kejutan 12 januari 2012


hari ke duabelas di tahun duaribuduabelas.. pepagi hari didatangi kejutan dari abang posmen.. singgah ofis guwa dengan penuh senyuman semanis gula batu.. lebar kemain senyumnye.. guwa tak suspek pape lah sebab takde menanti pape pon.. bukan ade sesape pon nak pos hadiah kat guwa.. besday pon lambat lagi nak tunggu kot ade kekaseh hati nak pos hadiah.. huh sedeyh T__T

abang posmen melangkah masuk ke ofis guwa dengan bungkusan ditangan.. guwa bajet barang ofis.. tapi macam tak logik sebab kotaknye saiz S je.. diserah kat guwa untuk tandatangan pengesahan penerimaan.. guwa pon saiinn la.. tengok pada pengirim.... owhhhhhhhhhhhhh.....!!!






rupanya hadiah brooch spesel dari halcent boutique sebab guwa antara pemenang untuk aktiviti ke 5 anjuran Geng Fiqra aritu.. aiseh cemane bleh lupe hadiah plak nih.. adoiyai.. nampak sangat kena upgred memory nih.. homaigosh!! sebabnye segmen ni dah close masa end of 2011 aritu.. tapi tuan yang sponsor hadiah tu dah emel bagitau pasal hadiah akan sampai agak lambat sebab dia on holiday.. so dia akan pos agak lewat la.. memang tak tertunggu² la pastu.. tetibe arini plak die sampai.. memang senyum leborrrr la teman! terime kaseh jugak admin FiQ'ra (mas) sebab organize aktiviti gini...hehe

28 Lovenote(S):

  1. berkilau-kilau lah pasni klu cik ana lekat kat tudung! mesti vogue ...hihihi <---taw tak vogue tu haper?.

    ReplyDelete
  2. perghhhh... siyes best gilaaaa.. kak ana, nk pinjam :D cantiknyaaaa

    ReplyDelete
  3. fulamak ! comellnya .. <3

    > tahniah kak :)

    ReplyDelete
  4. Seronoknye dpt hadiah dari obersi lagi. Kejutan baik tak pe jgn kejutan tak elok kan.

    ReplyDelete
  5. walawehhhhhh, bestnya...nak menang jugak..

    ReplyDelete
  6. tahniah cik ana. lama xjenguk diary kecil cik ana ni. hihii.

    ReplyDelete
  7. congrats~~omedetou~~best la dapat hadiah.hehehe..lawa2

    ReplyDelete
  8. cantik la ana...lip lap lip lap la lepas nih..hee

    ReplyDelete
  9. wah...syoknya....tahniah ana

    ReplyDelete
  10. huwaaaaa
    ni kerongsang yg boleh buat jadi loket utk rntai gak kan
    sgt besss :)

    ReplyDelete
  11. wowwww!!! tahniah cik ana! :DDD

    ReplyDelete
  12. @Uchi kay-f @hmad: errrr mcm DATIN VOUGE ey uchi???? hehe =P

    ReplyDelete
  13. @Butik fiQ'Ra:bleh je mas..nti cik ana bg pnjam ey..hehe

    ReplyDelete
  14. @KhaiRin - anies:aah la..nk kena beli kebaya pasni..baru vogue gittew =P

    ReplyDelete
  15. @era kecik: comel ey era??? mekaseh era! :)

    ReplyDelete
  16. @Aidah: aah kak..sonok rase sbb tetibe plak adiah mai..hehe

    ReplyDelete
  17. @CintaZulaikha: kak CZ nti try la lg join aktiviti Geng Fiqra..hadiah die best3..hehe

    ReplyDelete
  18. @Cik Zety: mekaseh zety.. aah la lame zety x dtg sini.hehe

    ReplyDelete
  19. @aReLaN: ala lan, lg best kalo kekaseh hati yg buat surprise..hehe

    ReplyDelete
  20. @Tengku Puteri: Tengku Puteri!!! dudel awokk lg cantek owhhhhh!! hehe

    ReplyDelete
  21. @aimie amalina: errr aah kot mimieto.. tp ramai ckp ni cun kalo pakai dgn KEBAYA..hehe

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu