti sejuk..hehe

cik ana pon xtau bile plak turn cik ana nk bg kt kwn2..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@CintaZulaikha: mmg smue ni kwn2 bagi.. dah ade kat tgn cik ana la..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Uchi kay-f @hmad: wokeh uchi mekaseh.. dah dpt emel.. and dah reply sepantas kilat..hik3

fuhhhh sipbek la =P



mekaseh uchi! >.<

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@miloais milo: aah cik ana pon suke hornbill tu..kiut! eheee~

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
January 13, 2012 delete

comel key-chain cameron tu.. comel lorh .. hehe :D

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

suka kumpul keychain, dr kecik2 lg , hihi . sbb byk yg unik2 :>

yg dr sarawak tu sgt comel ye ^^

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

kt pulau pangkor ada AB ya? hehehe

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

keychain ada sentimental value.. ;)

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
January 13, 2012 delete

Benda kecik pun kalai ikhlas mesti 'nilai' dia jadi mahal di mata kita..

Keychain angry bird biru tu cool!



*Cik Ana, kasut terbakar tu cuma sekadar hiasan..

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@era kecik: comel mcm era gak la! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@fathiahRAIHANA: woahhh suke kmpul ea? hehe nice.. tu la mcm2 bntuk ade kan? cik ana pon suke gak yg srwak punye tu..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@KhaiRin - anies: errrr AB dah berhijrah p pangkor kot skg..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Muhammad Saiazuan Norhalik: aah betol.setuju! mmg ade value die =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@YOUsoF: yup.biar KECIK di mata tp BESAR di jiwa..ecehh~ =P




owhh kasut tu hiasan ea?
ingtkan kasut tu terbakar betol..

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
January 13, 2012 delete

betul2. benda kcik, tp besar makna. :)

ada jenis yg main letak sepah2 je. aish.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@siti kektus: aah betol.konfem sedih kalo kite bg kt org,pstu x reti nk appreciate kan? hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 14, 2012 delete

@KaK LimAh Si SupiR: sesungguhnye daku masih belajar bersabar o.o

Reply
avatar