kejutan 12 januari 2012

4:58 PM 28 Comments A+ a-


hari ke duabelas di tahun duaribuduabelas.. pepagi hari didatangi kejutan dari abang posmen.. singgah ofis guwa dengan penuh senyuman semanis gula batu.. lebar kemain senyumnye.. guwa tak suspek pape lah sebab takde menanti pape pon.. bukan ade sesape pon nak pos hadiah kat guwa.. besday pon lambat lagi nak tunggu kot ade kekaseh hati nak pos hadiah.. huh sedeyh T__T

abang posmen melangkah masuk ke ofis guwa dengan bungkusan ditangan.. guwa bajet barang ofis.. tapi macam tak logik sebab kotaknye saiz S je.. diserah kat guwa untuk tandatangan pengesahan penerimaan.. guwa pon saiinn la.. tengok pada pengirim.... owhhhhhhhhhhhhh.....!!!






rupanya hadiah brooch spesel dari halcent boutique sebab guwa antara pemenang untuk aktiviti ke 5 anjuran Geng Fiqra aritu.. aiseh cemane bleh lupe hadiah plak nih.. adoiyai.. nampak sangat kena upgred memory nih.. homaigosh!! sebabnye segmen ni dah close masa end of 2011 aritu.. tapi tuan yang sponsor hadiah tu dah emel bagitau pasal hadiah akan sampai agak lambat sebab dia on holiday.. so dia akan pos agak lewat la.. memang tak tertunggu² la pastu.. tetibe arini plak die sampai.. memang senyum leborrrr la teman! terime kaseh jugak admin FiQ'ra (mas) sebab organize aktiviti gini...hehe

28 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
January 12, 2012 delete

berkilau-kilau lah pasni klu cik ana lekat kat tudung! mesti vogue ...hihihi <---taw tak vogue tu haper?.

Reply
avatar
Butik fiQ'Ra
AUTHOR
January 12, 2012 delete

perghhhh... siyes best gilaaaa.. kak ana, nk pinjam :D cantiknyaaaa

Reply
avatar
January 12, 2012 delete

kena cari kebaya pasni...

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
January 12, 2012 delete

fulamak ! comellnya .. <3

> tahniah kak :)

Reply
avatar
Aidah
AUTHOR
January 12, 2012 delete

Seronoknye dpt hadiah dari obersi lagi. Kejutan baik tak pe jgn kejutan tak elok kan.

Reply
avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
January 12, 2012 delete

walawehhhhhh, bestnya...nak menang jugak..

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
January 12, 2012 delete

tahniah cik ana. lama xjenguk diary kecil cik ana ni. hihii.

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 12, 2012 delete

congrats~~omedetou~~best la dapat hadiah.hehehe..lawa2

Reply
avatar
Tengku Puteri
AUTHOR
January 12, 2012 delete

cantik la ana...lip lap lip lap la lepas nih..hee

Reply
avatar
Lin Azlina
AUTHOR
January 12, 2012 delete

wah...syoknya....tahniah ana

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
January 12, 2012 delete

huwaaaaa
ni kerongsang yg boleh buat jadi loket utk rntai gak kan
sgt besss :)

Reply
avatar
January 13, 2012 delete

wowwww!!! tahniah cik ana! :DDD

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Uchi kay-f @hmad: errrr mcm DATIN VOUGE ey uchi???? hehe =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Butik fiQ'Ra:bleh je mas..nti cik ana bg pnjam ey..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@KhaiRin - anies:aah la..nk kena beli kebaya pasni..baru vogue gittew =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@era kecik: comel ey era??? mekaseh era! :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Aidah: aah kak..sonok rase sbb tetibe plak adiah mai..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@CintaZulaikha: kak CZ nti try la lg join aktiviti Geng Fiqra..hadiah die best3..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Ezy Chiaki: x sabor nak pakai la ezy! hik3

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@ShahzCudin: mekaseh ShahzCudin :P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Cik Zety: mekaseh zety.. aah la lame zety x dtg sini.hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aReLaN: ala lan, lg best kalo kekaseh hati yg buat surprise..hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Tengku Puteri: Tengku Puteri!!! dudel awokk lg cantek owhhhhh!! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@Lin Azlina: mekaseh kak lin! hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
January 13, 2012 delete

@aimie amalina: errr aah kot mimieto.. tp ramai ckp ni cun kalo pakai dgn KEBAYA..hehe

Reply
avatar